da znam čula sam se sa sestrom Perom, meni je i dr.T ok jer mi je radila sve inseminacije ali hvala puno na informaciji šniki!
Printable View
da znam čula sam se sa sestrom Perom, meni je i dr.T ok jer mi je radila sve inseminacije ali hvala puno na informaciji šniki!
Pošto nam je to 5 bezuspješni pokušaj ukupno u 2009 g, ja i MM smo razgovarali da bi malo pauzirali barem do 1mj.'10 mislite dal je to uredu ili da samo pucamo dalje ( sad bi bio prirodni IVF dalje ) :?
Nije taj nego ta ( doktorica).Citiraj:
crvenkapica77 prvotno napisa
MPO gore rade dr B. i dr. T
:lol: :lol: To je doktorica Turodić.
sivka draga, ti odlučuješ, ako misliš da ti je odmor potreban, samo tako napravi. Poslušaj i doktora. Mislim bitno je da ne naškodiš svom tijelu, zdravlju.....drž' nam se draga i ne posustaj....
vinalina ti si isto na sd, u kojoj si fazi???
Malo sam zbunjena od svega danas, emocije, ljutnja... sutra je novi dan i... početak..a i čuti ću dr.T što kaže..
Malo sam zbunjena od svega danas, emocije, ljutnja... sutra je novi dan i... početak..a i čuti ću dr.T što kaže..
Fakat sam :ups:
super se ti držiš draga, svaka ti čast :heart: :heart: :heart:
A ja bi sad malo ~~~~~~~~za našu Marchie i njezinu sutrašnju betu- ajd nek malo i sd poludi........držim figice :* :* :*
Draga šniki, hvala ti. Kaže MM da simptome trudnoće nemam, ali simptome ludila imam. Jedva čekam da sutra prođe... I za našu Martu7 držim fige :love: obje sutra vadimo betu!
Sad odboluj, odmori se ako ti odmor treba i opet ubaci u brzinu... :love:Citiraj:
sivka prvotno napisa
Da,da tako je i za Martu7~~~~~~~~~~~, jooooj, napeta sam kao da ja radim betu sutra.......i ludilo može biti pozitivan simptom, neobičan, ali pozitivan......
Naravno, Marchie želim ti više sreće nego sam je ja imala, :) za veliku betu...... :D :D :D :D :D
sivka dobro nam došla,žao mi je draga za tvoju betu :love: :( ,ali bit će vidjet ćeš,samo hrabro dalje..kaj si ti ČK,super ja sam VŽ :* MARCHIE gdje si,želim ti najveću i najljepšu betu,ma oooooogrooooomnu do neba,nekako imam filling za tebe... :D :* ŠNIKI :love:
za Martu i njenu betu :* :* :D :D :D
i ja držim fige za obadvije, pa da se zajedno družite na trudnicama i možda u rodilištu.
evo malo ~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.
Darge sve, baš vam hvala što mislite :heart: :heart: :heart:
Kiara79, joj, nemam nikakvoga filinga, a mozak mi je komad betona.
Marchie,Marchie..al ja imam fillling za tebe.... :D :D :*
curke uživajte,a ja odoh u krpe,danas sam izašla iz noćne i već sam ko zombi... :mrgreen:
a hebi ga sta ja znam :lol: :lol: :lol: :love:Citiraj:
vinalina prvotno napisa
cure....marta 7....i marchie37.....sretno suta i zelim vem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiii iiiiiiiiikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu betu!!!! :heart: :heart:
a hebi ga sta ja znam :lol: :lol: :lol: :love:[/quote]
Nema beda.
Niti ja sama neznam gdje sam. Sutra idem na CB, pa ak bude sve u redu na lpsc, a onda neznam, neznam. Imam u glavi 100 mogućnosti i opcija, ali da bila sam na SD, zadnji puta po starom u 8 mjesecu, ali nisam 2 mjeseca mogla doći do punkcije u prirodnom ciklisu, bila rano ovulacija, čak 10 dan. I to je nešto navo u mom organizmu, nikada prije mi se to nije događalo.
Ali želim sreću vama koje tamo idete.
Dajte ako neka ide gore sada ovih dana pitajte ih hoće li zamrzavati js, mislim imaju oni krio, ali nisu dobili dozvolu za zamrzavanje embrija radi novog zakona, ali u kojem su sada stadiju sa krio???
Sutra držim palčeve i na jeziku!!!
drage moje, hvala vam na lijepim željama, nadam se da će se ostvariti. ja sam počela raditi, a tempo mi je urnebesan, pa se nisam javljala.
ja se ne osjećam ništa drugačije nego inače, ne znam je li to dobro ili loše. sutra ćemo saznati.
tek sutra popodne idem u lab, jer ujutro ne mogu, pa ću poslije posla.
a i nalaz ću lakše podnijeti nakon posla.
svima :love: :love: :love:
Joj, kak se čovjek navuče na sve ovo, fakat ti postanu bitni svi i nadaš se i strepiš sa svima....kao što vidite spavati ne mogu jer sam uzbuđena zbog vaših beta....a i svašta se izdogađalo u par dana pa stalno mislim o svemu... :*
Drage, najdraže moje, beta je 194.50. U potpunom sam šoku, javim se kad se saberem. Šaljem vam veliku pusu i želim da ovo postane zarazno! Za što više trudnica dr. Baumana!!! :D :D :D
:D :D :D :D :D :D Jao mene bu infarkt strefil..........jooooj baš sam sretna.....bravo, bravo
ma bravo marchie!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
marta....sretno popodne..... :love:
Bravo marchie!!! :D :D :D
Marcie draga pa čestitam....jupi!!!!!! još jedna od nas je uspijela.veliku pusu ti šaljem i uživaj. :D :D :DCitiraj:
Marchie37 prvotno napisa
Drag Marchie....čestitam....baš mi je drago....sad seli na druge teme...pa ćemo mi jedna po jedna za tobom... :D :D :D :D :D :D ...koliko su ti vratili mrvica!?!
Hvala, hvala, hvala... sve ćemo mi uspjeti!!! Samo nek se ovaj beta-virus nastavi širiti... Marta, držimo fige :heart:
I naravno, nadam se da će se ova beta povećavati!
Da ti teta beta naraste i poleti ko raketa!!!!!! :joggler: :tele: :sing:
BRAVO
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D eto,draga,eto,jesam ti ja rekla da imam filing za tebe...surer,nemaš pojma koliko mi je drago... :klap: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :*
surer=super :oops: :roll:
čuj draga, buš molimte i za mene imala takav filing....ja bi se preporučila, s štovanjem molim lepo....pusica....
Marchie37, od srca čestitam :heart: ! :D :D :D Jesam ti rekla da ćemo se vidjeti na Trudnoći!Evo još malo :D :D za pravilno dupliranje bete.Jupiiiii!
Marta7,ima li kakvih novosti?
budem,budem... :naklon: :*Citiraj:
šniki prvotno napisa
Draga Kiara79, nabavit ćemo mi tebi jednu kuglu i imat ćeš posebno zaduženje na ovom forumu... dobro predosjećaš :love:
Draga Music78, nadam se još malo i stižem kod trudnica! Nadam se da ću povući i vlakić ostalih SD trudnica za sobom!
hvala, hvala, hvala svima :* :* :*
Samo nek' se ovako nastavi i nek' nam doktor i biolozi budu sretne ruke!