milivoj, držim fige da dođe što prije.
Sretno čekačima!
Printable View
milivoj, držim fige da dođe što prije.
Sretno čekačima!
cure evo da javim i ovdi moja ß 0
svaki put se tjesim da ce biti drugi put idemo dalje imam eskima pa ce mo opet nekad pokusat cim se oporavim i skupim solde za dalje
a vama cekalicama zelim puno srece i vibram za vas
:cry::cry:
necemo sad plakat sta je tu je
upravo sam razgovarala sa dok L
za iduci puta ce mo odraditi imunologiju da vidim sta nestima mozda je u pitanju prokrvljenost maternice i jos nekih par stvari pa ce mo vidit sta dalje
i samo da vam kazem jos i ovo neznam kakv ste vi imale pristup sa svim njima u PFC ali ja sam prezadovoljna tako su topli i brizni da to mora jednom da uspije stvarno jedan pravi ljutski pristup a ne samo ko na traci stvarno sve pohvale za PFC od mene cure moje idemo dalje kojim jos nije uspjelo pa ce valjda i nama sunce da zasja
Jako si hrabra!!!Uspjet ces sigurno!
iva77 jako mi je žao :-( :-( :-(
Iva77 jako mi je žao.....:love2:....ali vidim da već hrabro ideš dalje u nove pobjede,neka ti je sa srećom.....:heart:
Iva77, žao mi je... ali hrabro naprijed!
Milivoji jel stigla?
Znate, ja sam nešto kontala... šta mislite o onoj cesti Prag-Brno... mi nemamo baš neki extra auto, pa se treskam ko luda (ko u sepetu, kod nas bi rekli)... ima li to nekog utjecaja?
To smo i mi komentirali i pitali dr L. ali ona je rekla da nema nikakvih dokaza da vožnja (putovanje) ima nekog utjecaja. Neki čak odmah putuju doma poslije transfera a neki čekaju 24 h da prođe.....
P.S. taj dio autoputa je proglašen najgorim u cijeloj Europi!!!! ima masu kamiona i to je tzv. balkanska ruta.
iva, žao mi je, al nada je u smrzlićima, inače, nama se tamo tako sviđa da idemo i po 4. put:-), evo, već smo ih hvalili na prijašnjim stranicama pa da im ne bude neugodno:-),
što se tiče mirovanja nakon transfera-u Ljubljani nema ama baš nikakvog mirovanja, odmah se diže sa stola, a ima (dosta) trudnica, a ljudi putuju na razne strane nakon trasnfera, ne samo mi Česi, i bude sve ok.
iva77:cry:
iva77 žao mi je,ali treba gledati dalje....
Mislim da put nema apsolutno nikakve veze,mi smo ostali jos tri dana u Pragu nakon transfera,i putovali avionom,i opet go...vno!!Nis!!!Tako da kad neide neide!!!Biti ce drugi put,ali idem pjeske!!!Hahahahahaha!!!da mi maternica bude prokrvljena!!!ahahahahhah
Draga Iva77 zbilja mi je žao.....nedaj se i gledaj naprijed!
eto i mi smo danas bili vrijedni...M nema pa nema...51 dc pa smo išli do klinike malo da dr. L vidi šta je na stvari...dala je Norethisteron (progesteron) 3x1 da izazove M pa ćemo vidjeti reakciju...
uglavnom nije da se nešto kreće ali mi guramo...
btw.ovdje je danas bio prekrasan dan pa smo noge polomili šetajući...
pozdrav najdražem pdfu iz Praga :)
milivoj73, sretno! :klap:
eto i meni nešto kasni 34dc, a baš sam htjela provjeriti hormone i izvadila uputnicu. :-(
čitam svi nešto spominjete neku "Becherovku".........
i ja se sjetim da smo ljetos dobili na poklon neko nepoznato piće i odem pogledati, a ono Becherovka. I sad vidim zašto ju spominjete, jučer smo se malo počastiti i za ručak i za večeru. :-):angel:
Milivoji bas vam zavidimo mm i ja na praskim setnjama!Sretno sa dolaskom m i postupkom!!!:-)
M arta rekla bih da je to vrlo znakovito!:mrgreen:
Kako nam Marijakr ceka dane do bete?:-)
Draga Mare41... ne znam šta bih ti rekla...
teško... hvatam razne simptome, ali niti jedan ništa ne znači. Mislila sam da li da idem raditi ili ne, ali sam odlučila na još malo bolovanja. Ovi s posla su me već zvali ne znam koliko puta od jutros, samo mi dižu tlak. Ne radim fizički ali stres je stalno prisutan, pa sam odlučila još malo sačekati. Prošli put sam nadobudno otišla raditi i nakon par sati dernjave neurozne šefice ja procurim :( Možda to nije bio razlog negativne bete, ali ovaj put sam odlučila napraviti sve što mogu!
test ću raditi sljedeći vikend ili u ponedjeljak.
Pa cekam uvjerena da ce bit jako velika :) U subotu sam isto imala plus na testu:)
Sutra idem na prvo vađenje 16 dan od transfera al tu se ceka jedan dan tako da tek u srjedu javljam rezultate
Ja sam dosad zaključila da kod simptoma nema nikakvih pravila, i da ih je najbolje ne pratiti jer se samo uzrujavamo, anđeo, čuvaj se i uživaj na bolovanju, ovo je najvažnije!
marijakr, javi nam se.
marijakr, čekamo srijedu, bit će lijepa beta!
Sela jesi bila na ultrazvuku?
Jedno ali vrjedno :) Danas ništa od moje bete. Bila gužva pa idem ujutro. vec u šest moram biti
u labaratoriju da među prvima dođem na red. Ja poludim!
Sela :klap::heart:
marijakr, sretno sutra!
Moj nalaz ce bit gotov tek u ponedjeljak.
Opce neznam kak cu to sad docekat, još pet dana neizvjesnoti :(
Pa ne mogu vjerovati!!!!!radi se o beta HCG,zaboga!!!Jesu li oni normalni!!???Kako ces znati jel se beta dupla?tako ces dogurati do 6 tjedna sa 2 nalaza bete...
Ja bi na tvom mjestu otisla u najblizi privatni lab.Suludo je cekati 5 dana:-o:-o na betu.Ja ne bih htjela biti dio tog ludog filma.pozz
marija, dobro ti Sela kaže, samo vjerujem (koliko sam pogledala) najbliži privat lab je u zg, pokušala sam dobiti ob zabok, al to je mission impossible.
E da, koliko ja znam (nije da sam to prošla:-)), PFC ne traži duplanje bete i baš zato traže betu 17. dan da bude dovoljno velika, a mariji će biti ogromna:-).
Ali cekanje na nalaz???!!!Mozda je nasa Marijakr jedna smirena i strpljiva osoba pa ce to lako podnijeti.Ja ne bi,hihhiiii.
Za ooogromnu betu!!!!!puss
Pa neznam, ja sam bila uvjerena je to drugi dan gotovo. Budem vidla kolka bude beta pa
cu se javit doktoru, necu ni ić ponovno na vađenje jer nema smisla. Prije cu obavit ultrazvuk nego docekat drugi nalaz.
a sad u zg u privat labaratorij nejdem.
Pa meni ti je od prvog dana zlo i niš me ne boli, ne krvarim pa ne panicarim.
Uvjerena sam da je to sve ok tak da, ultrazvuk me jako zanima.
Sela ti imaš mućnine?
Draga Marijakr ma naravno da ne moras panicariti,hvala bogu da si takva!To smo valjda mi razmazene sa relativno brzo gotovim nalazima bete.
Nisu svi kao ja da su poplacale skoro 600 kn da bi vidjele jel se beta dupla a da nitko to nije trazio...Ali,igra zivaca,moje zivotne okolnosti,sam postupak,i jos kojesta-cinilo me takvom.
Pitas za mucnine-ne povracam, ali su pocele jucer popodne i danas ujutro.Kako ce se to razvijati dalje,ne znam.Citala sam negdje da starije trudnice (a to sam ja)nemaju
jake mucnine pa sam vrlo zainteresirana da tu tvrdnju i dokazem.
Marijakr....navijam za veliku betu....i svaka čast baš si smirena i to je super sve se posložilo!
Jel neka od vas možda zna ima li veze prehlada s pripremama za postupak.U petak idem na UZV da vidim koliki mi je endo....a onda ćemo vidjet.Plaši me ova prehlada koju sam ulovila i nikako da popusti!