:lol::lol:
Moj se pokrenuo prije mjesec-dva, ja vježbam 8+... ima nade i za tvog još :yes:
Printable View
betty, hvala na fotkama, odlično izgledaš, ne znam zašto moraš opet na "poslije":-)
zwow 82 je dio zgyma- plaća se. hoćeš da ti napišem kako ide??
čekaj po sjećanj su. to je tzv. ladder trening. dakle napraviš 10 burpees pa jedan skok preko klupe. pa 10 burpees pa 2 skoka. i tako dok ne dodješ do 10. a onda krenes na jumping lunges i radiš 9 skokova preko klupe pa 10 lunges, pa 8 skokova pa jumping pa 7 skokova... i tako do 1 skoka. sutra radim!
sasa, preko cega preskaces u kuci?
preko nekog stolica, ili imas klupu?
preko male ikeine mamut stolice!
nemam klupu, ali danas idem po kettlebell!
btw, pomiješala sam s nekim drugim treningom. radi se 25 mountain climbersa, umjesto ovih 10 burpeesa. i 25 lungesa umjesto 10. umrijet cu sutra.
idem u polleo sport. bio je MM neki dan u rost sportu i kaže da su imali neki metalni od 8 kg ali ga nije htio kupiti jer tvrdi da će se ubiti preko njega- stalno se spotiče od moje utege..
Ja sam jucer bila u zajtnotu i bila je kisa pa s vjezbala focus. Meni je focus dosta dobar, na kraju sam zavoljela cardio dionice, a sjecam se, u poceku vjezbajuci jillian sam molila da sto prije pocne strenght i abs :mrgreen:
I dalje imam mentalnu barijeru na neke cjezbe (npr. sklekove- koje mogu bez problema napraviti al imam strah).
Jucer sam tako neke vjezbe modificirala i uspjesno sam se iznojila. Onda se otusirala i osjecala fenomenalno!
Inace, klinke su kod bake pa sam s mm-om isla u kino. Ustvari smo se nasli u kinu i osjecala sam se totalno cudno. Em sama doma- sto nisam nikad, em se s rodjenim muzem nalazim negdje :lol:
Obukla i stikle :D
Ovo nema veze s vjezbama, ali morala sam napisati! :lol:
blago ti se anci... kako dobro! ( čekam da se povremena večernja čuvalica vrati s dvomjesečnog godišnjeg pa da negdje odem s mužem)
Uuuuf, kako zavidim. Ja imam osjećaj da nikad nigdje neću mrdnuti bez visilica.
Anci, ja sam isto zavoljela Cardio, puno brže mi je napredovala kondicija od snage... cardio sam mrzila na početku, a sad mi je super, ali od sklekova mi je i sad muka, mada sam se i tu jaaako poboljšala.
Shanti, spominjala si sklekove da ih nikad nisi radila, meni je trebalo punih 6 mjeseci da uspijem napraviti 10 muških sklekova, a mislim da mi je trebalo 4 da napravim jedan jedini. Nije lako, najviše treba ojačati core mišiće, onda cijelo tijelo diže cijelo tijelo, samo ruke ne mogu.
Anci, ti si promijenila avatar. Nemam pojma što si imala prije, ali ja sam tek sad skužila da si to ti.
Ja bih zabranila mijenjanje avatara, svaki put se moram navikavati na novu/staru osobu :lol:
hello,i meni cajtnot ovih dana,starija curka došla s operacije krajnika,bili ona i MM skupa tri dana u bolnici,pa sve nešto zbrda zdola.Ali redovito trčim,to je najvažniije,uspijem si ukrasti to vrijeme za sebe.
Pozdrav svim novim curkama :bye:
E sad,imam jedno pitanje,nadam se da nije malo off topic. Dakle,kod nas se nešto događa u posljednjih par dana pa me zanima je li koja od vas imala sličnih problema,budući da ovdje ima puno mama dojilica. Naime,u zadnjih tjedan dana moja bebolina (skoro 5 mjeseci) kaka često,rijetko,malo sluzavo i zelenkasto. Stvar je u tome da i ja tijekom dana barem jednom imam stolicu koja naginje rjeđoj - je li moguće da je to posljedica svakodnevnog trčanja i promjene u prehrani (UH sam gotovo izbacila,ujutro miksam voće,jogurt,bademe,nema kruha,slatkog,tjestenine,eventualno nekad smeđa riža)?? Je li moguće da njoj to nešto ne odgovara ili je možda ipak neka viroza u pitanju? Mislim,ona je ovako ok,jedino me muče te stolice. A jel se možda i vama koje ste se šaltale s uobičajene prehrane na nešto slično ovome mome to događalo u počecima, drugačija stolica i metabolizam koji kao da se čisti (tako si ja to nekako objašnjavam)??
aha
ja sam npr išla na detox sa zelenim čajem. Iduči dan sam išla četiri puta na wc ( i idučih par dana). Za bebolinka ti ne znam reći jer je tvoja još malena, moj je ipak bio blizu godinu dana i dojenje je puno rijeđe, ali moguće je. Sve što jedeš ipak ide u mlijeko.
ajde Anci šibni i meni sličke :)
a ovaj tvoj novi avatar si u biti ti, jel?
e tako ću i ja :)
i još kad si kupim hlače niskog struka....pa di će mi biti kraj!
kavofob:lol:
Anci, i ja molim fotke :)
Sinoć sam bila začuđena što kvadrići više bole pri silasku, danas se nemam čemu čuditi jer nemilosrdno bole i pri penjanju. Jučer su od šoka zbog vježbanja zaboravili da trebaju boljeti u oba smjera. :mrgreen:
:lol:
(za šetanje svugdje podignutom majicom, vizualiziram roditeljski sastanak, npr.)
A propos moje dijete, tu još nisam baš nešto poduzela. Ni meni, kao ni Mojci, LCHF nije prvi izbor, ni ja ne jedem meso, i teško mi je zamisliti prehranu bez mahunarki. Ovo što nam je Mojca dogovorila, coacha koji će nam pomoći mi djeluje pregenijalno, san snova! :-D
I još ćeš slovenski usput naučiti. :-P
evo i mene radi prijavka
-sub+ned nula bodova (na putu)
pon - 7 km
danas 14 km....
i opet, odmah nakon vožnje tako dobar osjećaj budnosti pa ne mogu shvatit kako to da uspijem "ne otići na vožnju"..(:roll:??!!!?) ok onaj jedan dan je padalo pa ajde...a ovo drugo sam imala goste...
nadam se bar još jednom 14 km ovaj tjedan..zbog posla a ako upijem otići dvaput biti ću si wow...
nego, čitala sam tamo na xzortwr-xz stranici koju ste natukle kad me nije bilo (:-o) da imate iskustva sa dobrim zatezanjem tijela, a koje se ne vidi na vagi..a ja imam 2 kg manje (jeeeeeeeeee) i osjećam malo tanje nogice a ovo drugo još masno ko i prije...pa me to malo zbunilo tj. ja bi radije da se "vidi" a koliko kila imam ne piše mi na čelu 8ok ..vidi se oko pojasa, pa ne mogu baš tajit,,,,8-) enivej..znam što mi je činiti (i što ne smijem heheheh)
danas sam se uslikala za fotke koje ću koristiti pod "prije".....8-) samo si još moram uzet mjere u cm....
pozdrav novim vježbačicama! (ja sam kao već "stara"..vozikam se čitavih 3 tjedna...3,5 :-P)
kavofob, baš cool avatar :)
baš bi mogli (makar privremeno) staviti neke vježbačke avatare,
ja razmišljam da stavim one svoje noge :-P
Willow, stavljaj :yes:
Curke, dajte mi neke preporuke za ruke, skroz su oštrkljavile. Otkad nema sala bogme nema ni bicepsa ni tricepsa. Imam ruke kakve sam imala sa 16 :/
Utege imam bućice od 3 kg, ali mogla bih i mdu ukrasti, on ima i šipku i cijeli arsenal utega za dodavanje, samo nemam pojma što s tim da radim.
Anci s ovakvim tijelom možeš obući što god želiš:yes: . Nadam se da je muž ponosan na tebe:klap:
Jao, hvala ti puno :heart:
Sad hoću i ja fotku! :trep:
i ja bi fotku :)
Anci prosim fotku
Potpisujem! I Anci kao i ostalim forumašicama čije sam fotke vidjela (kavofob, Betty Blue, Evey, Summer) - svaka čast, žene! :naklon:
Prijavljujem da sam danas (recimo :oops:) odradila svoje vježbanje jer popodne se nadamo, ako neće biti pljuska, otići na izletić.
A kako sam ga odradila: sve kao jučer (recimo tako :mrgreen:) ali! bez ijednog skleka, osim dva-tri pokušaja light verzije i još, za razliku od jučer, moja butt nije dobila skoro nijedan kick. Tu su me kvadricepsi najviše mučili, i jednostavno nisam mogla. Nešto sam malo skakutala, ali nisam to nije imalo veze s butt kickovima. Prisjetila sam se ninik i ostalih vaših postova o prvim danima, zanima me je li po vašem mišljenju najbitnije odvježbati ipak barem donekle, ili ste vi i s jakim muskulfiberom uspjevale sve vježbe odraditi? Ja sam dala svoj maksimum s obzirom na subjektivne okolnosti ("drvena" a bolna bedra), nisam odustala iako "patim" :mrgreen: cijelo jutro i već zbog toga sam zadovoljna.
Tko je još ono od jučer spominjao svoje fotkice; ribice, jesi li ti? (žicam :angel:)
Roza, hvala na fotkama! Sjajna figura, i ti izgledaš prekrasno!
:naklon:
Zbilja ste prava inspiracija!