ljekarna na Vuk Vrhovcu ima uvijek
Printable View
ljekarna na Vuk Vrhovcu ima uvijek
A valjda imaju kolektivni sto je dobro....bolje da ih mjesec dana nema svih nego da cijelo ljeto jednog po jednog nema jer nam svi trebaju :)Citiraj:
tlukaci5 prvotno napisa
tima nema od 29.06.-05.07., idu na nekakav simpozij. Naravno da meni bi baš tada upao postupak :roll:
kasnije ih nema od 27.07. pa cijeli 8. mjesec.
Ja ako cu i zavrtiti prirodnjak iduci ciklus to ce biti sve prije 20. jer mi M dolazi oko 05.06. tako da stignem....a 7. i 8. mjesec ionako mislim samo uzivati bez MPO stresova :mrgreen:
i ja sam htjela malo odahnut od svega, a sad mi je ipak žao kad vidim da će mi pauza trajati sve do rujna.. :(
Koliko god mi naricale, mislim da ce nam jajnici biti zahvalni :lol:
ovo stvarno potpisujem, mislim da nije lako našim jajnicima da ih bodu svaki mjesec, ma i cijelom tijelu treba dati vremena da se oporavi od lijekova, a i stresa koji nužno prati svaki postupak. I prošlo ljeto bila je duža pauza, a nakon toga odmah u prirodnjaku prekrasan embrijo :)Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
i ja se mislim odmoriti preko ljeta, napraviti još neke pretrage i onda u jesen u akciju. Samo me strah da onda ne bude prevelika gužva,ako svi navalimo :roll:
U ponedjeljak nas je bilo 9 samo na punkciji.....
:shock: :shock:Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
usput, ako netko treba raditi hormone, na Vinogradskoj se treba naručiti na broj 01/ 3787 163 (endokrinološki). Ja zvala neki dan i dobila termin tek iza 24.06. :shock:
Pa kako...ja vadila PRL bez narucivanja :?
pa sad sam i ja :? nazvala sam, pitala za vađenje spolnih hormona i kažu da se mora naručiti.. prvi slobodan termin za mjesec i pol..
mislim da postoji neki centralni registar naručivanja.
Ja dosla gore na drugi kat, predala uputnicu, za 15ak minuta me zvali u neku sobu da me zapisu i za jos 10ak vaditi krv i za 2 tjedna na prvom katu digla nalaz.....
Ja sam u ponedjeljak došla vaditi TSH i antitijela štitnjače ... otkantali me i rekli da se moram naručiti za vađenje (ponudili mi termin 02.07.) - naravno da sam otišla na Sveti Duh i tamo to obavila bez čekanja i nalaz mi je bio gotov drugi dan!
Onda sam imala bar negdje srece :lol:
Vratila se ja sa punkcije, dobili 5 js i sada.......... Bože pomozi!
Dobila sam neku pikicu u ruku koja me nije baš nešto ošamutila i, vjerojatno, da je sve bilo na svom mjestu nebi ništa osjetila, ali tri su se folikula sakrila na dno jajnika i bilo je strašno!
Ali prošlo je i sada TULUM!!!
hay...jel mi moze netko dati broj gdje se mogu u vinogradskoj naruciti za icsi??iz Osijeka sam,i jel mi mozete reci koliko se ceka?hvala vam unaprijed :)
01/3787-689Citiraj:
adriana_d prvotno napisa
hvala ti puno!!jel znas mozda koliko se ceka? :)
kofer, neka tulum bude "do jaja" :mrgreen:
MM je jutros isao gore po moje otpusno pismo i dr. Tomic mu je rekao da ce iduci ciklus nacrtam 9dc za prirodnjak....bitno da mene nitko nista ne pita :lol:
Bila danas samnom jedna cura koja je došla po svoje smrzliće, međutim punktirali joj js, pokušat će je oploditi i vratiti 5.dan zajedno sa smrzlićima. Sve smo se čudile jer nismo do sada čule za tu kombinaciju. U svakom slučaju, odlična stvar!!!
Ne ceka se...ako imas briseve i spolne hormone koji nisu stariji od 6 mjeseci, mozes odah iduci ciklus u postupakCitiraj:
adriana_d prvotno napisa
S ponosom otvaram sezonu forumskih trudnoća u Vinogradskoj.
Moja beta 14dpt iznosi 285 :sing: :joggler: :dancingfever:
Aleluja...imamo prvu trudnicu :D :D :D
CESTITAM!!! :*
ČESTITKE :D :D :D :D [/b]
xCitiraj:
Šiškica prvotno napisa
na vv se dr i sestre vesele kad imaju manje od 15 punkcija.Neki dam je bilo 24. Ne moram vam ni pričati kakav je kaos bio gore, a svejedno su svi dragi,ljubazni i bez nervozeCitiraj:
tikica_69 prvotno napisa
dam = dan :oops:
pinkbunny :D :D :D čestitam
hvala ti..imam sve nalaze i stari su mjesec dana.trenutno sam u postupku u osijeku i prije 3 dana sam trebala dobiti ali nisam.sad pretpostavljam da je to od utrica,bila sam na aihu 09.05.a test sam radila jucer ujutro i bio je negativan :(
Od mojih 5 js zrele su samo 3... Oplođene su injekcijom, transfer u pon, 3.dan :/
kofer, cemu tuga....ja bi skakala do plafona da mogu imati takvu situaciju :D :D :D
pinkbunny,čestitam :D :D :D
pinkbunny, moram ti ovdje čestitati, ipak si ti prva trudnica Rodica s Vinogradske :D :D :D čestitam od srca!
pinkbunny, čestitam :preskaceuze:
pinkbunny,
moram te pitati kakva ti je bila terapija,sorry što gnjavim ali vidim da si i ti iz slavonije pa me zanima da li ti je možda ostalo suprefact-a da mi preprodaš jer mislim da mi neće trebati cijeli da kupujem..
još jednom čestitam od srca! :D
Hvala na čestitkama, nadam se da ću izgurati do kraja, svako malo neka krvaruckanja, ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, pa mi je to skoro pod normalno.
tlukacsi joj rado bih ti pomogla, ali ja ti imam dvije šogorice koje su baš sad u postupcima, jednoj sam upravo dala suprefakt.
Probaj pitati druge cure, sigurno netko ima viška, sretno!
Da vam javim novosti: u buši imam 3 mrvice - 1 x 8 - stanični, i 2 x 4 - stanični!! :D
kofer, ako se ne varam, isto je imala i pinkbunny i vidi sada :) želim ti identičan razvoj situacije :love:
Bitno sa smo si malo zabrijali na crnjak :mrgreen:Citiraj:
kofer prvotno napisa
Bravo! I sad...kaj uopce radis tu....brisi u horizontalu da bebe mogu naci mjesto gdje ce se smjestiti u miru :D :D :D