matahari, bila si danas na inseminaciji? koliko sam vidjela, bila je nova biologica i dr.Kuna.
Printable View
matahari, bila si danas na inseminaciji? koliko sam vidjela, bila je nova biologica i dr.Kuna.
dupli post
nisam znala da zbog godišnjih odgađaju upise za lijekove? tako je bilo i prošle godine?
ne sjecam se, znam da su mene upisali na listu za prosinac.....
sto ces sada andream, u prirodnjak ili? kaj ste se dogovorili?
prirodnjak, gore sam opet u četvrtak na 8.dc.
pa Romina je ta nova biologica, plava, ona je došla u 5.mj.
Dejan Ljiljak (visoki plavi) je glavni (prvi) biolog u Vinoradskoj :-) Rominu si upoznala. A druga plava teta koju si danas vidjela je sestra s nekog drugog odjela koja je došla s nekim vodoinstalaterima da pogledaju cijevi, he he. (ja sam u čekaonici pratila situaciju s majstorima)
hahahah AuroraBlue kak si me nasmijala
Pozdrav svima. Ja samo da se javim svojim starim curkama i da ih obavjestim da sam 21.09 donjela na svijet našega najvećeg Anđela duga je 51 teška 3400 g. Prenjela sam 2 tjedan i porod mi je trajao 10 h ukratko....
Svima šaljem veliku pusu a malo veću mojim suborkama..gabi, Ninocka, Aurora....
Nikolinica, čestitam na malom anđelu!!! :heart: :klap: Kako je to brzo prošlo... nadam se da ćemo i mi tvojim stopama uskoro.
e pa ne vjerujem koja telepatija, jučer čitam stare postove i sjetim se naše Nikolinice i reko pa šta je, nema vijesti kad ono danas iznenađenje:-D:-D
čestitam na bebici i jako mi je drago da je sve uredu prošlo, 10 sati za malu štrucu, pa kaj je to za nas:lol:
NinaB, zbilja je proletjelo to vrijeme. Čestitam na divnom anđelčiću i uživajte u njemu :heart:!!!
Nikolinica čestitke, od srca :-)
Meni došli svi nalazi onih pretraga što mi je Radončić preporučio. Za biljege na trombofiliju sam sigurna da nisu uredni, a ovo ostalo ništa ne razumin...Ne znan bili se veselila jer nešto nije u redu pa možda konačno to riješim ili da lupam glavom o zid...uffffffffffffff
curke moje evo ne mogu vjerovati da ovo pišem, jučer imala smeđi trag na papiru i pomirila se s ponovnim neuspjehom, međutim danas tek tak napravila test i ono pozitivan:-D
danas 10dnt3d i moja beta iznosi 76 i ja jako sretna, sada preživjeti vikend i ponedjeljak da bude sve ok:-)
izgleda da mi je naučnik donio sreču ovaj put8-)
aaaaaaaaaa kak je to slatko od srca ti zelim svu srecu. Sad samo horizontala i wc muzek nek ti donosi sve u krevet da bude sve ok. Super super bas sam vesela
Čestitam od srca, ninochka! Čestitke tvom mužu i obitelji. Bravo za osoblje našeg odjela!
Ja sam prošli tjedan bila na punkciji. Izvađeno 8 js, oplođeno i vraćena 3 embrija. Ostatak stanica je bačen jer je neki senzor za smrzavanje pokvaren. Prema tadašnjoj informaciji, trebali bi ga popravit kroz kojih 7 dana.
Susrela sam se s ljepotama našeg zakona, nakon dugo vremena dobila sam više jajnih stanica i nisu ih smjeli ostavit sve u stakalcu da se napravi prirodna selekcija najboljih embrija.
AuroraB, da nisu oni tvoji vodoinstalateri bili majstori za senzor!!??
reni123 znam kako ti je jer je meni u prošlom postupku bilo isto tako,tj.9 ih je bačeno....znam da nema prevelike utjehe jer nam je zakon u banani ali uglavnom to kaj i zamrznu nije od koristi....neka ti ovih tri donese sreću i samo se opusti i sve bu ok:heart:
ninochka, što si dobivala od lijekova u prvom, a što u drugom stimuliranom?
čestitam ti i ovdje na beti i T.
Ninochka, ovo mi je danas uljepšalo dan! Mislim da su nam svima potrebne ovakve divne vijesti što češće!
Sad mirovanje do sljedeće bete u ponedjeljak. Bravo za tebe i za cijelu ekipu, bit će nešto od tog naučnika :-)
A vodoinstalateru bi bila najzahvalnija na svijetu kad bi povukao vodu i odnio milinovića u Savu zajedno s ostatkom fekalija, smrad najobičniji!
hvala ti draga:zaljubljen:
izgleda da me ljiljak dobro poslušao kada sam mu rekla da se uozbilji jer mi je ovo zadnja prilika da rodim prije 30-te:lol:
ajmo curke moje,nek mi sve ostale trudne u šio kraćem roku:-D
aururablu tebi sam već rekla što očekujem od tebe:mrgreen:
Kinki, ja mislim da si na dobrom putu da riješiš svoj problem. Kao što je i dr.Radončić rekao, ne postoje idiopati. A ti si svoj uzrok neuspjeha našla. Samo mu se javi sa svim nalazima i dobit ćeš terapiju. I dobro da nisi sad išla u postupak, vidiš kako se ta cista pojavila s razlogom :-)
ninochka bas mi je drago zbog tebe :-D:-D:-D
ninochka također iskrene čestitke i sve bude uredu, jer mora biti! Ja nažalost opet krecem u nove pobjede!
NinaB, iskrene cestitke!!! :-D
A sto se tice pokvarenog krioprezevartora....sto da su u pitanju bili odmrznuti embriji??? I njih bi bacili?
Da se meni to dogodilo, u mojim godinama kad je umjeinost dobiti dovbar embrij, sigurna sam da bi ih tuzila...:evil:
NinaB, iskrene cestitke!!! :-D
A sto se tice pokvarenog krioprezevartora....sto da su u pitanju bili odmrznuti embriji??? I njih bi bacili?
Da se meni to dogodilo, u mojim godinama kad je umjetnost dobiti dobar embrio, sigurna sam da bi ih tuzila...:evil:
baš mi je žao što nije uspjelo ovaj put, ali jesi sugurna? baš sam imala i za tebe dobar osječaj:-x ipak ti je danas tek 11dnt? meni ti je prekjučer počela neka sukrvica, ja digla ruke od svega i frendica me nagovorila da napravim test i eto ti vraga:-)
drago mi jer da si se javila na forum i dobro nam došla i što prije ošla trudna:-D
meni jučer navečer toliko bilo muka da sam naprosto uživala u tome koliko mi je muka:lol:
e zbog ovoga ja više ne idem u postupak u Hrv. dok je god debilnog zakona i još debilnijeg ministra...doživjela sam (a i preživjela) punkciju sa samo 1 js, ali da ih dobijem 5,6, 10 i da mi ih bace( to je isto kao da imamo, recimo, 400 prstiju nakon rođenja,pa ako odrežu 5-6 -nema veze,bacaju nešto što je nenadoknadivo, neproizvodivo više. Žensko dijete se rađa s ukupnim brojem js za cijeli život, ne mogu se kasnije proizvoditi po potrebi.) mislim da bih bila opasna po okolinu...
cestitke trudnicama, a svima drugima puno sreće...
Drage moje hvala:):) od srca na čestitkma. Ali kako ja nisam često na forumu jer moja paulica ima ritam i pol pa...ali danas sam evo šmugnula i kao da sam imala predosječaj da je netko trudan....
Ninochka čestitam ti od srca :):):).....želim ti đačku trudnoću kakvu sam i ja imala :....
a ostalim curama svaki dan mislim i vibram za sve vas moje suputnice.......
ninochka, moje iskrene cestitke :-D
Malo je kao krenulo i u toj Vinograskoj.... :klap:
ninochka čestitam
hvala vam cure od :heart:
danas beta bila 358 i dr.zadovoljan i kaže netreba ponavljati više:klap:
sada mirujemo do 19.11 kada smo naručeni na prvi uzv:-D
ooodlicno ninocka!:-D
ma ide vinogradskoj, samo nas ocito nema puno na forumu... zadnji put kad sam bila na transferu bila je jedna curka koja je ostala trudna sa zamrznutim js, ali nazalost je bio spontani...