Ajme meni, trbuh me boli od smijeha :lol: :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
Printable View
Ajme meni, trbuh me boli od smijeha :lol: :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
:lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
apricot vanjskog smajlića zamijenila Rodinim
Ovaj smailić :? , a šta nije ovo nešto što se ne bi smjelo?
Sad sam babaroga, ali...
sto se ne bi smjelo?
daj malo pojasni
ovo nije dorianov biser nego od mm-a :mrgreen:
jedno popodne igraju se oni dva s lego kockama u drugoj sobi, i svako malo meni dorian donosi da mi pokaze sto su napravili, cvijet, brod... najdamput dolazi on u dnevni, skace ko mali pesek, pljesce i smije se od veselja, ma nikad ga valjda nisam vidla toliko veselog.... a sve to zato sto mu je mm napravio 1 velikog covjeka, i 1 malog, a taj veliki ima 2 kockice koje su sise, na koje se ovaj mali moze prikopcati :lol:
eto, ubila sam ga...Citiraj:
nenaa prvotno napisa
nenaa,Citiraj:
apricot prvotno napisa
Pravila ponašanja
Citiraj:
NIJE DOZVOLJENO:
1. Koristiti sličice u porukama - samo URL. U odredjenim situacijama postoje iznimke - osoblje foruma ce odlučiti o iznimkama.
2. Koristiti animirane (gif) sličice u avatarima
3. Koristiti smajlije s drugih web site-ova
4. Imati sličice i tickere u potpisu
X još sam ispričala biser mm pa smo se zajedno još ismijali!Citiraj:
kahna prvotno napisa
Zgrabi jutros Vilenjak sekinu lutkicu, potegne svoju majicu i prisloni lutku na sebe. A ja :?
I onda skužim da je doji :lol:
(Još ne priča, pa nema verbalnih "bisera")
mazimo se margita i ja i pocnem tepati:
ma čija si ti?
jesi ti mamina? ona se smije: NISAM
jesi tatina? NISAM
jesi sekina? NISAM
pa čija si onda? KIKINA!!!!
kika je, pogađate, cica :lol:
pukne Leu ovaj vikend nesto i veli:
ja sam mala beba. ja bi u tvoj trbuh. ja bi u tvoj trbuh sisala tvoju sisu :lol:
a opet :heart:
Iako više ne dojimo, moram tu nešto ispričati.
Svaku većer je i dalje mamina cika jako potrebna.
Zagrlimo se, prišmajhlamo i onda nastupa maženje sa cikom.
Par puta povuće kao da doji, pa da pusu, pa mazi, i sve sa toliko nježnosti.
Jučer tako on priča sa svojom cikom i mazi usput : " Tu sam ti ja, nemoj se ti ništa bojati, ja ću tebe uvijek čuvati" :heart: :heart: :heart:
Moj veliki dečko, više ne treba ciku da ona njemu pruža utjehu, već on nju štiti i čuva :heart:
Mi smo daaaaaavno prestali s dojenjem, ali neki dan mišonja bedina svoju bebu ćelavicu (Filipa) i kad ga je obukao, dođe k meni i kaže da mu dam cicu. Ne znam što sam rekla zašto ne mogu, a onda mi je donio bočicu i rekao nek tu natočim mlijeko iz cice da je može dati Filipu! :mrgreen:
:heart:Citiraj:
Veki prvotno napisa
ovako je i kod nas samo je taj trenutak jednom u 2 tjedna :heart:
Neki dan smo bili kod prijatelja koji imaju dva sina, od 5 i 4 g. Ovaj manji se igrao s Manuelom kad se Manuel, nasred igre sjetio da bi cicao malo. Malac ga zanimljivo gleda kako doji i njegova mama mu kaže da je i on tako papao maminu cicu kad je bio mali na šta ovaj odgovori "da, znam" i nastavi gledati. Onda MM bubne "znaš mali, sada Manuel cica mlijeko, a na onoj drugoj cici izlazi kakao", a na to mali ga pogleda pod obrvama i bubne samouvjereno: "Pa znam!" :lol:
Bili smo vani i kleknem pred Evu da joj stavim trakicu za kosu, a ona pomiluje cicu i kaže: Necu dijati cicu sada, samo vojim cicu! I nasloni se na nju... :heart:
laumi, leonisa, veki :rastop: :heart:
Najnoviji: jutros oblačim Evinog starijeg bracu, a ona kaže: Vidi, Mihael ima cicu! pa dođe do njega i onako frajerski mu veli: Daj cicu!
Dva friška.
Idemo prije dan-dva na uspavljivanje, legnem kraj Flore, a ona mi diže majicu i zavapi:
- Daj... HRANE!
:mrgreen:
Također s uspavljivanja - nakon podoja, Flora s obje ruke primi cicu i kaže:
- Ja ću čuvat cicu :heart: ...
pa ju strpa u usta, par puta povuče i, kao da se ništa nije dogodilo, nastavi rečenicu:
-...u ustima.
:mrgreen:
Flora, :mrgreen: i :heart:
ajmeee :lol:
gleda mene balerina i kaze cica
JA: cica, ti papas cicu?
B: neeeeeeeeee i pogleda me :? kao od kud ti to
JA: ne papas cicu, ma da od kad?
B: ja piem meko od cice
Vid sisa i odjednom pusti sisu i pita me: "jesi tu sisu platila 1000?"
Kazem mu: "Jesam!" (kakvo pitanje, takav i odgovor, jelte)
A on ce: "To je previse. Trebas stedit."
ja ću krepat :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
Flora&Vid - :lol: za poluditi!
A jesu genijalni i jedan i drugi :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
veli mi dorian danas: ja cu cicati ovu cicu, a ti kristina cicaj ovu, moze tako?
Dorian :love:
dva friška bisera
biser broj 1:
- kako radi krava?
- muuuuu
- a ovca?
- beee
- a patka?
- kva kva
- a tata? (baš me zanimalo šta bi mogla reći...)
- oooooooooooooo (on se uvijek nečemu divi, npr. ooooooooooo kako si velikaaaaa)
- a mama?
- ne-ne (tako mi treba kad joj svašta branim)
- a ti?
- kika, kikaaaa :heart: :lol:
biser broj 2:
skače ona po meni, vuče me za majicu.
kažem ja: ti bi sise, jel da?
a ona: toootooo (čitaj TOTALNO) :lol:
Evo još jedan "nijemi" filmić:
JA: Di je mama?
ON: (Prstom:) Tu.
JA: Di je tata?
ON:(Prstom:) Tu.
JA: Di je seka?
ON:(Prstom:) Tu.
JA: Di je cica?
ON:(Prstom:) :mljac:
zhabac je zove Tisa.
vec par mjeseci kad mu otkopcam grudnjak i vidi tisu vice: goooooooooopeeeeeeee mijaaaaaaaaaaaa (gospe mila) jos i pljesne rucicama i sav se rastopi :zaljubljen:
vec neko vrime ne jede desnu, samo lijevu i ponudim mu ja desnu, prije par tjedana, mlijeko je vec slano, on povuce i kaze: mama, nece, pava! (mama, necu, spava (sika))
dam mu opet prije koji dan, da vidim kako ce reagirat, on povuce i odma se odmakne, namrsti se i kaze: nece mama, juto je (nece mama, ljuto je!)
ja se pocela smijat, pitam ga pa kakvo ti je to mliko?
a on: cuno! daj dugu tisu (crno! daj drugu sisu)
ja mu dam drugu a on sav ozaren: pava duga, pejo papa bejo meko, sako! nece dugo, juto! (spava druga, pero papa bijelo mlijeko, slatko! nece drugo ljuto!)
pocela sam mu polako objasnjavat da kad sve posise da vise nema mlijeka. sise on tako i ja kazem, ajde sad je goovo, nema sreco vise mlijeka. on se odmakne, i u cudu: nema mika? pa povuce jos jednom: mama, ima mika! nakon malo vrimena kaze: nema ise, pemi mama. (nema vise, spremi mama)
dolazim s posla, on me odma vuce za ruku na kauc: mama, daj tisu! skace sav ozaren kad je vidi, ko da je zivo bice, povuce dva cuga i kaze: ima mika! pa povuce jos dva: sako miko! (slatko mliko) i sav ozaren prione. :heart:
ovo su biseri od nekih 17 - 19 mjeseci. :heart:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Prva sročena rečenica moje B. (spada u ovaj topic):
" a sad bi duuuugu" = a sad bi drugu...
...kad se sjetim, navru mi suze na oči... rastopim se od miline... :heart:
Danas P. cuga i nakon par minuta pusti cicu i veli "dugu" (drugu).
Ja: Nema druge.
P: Ima.
Ja: A di je druga cica?
P: Doma
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Predivan je! :heart:
:lol: :lol: :lol: Dobro bi se slagao s mojom malom, ona se primi s obje ruke za glavu i veli "joj, bobo, bobo" (bože, bože)Citiraj:
baps prvotno napisa
A kod nas to ide ovako nekako.
Čim sam ja u blizini ruka mu je u mojoj majici i kopa li ga kopa.
Pokušavam ga odviknuti od toga i govorim mu ja:
"Nema više mlijeka sve si popio, spava cika"
a on će meni:
"Pa natoči mlijeka! Da, da mama natoči!"
ili,
povuče prije par dana iz desne,a već dugo je ne cica baš i mlijeko se smanjilo i nije odmah krenulo, demonstrativno se dignuo iz ležećeg položaja i veli:
"Popravi je! Ne radi!"
Neki dan se Patrik nakon više od pola godine nedojenja sjetio tražiti, pa proba, povuče, ne zna - odmakne se, pogleda me u čudu i veli - "Nema! Buco baco je sve popio. Mama, daj natoči još!" :mrgreen:
Nakon objašnjavanja da se to ne toči nego stvara, veli - "Ma probaj mi špricnut u usta" ;)
Nameštamo se nas dve za jutarnje sisanje a MM polazi na posao. Nađa mu viče: pupi sikice tatok tom (kupi sličice traktor tom) i počinje da sisa. MM me pita koliko kesica da uzme, ja kažem da uzme samo dve tri jer imamo gomilu duplikata.... A N pusti sisu i vikne PU! pa povuče još jedan srk i opet pusti pa kaže NO! I dok joj mleko curi niz bradu: punooooooooo sikica!!!
P. jako voli pjesmu Mamma Maria i stalno pjevuši ma-ma-ma. Danas tak pjeva i odjednom počne na istu melodiju pjevati cicici :lol: