Citiraj:
Arya prvotno napisa
šta dvoje? dvoje u kini.
u švedskoj, npr, petero.
nakupljaju se slučajevi... nažalost.
pročitala sam jučer da je u portugalu jučer žena u osmom mjesecu trudnoće 24 sata nakon cijepljenja izgubila bebu. tvrde da nije od cjepiva...
a čitala sam na američkim foruma kako se puno žena žali da je u prvom trimestru imalo spontani pobačaj nakon cijepljenja, ali im doktori tvrde da nije zbog cijepljenja...
ima toga još...
Znam da lagano skacem ko muha na go*no, ali nije mi jasno odakle vadite ovakve podatke. Ok, zivim tu tek tri mjeseca pa se sigurno nisam uclanila na sve forume i upoznala sve amerikance i njihove navike, ali, ponavljam jos jednom - cjepiva u Americi NEMA. NIJE jos napravljeno za siroke mase. Ono sto su imali, bilo je ponudjeno maloj djeci s teskim kronicnim bolestima i velik broj se NIJE CIJEPIO. Nakon toga je to isto, preostalo cjepivo, rasporedjeno na zdravstvene radnike. Nitko NIJE masovno cijepio niti trudnice, niti dojilje ni babu Maru ni Stefu ni Safetu, ni bilo koga drugog tko ce se sad (ili nece) uvrijediti zbog spominjanja njihovog imena.
Cisto statistike radi, dvoje umrlih na 12 milijuna cijepljenih je zanemariva statistika. Vjerojatno je puno veci postotak ljudi umro od komplikacija izazvanih Plivitom C, ili bilo kojim drugim C vitaminom.