matahari,
još malo do časa koji će zauvijek promijeniti tvoj život.
:-)
sretno!
Printable View
matahari,
još malo do časa koji će zauvijek promijeniti tvoj život.
:-)
sretno!
sejla Ema je prekrasna. Česitam od srca!!!
da se pridružim svim curama čestitke od :heart:
Cestitke Sejli i BB :-D!!!!
Ja cure mojeu bolnici,vodenjak mi u rodnici,ne mogu mi ni serklazu napravit.Sad lezim 24 sata,i dobivam antibiotik venozno....svaki izgurani dam je pobjeda za nas!
Mury,
draga, mislim na tebe i tvoje bebice.
Izdržite još dugo.
~~~~~
Mury draga držite se........
Ajme Mury draga držite se, pa šta se dogodilo? Kako si skuzila za vodenjak?
Sejla čestitke na prekrasnoj curki.
Mury vibrice da izdržite do kraja.
Sejla čestitam na prekrasnoj bebici,uživajte!
Mury,držite se :love2:
A joj,Mury,draga,drzite se..
Vibram iz sveg srca da sto duze izdrzite skupa i da na kraju sve bude dobro~~~~~~
Mury, želim ti još puno, puno dana s bebicama na sigurnom, u tvojoj "buši", mislim na vas :heart:
Mury draga pa kak se to dogodilo? Drzim fige i mislim na vas. Puno vibrica za mrve da se jos ne guraju van i da uspijete izdrzati skoro do termina. Samo bez nerviranja polako dan po dan.
mury, za tebe i bebice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Da sve bude u najboljem redu! Drži se!
Mury, vibram iz sveg srca da što duže mrvice budu u pupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Mury,
drži nam se, i čuvaj sebe i bebice.
Da ostanu s tobom što dulje i da sve bude dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury draga, šaljem sve moguće vibre da izdržite čim duže ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A joj Mury...mislim jako na vas i želim vam da izdržite što dulje i da sve ispadne najbolje moguće.
Pusa velika i drž'te se.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga BB,
čestitam na prekrasnoj dječici.
Tebi želim brz oporavak i skori odlazak doma da možete svi skupa počet uživat onak zapravo a malcima želim dobrodošlicu na ovaj svijet.:-)
Mury da čim duže izdržite~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Hvala vam drage moje :kiss: :heart:
Mury, drž nam se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BB, čestitke na prekrasnoj dječici :zaljubljen:
Mury.... izdržite još puno.
:heart:
~~~~~~~~
Mury, uz vas smo....
Miki, čestitam ti ovim putem na plusiću iz kućne radinosti.
Ajme što volim ovakve vijesti...ma baš si me raznježila.
Želim jednu mirnu i sretnu trudnoću
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo da bebice što duže budu kod tebe u pupi i ojačaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da budete još dugo 3u1:heart:
Mury draga puno vibrica za tebe i tvoje bebice da što duže izdržite, mislim na vas
Mury~~~~~~~~~~~~drži se :fige:
sejla i BB čestitke od :heart::heart::heart:
dobro jutro..
mury, kako si danas, ima li kakvih (lijepih) novosti?
mi smo jucer bili na savjetovanju sto uciniti, da li punkciju korionzoten ili amnio. u okviru toga su radili i UZ gdje mi lezi placenta. bebolino je u tjedan dana porastao 1cm..dakle rast je ravnomjeran..nema nikakvih hematoma i slicno..a velika seka je po prvi put vidjela bebu na UZ. bila je jako uzbudjena :zaljubljen:
ne smijem jos glasno reci, ali kao da se pomalo opustam..mada se jos ne usudim napraviti ticker (9+5) :lol:
Myru mislim na vas i molimo se za tvoje bebice da što duže ostanu kod mamice. Drži se draga biće dobro.
mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury draga i ja vibram da sve bude OK:-D
ostalim curama veliko mahanje , evo nama danas 16 punih tjedana , a da mi nije ove trbušine ja i dalje ne bi vjerovala da sam TTTTTTTT:zaljubljen:
Samo zelim uputiti vibrice za Mury i njene bebice...ima li ko vjesti o njima...Poz svima...