gdje kupiti role 27?
intersport, hervis, sport vision...
gdje još?
Printable View
gdje kupiti role 27?
intersport, hervis, sport vision...
gdje još?
[QUOTE=jelena.O;2576396]skupa ili pojedinačno?[/QUOT
piše ti da je za oboje platila 220 kuna, dakle par je 110.
Jutros sam u Lidlu vidjela da su traperice za dječake koje su bile u ponudi prije par tjedana snižene sa 70 na 55 kn.
I majice isto nešto.
Mm je uzeo sebi tenisice za trcanje za 130 kuna. Izgledaju skroz ok. I ako uzmemo u obzir da su mu se najkice raspale nakon 6 mj trcanja, mislim da s lidlom nije fulao.
Jos da je meni kupio :mrgreen:
[QUOTE=umiljata;2576399]umiljata:kiss:
Da dvoje tenisice/dva para obuće/oboje/zajedno/skupa/kupljene i plačene na jednom računu za cifru 220 kuna.
Nike su bile 118 kuna- runnerice za atketiku, a Adidaske 103 kune- kožne.
Oboje crne s pink/rozim detaljima.
Točnije 221 kunu, očito sam previše markirala matematiku :-P
Za Rossu:
Mi smo kupili role u Plodinama. Sasvim su ok.
Za vas koje kupujete Lego: u konzuma, Lego chima i Lego city, kupiš dva proizvoda po istoj cijeni, drugi dobiješ 50% snižen.
Jel ima šta u Hm-a na sniženju za dječicu?
Metro ima 30% na male kućanske aparate. Vidim jučer kupuju se kao ludi!
Jesu li stigle knjizice u Mueller,zna li itko?
Hvala puno!da ne potezem bezveze u Zagreb.zadnje sam pitala dal im vrijede stari popusti (da si kupim grudnjake:)) pa ni to jos nisu znali.bas su koma s tim,svaki put isto
Ja sam često kod njih pa kad dođu javim...
Kakve knjižice ima Mueller?
Ne. Samo tražiš knjižicu s popustom na blagajni. :)
Prekosutra žuta srijeda u CC http://www.citycenterone.hr/zg-west/...ta-srijeda-53/
Mi smo tako prošli dosta jeftinije s proslavom rođendana u Kid's jungle
20% na osnovni rođendanski paket
U Kik su došle bijele majice kratkih rukava za tjelesni po 15,90
zna li netko za romobile negdje na sniženju?
Piše da Kaufland od sutra ima 25% sniženja na cijeli asortiman kockica Lego.
ima i u konzumu nakakvo sniženje.Slučajno sam prolazila i vidjela.i mislim baš da je samo na lego asortiman
jelenaO. HVALA!
TAKKO:
Imamo nešto posebno za Vas povodom velikog jubileja u Hrvatskoj:Od*28.03. do*30.03.2014.*ćete dobiti*25% popusta na cjelokupni asortiman!
C&A
20% na sve 27.- 30. 3. 2014.
VIKEND AKCIJA u trgovinama MANA! Od danas -20% POPUST na zensku odjecu! Ukljucene i nove kolekcije, vrijedi do nedjelje.
HERVIS
od petka 28.3 do ponedjeljka 31.3 -30% na sve bicikle te -20% na 2 omiljena artikla
popust na 3u1 Cam kolica, ako nekog zanima:
https://www.facebook.com/media/set/?...4765778&type=3
hoće bit kakvo sniženje u mulleru do kraja mjeseca? nešto preduskrsno ili slično?
možda bude kakvakataloška akcija ponekih proizvoda. Katalog izlezi svaki drugi četvrtak, a akcija traje tjedan dana