Najveći je onaj na Slavonskoj aveniji.
Printable View
Vileda krpe s držačem za čišćenje poda - da li ste nedavno kupovale - gdje je najveći izbor u Zagrebu? Hvala
Ja bih rekla u Konzumu ili Metrou.
Gdje je dobar dućan s metražom?
Trebam kupiti nekakav materijal, a da nije ona obična "žutica" ili kako se već zove, za navlake za stolice.
Nekad u Martićevoj je bio dučan ,sa matrijalima za namještaj!!
A gdje bi ja mogla kupit ono pakiranje pampersica ,što dolazi u plastićnim kutijama??
DM - duo pack
Da, Aktiv. Nisam ga se sama sjetila.
Hvala puno:-)
Info za Bumba - za zagrebačke bumbače: vidjela sam dvd-e u Nami na Trgu, po 10 kn.
Trebala bih putnu torbu kupiti (srednje veličine), ali ne znam odakle krenuti s potragom. Ništa markirano, obična, ne skupa, pa ako ste nešto vidjele u zadnje vrijeme, pucajte :)
Nama
gdje kupiti neko dobro (sigurno, kvalitetno, svrsishodno...) VOZILO ZA DIJETE OD 2 GODINE? (za po kući, naravno...)
nešto kao ovo: http://www.neckermann.hr/hr/nm2/bebe...994/index.html
(na ovaj imam zamjerku da nema gdje staviti nogice...)
nece ni trebati za nogice..moja ima 2 godine pa joj to za nogice smeta..slobodno nabavi autic ;)
mene zanima di ima za kupiti boja za kolace ali u prahu!! bas mi treba ducan, ne internet kupnja
bit će sigurno plahti na akciji u lidlu, oni ih imaju malo malo, a do tada, jysk u king crossu.
mene zanima jeste di vidjele dječje kišobrane, za dečke, do nekih 50 kn, oni u o2p su mi preskupi, a trebam 2
lara01 i oka, hvala na info. pogledat ću :)
Maya 78 ovakvih autića ima u Mülleru, mislim već od 200 kn, a odlični su. Mi smo jedan takav isti kupili nećaku prije gotovo deset godina, još je u funkciji, brdo klinaca ga natezalo, svi oduševljeni. Toplo preporučam!
Mene zanima gdje ima u Zagrebu kupiti booster po povoljnoj cjeni?
s naslonom ili bez?
ja idem ovih dana po onaj bez naslona u brežice, košta 19 eura
Bez samo ono kaj ide po guzu?
da, to
19 eura u brežicama u baby centru
Hvala na infu.
A gdje ima u Zagrebu povoljno?
tenks!!! puno si mi pomogla :))
tnx goodwitch.
ja sam booster kupila u TL, 50 kn je bio. ljetos, u TL u cc1
Zavjese: jednostavne, bijele, poluprozirne, jeftinije a dobre
Treba mi ih puno - imam 15 m dužine staklenih
stijena, v = 280 cm
pa mi pomnoženo sa tom duljinom sve ispadne skupo
Gdje ih se povoljnije može naći?
Tražim jednodjelne piđamice bez stopala, vel. 2 ili malo manje?
Bila bih jako zahvalna da mi netko kaže gdje ih je vidio?
U Prenatalu u Ilici imaju sa stopalima koja se mogu skinuti sa 2 dugmića. Imaju pamučne i plišane-mješavina tkanine, cijena je oko 100-130 kn. Mi smo kupili 2 kom. jer naš dvogodišnjak spava otkriven, pa ga moramo što toplije obući, a na drugim mjestima nemaju više veličinu za njegovu dob, ispravak - vidjela sam i u OshKosh trgovini u Avenue Mall u Novom Zagrebu, ali su tanje. Inače, Marks&Spencer ima pakovanja od 3 kom., no za manje. Eto, sve sam proučila, jer mi je trebalo :-). Nadam se da će ti nešto odgovarati.
Hvala ti Nikolina!