anddu ja jednostavno ni ne pomišljam, bit će što će biti, kad sam išla na ITI radila sam test točno onaj dan kad sam trebala, kad sam išla na ICSI vještica stigla par dana prije bete i nisam ni radila test.
Printable View
anddu ja jednostavno ni ne pomišljam, bit će što će biti, kad sam išla na ITI radila sam test točno onaj dan kad sam trebala, kad sam išla na ICSI vještica stigla par dana prije bete i nisam ni radila test.
medonija za PLUSCINU :-D
sandahvala :kiss:
bit će i tvoj preksutra takav, sigurno! malo si uranila;-)
hahaha, sanda! Dočekala si ti crticu :-* Nadam se da će biti tamnija sutra!
medonija, čestitam i tebi :-D
A, Brunaa, razumijem te totalno. Ja sam bila uvjerena da neću nikakve testove raditi prije bete. A onda sam 9. dan bljucnula, pa mi je svašta smrdilo, pa mi je MM kupio test koji je stajao dva dana. I 11 dnt, pošto sam režala po kući i mislila da ću pregrisiti određeni postotak drvenarije po doma, a imam je puno, ipak sam pokleknula i napravila test. ;)
pa sandice zaboravila si i ovdje zapostati :-D:-D:-D vibramo za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sanda sad vidim i tebi su vratili jednu mrvicu i uspjelo je,cestitam:-D
Meni je vracena jedna treci dan,beta je 24.12
cure znam da sam na krivoj temi, kome se trebam javiti a da znate da je dobar endokrinolog?
sanda ma bravo!! :klap::klap::sick:
....ma šta sam ti rekla nije to kbo!:naklon:
kad si vadila betu?
Hvala Bruna. ,ja sad idem na wc i vidim smedkasti iscjedak.šta je to sad.danas mi je treći dnt
elena to je vrlo vjerojatno implantacija! :fige:
A jel. To bude baš smeđe boje koje je smed
Jooj oprostite na pravopisu.vozim,pišem,:-)
Draga ako je smede, smede, znaci da je staro i mozda od transfera, a ako je onako crveno ili kombinacija smede crvenoonda je implatacisko.... Taman bi ti negdje pala danas implatacija 5dnevnog embrija , jer mi je rano da ako ti je smede da je od implantacije.... Ali samo da napomenem da ja nisam imala implatacisko krvarenje, tako da i ako nije od implantacije to nista ne znaci
ja sam imala 10dnt i tako su rekli u Mariboru..Ako imate krvarenje 10 ili 11. dan nakon transfera,moguće je da je implantacijsko..ali to je svježa krv.Mislim da je 3dnt prerano za smeđi iscjedak.Treći dan se otprilike događa implantacija,tako da je za smeđi iscjedak prerano
a prestalo je samo je jednom bilo smedkasto na ulosku,sad vise nema,a ne znam ni sama sta je,nisam to imala prosli put,molim boga da je bila impl.
evo,beta je 3900,plod je tu ali i hematom:scared::scared:
Pcelica strogo mirovanje!! Pogotovo ako je iznat bebice!!
Pčelice, čestitam ti na beti i bebici, a sad samo mirovanje da se riješiš hematoma... držim :fige: da sve bude ok i da već za Božić možeš bezbrižno uživati u trudnoći!
Cure danas sam imal atransfer dal smijem uzet normabel???
Ja nebi... Sutra nazovi pa pitaj dr-a
Ja sam ih pila tek kad sam prokrvarila poslje bete i doktor mi je rekao da nije stetno, tj u mom slucaju je bolje piti nego ne piti! A zasto bi ih pila?? Jel pijes magnezi