Mi juhu i hamburgere :)
Printable View
Mi juhu i hamburgere :)
danas krem juha od bundeve, smeđa riža, grašak, pohana puretina, brokula i zelena salata
za desert ribani kolač od jabuka
Njoki od batata! Predobri!
Juha od kelja i lece
dinstane mahune i krumpir
piletina u senfu i zelje na salatu
Juha vulgaris
Faširanci od piletine sa sezamom
Tjestenina sa šalšom
Nema nikakve salate - nadam se da su se klinci sjetili uzeti masline ili kisele krastavce...
Imam i kolač - mak kocke. Predugo mi je jučer bilo čekati vikend, a klinci stalno u špajzi njuškaju za čokoladom i keksima.
Juha,tjestenina sa gulašom,zelena salata
Varivo od mahuna i strudla sa jabukama/bundevama
tunjevina na salatu (zelena salata, rajčica, sir, jaja, file tune, maslinovo ulje)
kradem ideje ako će svi mahune i ja kuham mahune :)
grah i ječam sa suhim mesom
Krem juha od tikve, janjetina i krumpir, salata a za desert monte torta.
piletina s curry umakom i basmati rižom. salata - paradajz s rikulom
grah sa kiselim zeljem (uz popecke od povrca) za MMa, a za klince lungic na gril tavi i dinstani kupus :)
Ja jedem sto ostane :/
danas po djetetovoj želji
krem juha od brokule, čevapi i pommes:njam:
Bolonjez s purecim mljevenim i bundevom, muffini s bundevom!
jucer salata sa rikolom, parmezanom, pancetom, susenim rajcicama i poširanim jajetom. danas fileti brancina sa pestom i krustom od parmezana. sutra lungić u djumbiru i soja sosu sa salatom od rikole i pečenih paprika. u četvrtak parmigiana. u peta tuna steak u kuminu, korijandru i dimljenoj paprici uz harissa umak i potočarku. u subotu dežuram. u nedjelju negdje vani.
Danas juha i krpice sa zeljem
Sutra grah varivo sa kobasama
Juha od poriluka i prosa
rizi bizi i piletina
zelena salata
Pita sa marmeladom od kapule,tikvice i susenih pomidora preliveno vrhnjem i gorgonzolom,zapeceno u pećnici.
Dobila sam sa sela fine zelene salate pa ću složiti zdjeletinu ceaser's salad-a.
a najradije bih kod sase na degustaciju svega ovog što je nabrojala :škartoc:
Na kraju nisam našla piletinu u svom dućanu pa sam napravila chilli con carne, sasvim je solidno ispao. Za desert čašu Cabernet sauvignona :)
uhhh zavidim ti. ja obožavam chilli con carne al smo danas jeli bolonjez...
Povrtna juha sa knedlicama.
Pomfrit od bundeve i zapečeno povrće.
Kolač od zobenih, jabuka i suhog voća.
Juha od povrća
pečene kobasice
dinstano zelje i bijeli žganci
cikla salata
Juha od povrca, pecene kobasice i kiseli kupus.
Varivo mahune, za desert mramorni kolač...
Juha od bundeve
Bolonjez umak, tjestenina
Zelena salata
Danas će biti pileća juhica sa noklecima, pileći saft i tjestenina, cikla/kiseli krastavci
Jučer sam uz ostatke bolonjeza napravila salatu od svježeg, mladog špinata - ajme, što je bila dobra :mljac:
Juneća juhica i paradajz umak i pire s mesom iz juhe.
jučer sam napravila teleći rižoto, brdo salate i ovu juhu od bundeve. odlična je bila. čak sam napravila i povrtni temeljac, bravo ja. jedino nisam imala sjemenke korijandera, hbg, uvijek nešto mora falit.
Grah i ričet, uz to pečena kobasica.
Varivo od leće i knedle sa šljivama
svinjska krmenadla pečena na naglo + slanutak i špinat s parmezanom
jučer jetra s kiselim kupusom i pljeskavice od divljači
prekjučer domaće kobasice i pire od buće
sutra oslić na salatu i neka juha
još se natjeravam napraviti pečene jabuke s medom i orasima...
samo na jelo mislim ovih dana :njam:
Varivo od lece sa dimljenim mesom i domaci kruh
Bakalar zapečen s krumpirom i zaliven bijelim vinom i vrhnjem. Desert: pita od jabuka.
pileća juhica i rižot od piletine po želji sineka
Sarma.
Jučer, danas, sutra. :)
Krem juha od brokule, domace tagliatelle (roza - sa cikom), umak od gorgonzole, brokule i karfiola. Pecene paprike i mijesana zelena salata.
Zapravo, nije gorgonzola, nego neki prefini pljesnivi sir iz lidla (ona njihova deluxe marka), takav sam davno jela u francuskoj i od tada kod nas nisam nabasala bas na taj okus.
ostalo mi je jos malo tog sira. Za sutra se brusim na bruschette sa gorgonzolom, orasima i kruskama...