A Žužyta poslali bumo joj Putina nek je navči pameti! :oklagija:
Printable View
A Žužyta poslali bumo joj Putina nek je navči pameti! :oklagija:
Jutro svima...
Žužy, daj me baci na dno liste, 1DC, dolazi... ALi majku joj prokletu, kučkica jedna, opet kukavički je stigla. BEZ BOLOVA!!!!!! :twisted: Kao da sam pod utjecajem kakvih medikamenata. Kao trebala bih biti sretna što ne boli, ali ne, ja volim kad me boli prije, da se ne nadam +, a inače popišala sam jutros -!
Eto, Žužy moja, uskladile su nam se prokletnice.... :lol: Trenutno imam snage za smijeh samo u tom pogledu....
Stork, čestitam.....
Srećo,kučkica veliš.. :lol:
Joj oprosti,al odvalila sam na ovo...
Znam kako ti je...:love: Ja sam bila luda ovih dana neznajuči kad bu došla,i mogu ti reči da sam sad super i sretna kaj si mogu planirati za dalje!
Još dok sam vidla kaj je stork napisala...:lol::lol:
Ajoj cure :love2:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sreca bas mi je zao.... prokletnica odvratna, kako ti se opet samo prisuljala.... a danas je trebao biti pis pis dan za tebe!!!
Ja sam bas jucer pricala sa mojim muzekom, da otkada su se redovito njegovi decki poceli druziti sa mojom curkom dole, ciklusi su skroz drugaciji! Mi smo poceli za stvrano raditi na bebi u 1 mjesecu, do tada ciklusi su mi bili tocno 30 dana, svaki mjesec je tocna bila, ma mogu reci tocna u sat! Od prvog mjeseca svaki puta je barem jedan dan u kasnjenju! Prosli mjesec smo bili 5 danau kasnjenju, ovaj mjesec za sada vec 3 dana, fakat neznam kaj se dogadja! Ili je mozda ona unutra sokirana ili su mi se hormoni skroz pobrkali u 3 mjeseca! I jos nekaj ovaj mjesec cicke nis ne bole, sto je kod mene nemoguce jer rasturaju svaki mjesec! Eto to je to!
lista za 02.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc +
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 24 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
ivchica30 ,takve "detalje" sam i ja primjetila.Samo mi malo duže radimo na bebi,ali evo ja sam nekad i po cicama znala kad mi je bila O..od samog dana ovulacije su me sise počele boleti pa do menge.Znam da sam uvijek javkala kak me sise ne bole tjedan dana u mjesecu haha..
A ovaj mjesec je prvi od kad pamtim da me nisu ama ni malko zabolele.Ni pol dana.
I neznam kad sam zadnji put dobila mengu na 30. dc :unsure:,mislim nije to ništ lošega,ali to nisam ja.Ali dobro,stimulacija je iza mene pa ajde..
Žužy, htjela sam napisati kučka, ali mi se učinilo previše grubo. Ali dopustite mi da se i tako izrazim... 8-)
Da mi nije danas došla, a nisam T. onda bih sumnjala u sebe, a ovako matematički sam si fino izračunala dan kad ću procuriti. Postala sam pravi maher u tome. Znači da znam što radim. Ono od čega mi je muka jest što upravo toliko znam, toliko sam naučila, toliko pojmova, a uz to sam preopterećena. Ne mogu ovko živjeti, ovo nije život. Osjećate da sam u klincu danas...? Užas... No, za 4 dana ću biti kao nova, samo da otpratim M..........
sankris,dobrodošlicu ti želim u ljubičice :-) nek je ovaj put sa srećom!
kadulja,kakvo je stanje kod tebe?
emily_zg, :love2:
Kris,za kaj danas vadiš krv?
A ja se pitam čemu sve to mjerenje lh kad mi jarca vrijedi...trakica mi opče nije bila pozitivna kad sam imala EW.
FF je dobro označio O,menga je došla točno 15 dana nakon označene ovulacije,kao i uvijek.
Srećice,drži se...brzo će proči ovih par najgorih dana.A onda krečemo u ponovni boj,jelda? :-D
A idemo u boj, normalno, nećemo odustati.....
Toliko pitanja, jednostavno je to tako, a odgovora nema... Toliko je varijanti...
Ma užasno mi se plače, cijelo jutro, a isplakala sam se i još je ostalo...... :cry:
:pivo: prvo da nešto popijemo i nazdravimo našoj storkici!!!!!!!!!
živiliiiiiiiii!!!!!!!!!
...eh za vas koje ste dobile ku...kicu....bez depresije,i koječega...idemo dalje!!!!!!!!!(znam...lako je to sad reći kad je prošla...ali treba preživit onaj dan-prvi:)
...ja ko da sam zmija...il mi toplomjer ne valja...ili se hladim:))
Sreco glavu gore!Zuzy vadila sam kks i urin,ono regularno na pocetku T,a iduci cu vaditi krvnu grupu i ostala sr.Joj meni sve tako cudno kao da se sve dogada mimo mene.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
bubicazubica ,baš ti gledam grafića...moram priznat da se ne slažem s FF-ićem oko označene prošle ovulacije :|
Dali ti je lutealna i inače tako kratka?
Jer ako nije,ja mislim da ti je ovulacija bila na 10. dc.
Pratiš sluz?
Kak bilo da bilo,nadam se da se bacaš na posao... :alexis:
Sorry što kasnim s odgovorom, možda si već riješila sa svojim dr.
A htjela sam ti reći da neki dr. (ako pokažu volju i vještinu) mogu "narihtati" ovulaciju, odnosno odgoditi za dan, dva,
na način da ti produlje davati klomifen (ne pokušavati sama kod kuće!).pitaj dr.
a ako ti i ne uspije, nemoj biti u bedu: ako i propustite ovaj ciklus, opet ti je to dobra hormonalna priprema za idući
Srećo baš je kučkica.
I meni je bilo lakše kad nisam imala pojma o ničemu, još počnem mjeriti temperaturu a od ovulacije ni O, blaženo neznanje.
Ma čak i da ne mjerim ništa, druženje s dragim svaki drugi dan tijekom plodnih dana, po meni, treba biti i više no dovoljno!
Znam,znam :-)
Eto meni su plodni dani uvijek započinjali s vodeno-skliskom sluzi,između EW,a završili bi s sticki-gumenom. Sve skupa je trajalo oko 5 dana i u to vrijeme bi si extra dali truda. Inače,to kaj Sreća veli stoji,dovoljno je imati odnose svaki drugi dan,nemoraš ništ mjerit.
A mene je sad samo čudilo kako mi se EW i poz. lh nisu poklopile.
Jutro cure.
Stork iskrene cestitke! Nek nam godina nastavi ovako plodno.
Kod mene lose vijesti.
Mami je ponovljena biopsija. Dosao nalaz carcinoma squamocelluare gradus 2, srednje diferenciran tip.
Otisle smo na konzilij gdje utvrdjeno da je vec uznapredovao i odredjen stepen IIIb, nije operabilan :( Predlozeno zracenje i kemo.
Oduzela sam se. Boli me dusa i srce. Nemogu da prihvatim to.
Strah me sta ce se sad desavati kad krene u to sve?! Zao mi je nje kad joj vidim strah u onim plavim ocima. A nemogu joj pomoci....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemam riječi...žao mi je draga HelloKitty
Kada ovako nesto procitam dodje mi da kazem da su moji problemi u zivotu bezveze, hello Kitty budi jaka radi nje, moras biti, jer ako si ti jaka pred njom njoj ce biti lakse! Ja suosjecam s tobom jer moja mama vec par mjeseci osjeca mucnine i nije joj dobro! Vadila je krv i ima povecane leukocite sto znaci da je upala negdje u tijelu! Sutra ide ne gastroskopiju i sve cemo vidjeti! Najgore mi je sto nemogu biti s njom jer sam daleko! Drzi se budi jaka!!!
Žužy i Srećice :love2:
HelloKitty.. stvarno mi je žao...
Hello Kitty :love2:
Žužy i srećo :love2:
HK jako mi je zao zbog mame , budi jaka radi nje :love2:
:love2:HK
Stork :-D cestitam!!!!
Sreco i Zuzy saljem hug.. Bas sam se i ja ponadala da je Srecin recept uspio, a bas mi je zao..
HelloKitty grlim... Sta reci... Kod takve bolesti mozes samo biti jaka... A to je najteze jer svi znamo sta takva bolest nosi.. :-(
Moj recept, eh recept. Moji recepti su istrošeni... Veli MM jutros nakon -, drugi put ćemo drugačije. Pitam kako?! Pa kad dođe druga crtica na LH trakici, odmah to večer idemo u akciju! Eh, da mi je i to isprobati, o boy, o boy!:lol:
Evo, pokušat ću i s vrkutom. To je čaj koji pojačava sluz, jelda? Onda ima da plivači idu brzinom svjetlosti, ne!
HK:cry:
Srećo izgleda da nema recepta, nema kakv nisam probala, svaki dan, svaki drugi, svaki treći, dva put dnevno, noge u zrak ... i nula.
Ja sam zaboravila, jeste li vi radili spermiogram?
hej curke
neki šugavi dan mi danas :drek: najradije bi ga prespavala
čekam nesretnicu i dojadilo mi je to čekanje.
samo nešto čekam i čekam i čekam.... :gaah:
:cupakosu:
Kaduljo možda je ni ne dočekaš!!
Mami, nismo. 1. dijete smo napravili iz druge pa smo nadobudni. Pokušavat ću sve dok dišem....... :starac:
mami :love: ovo je za popi*** kad se popenjem u ove ljubičice k'o da vrag uđe u mene :-(
joooj da mi se teleportirati na neki pusti otok i izvaliti na plažu, a stopala u moru (koje je barem 27C :lol: )
srećice tvoji potpisi su mi divni, daj nas razveseli s još kojom Eminom izjavom :-D
Stork čestitke od :heart:
Žužy i Sreća :taps:
HK budi jaka zbog mame i ti i cijela okolina, kad mama ne vidi plači i budi tužna, al pred njom moraš biti pozitivna i nać snage za sve skupa izgurat, šaljem jedan veiki :shykiss:
Evo samo za Kadulju. :-) A ja uvijek mislim da vas davim s tim Eminim izjavama...
Jučer me čekala ispred posla, da završim. Pita je tata "gdje je mama?" Veli ona "išla je promijeniti uložak!" :lol:
MM i ona znaju da sam na forumu i da su tu smajlići. Tu i tamo zamolim muža da mi pročita što ima novo kod vas, da ne ustajem s kauča. Tako se muž ponekad malo opusti i kad ga ne zamolim, očito. 8-) Perem suđe neki dan, a Ema mi dođe reći "mama, tata ti gleda smajliće!" :lol:
Ako se sjetim još nečega, pisat ću......
Srećo,znači,moooožda nam nekad i TM tipka :lol::rock:
Ma kaj bi davila,sam ti piši...meni slatko čitati kaj Ema izvali.
:kiss: kadulji!