meni je možda bolje pasala stara zelena boja dolje jer je tamnija.
valjda zato jer sam malo čorava :lol:
Printable View
meni je možda bolje pasala stara zelena boja dolje jer je tamnija.
valjda zato jer sam malo čorava :lol:
I ja sam više za zeleno :aparatic:
Mada,i žuto mi je in u zadnje vrijeme...
I nije loša ova fora s mengom kaj veli nivesa,možda da menge budu crvene pa onda neke kričave za "one D dane" ,pa smirujuče za post D dane...a ljubičice nek budu ljubičaste.
Đest sejing...8-)
Kada parovi ostvare trudnoću (trudnoće) i imaju dijete/djecu, a kasnije ne mogu ostvariti trudnoću i/ili dobiti dijete to se zove sekundarna neplodnost.
Primarna neplodnost je kada par ne može ostvariti trudnoću i/ili kada može ostvarti trudnoću ali ne može dobiti dijete.
Sekundarna neplodnost, jednako kao i primarna, na žalost, jako su česte. Danas svaki šesti par ne može ostvariti trudnoću bez pomoći medicine.
ojla curke...još jedan radni tjedan pred nama, počeo turbulentno tako da se ujutro na poslu nisam ni stigla ulogirat, a kamoli popit kavicu u miru
Like za promjenu tablice :D jedino bi možda ove ~~~~ u nečekalicama promijenila iz crvene u neku svijetlu boju , kad vidim crvveno ~~~~~~ imam osjećaj da menga samo što nije
Enivej šta god da promijenite dobro je, mogle bi i svaki mjesec druge boje imat :mama:
Da,to sam procitala u toj brosuri i to me najvise i pogodilo...odmah do toga opis postupaka... mozda cemo jos ovaj mj ostati tu di jesmo.ne znam ne znam ne znam..ne znam da li moja psiha trenutno moze to sve podnjeti... Svaka cast svima koji su hrabri za to sve!
Mi smo imali t ali na zalost djete nemamo... :( kam onda po tme spadamo? U primarnu?
Jutroo, stize kava za spavalice :);)
Hahaha jutrooo :coffee:
Jutro!
Srećo piši 1DC.
Jutro!
Mami, žao mi je zbog M. Opet.... :cry: Evo, za utjehu ću ti skuhati kavicu.:-)
Jučer mi je bila full pozitivna LH trakica. Pokriveno.:storma:
Što se tiče boja, mozgala sam jako puno... Zašto mijenjati konja koji pobjeđuje? :lol: Ma nisam ni ja bila sigurna s jučerašnjim prijedlogom, ali igrala sam se predloženim bojama i ispalo je to što je ispalo. Ne sviđa mi se što je ispalo. Mislim i ja da je dosadašnja lista daleko bolja, ima kontrast između crvene i zelene, time i preglednija, k tome, na takvu smo se navikli.
Jedino možemo promijeniti nijanse već postojećih boja. Sve drugo neka ostane isto. Za sada nemam vremena isprobavati, a za isprobavanje stvarno treba vremena. Ne bih htjela brljaviti pa da bude bezveze i da se ljutite na mene.... :-)
:coffee:
za sve ranoranioce:)
Jutreko!
MAMI2..sorry..:(
ja sinoć nisam uspjela dočekati muža..radi popodne i dođe malo prije ponoći doma...a ja zaspala valjda u 21h! nemam pojma di, ko ,kada..kako legla i upalila tv tako instant hrkanac...ovo će biti težak tjedan jer danas nema spavanja,..čekati se mora!
Dobro jutro svima!!
U nas kiša, zahladilo... kao da se jesen odjednom vratila. Ali nekako mi čak paše, kavica i čitanje foruma. A poslije nešto i posla obaviti hihih :lol:
Meni se sviđaju promjene na listi, pa kakve god bile. Iako mi je sasvim dobra i stara.
Moram se pohvaliti da sam u ovom mjesecu možda najopuštenija (koliko to JA mogu biti). Ne surfam stalno bespućima interneta u potrazi za simptomima. Čim se ovako malo smirim, sve je lakše za podnijeti.
A sanjala sam da sam dobila.. znači da podsvijest ipak nije tako opuštena 8-)
Jutro. Ovulirala sam :D Bolio me jajnik ovaj put, al' bas. I egg white je bio obilan. Samo nek rade :) Tacno sam se bila prepala da ce mi se ovulacije poremetiti.
U Sarajevu pada snijeg. U nepunih mjesec dana smo izmjenjali sva cetiri godisnja doba. Nadamo se nekom novom, petom :)
Ljubi, kako si ti? :*
Sent from my iPhone using Tapatalk
smrzla sam se sad dok sam stavljala robu sušit...brrrrrrrrrr...iako je sunce puše bura..i zahladilo je..a sinoć,taman se spremam u krevet...oko 10(jer nisam više mogla izdržat)...prolom,grmljavina,tuča...
Tayla..i ja sam opuštena,smirena..ali baš onako,kako dugo nisam bila...jest da sam stalno na netu,pratim bbt,uspoređujem sa svojom :-)...ali ne živciram se previše...što bude bit će!!
Bubice tvoja temperatura je super.
lista za 15.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
odbrojavalice:
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
I ja sam na forumu i svaki dan obavezno računam koji sam dan ciklusa, koliko dana nakon ovulacije bla bla... ali nije to NIŠTA, ama ne može se usporediti, s ludilom koji inače vlada u 2 tjedna nakon ovulacije... :mrgreen:
Nadam se da će se zadržati ovakvo stanje.
Kiša je prestala, iako je sve i dalje sivo i oblačno. Jedva čekam pauzu u podne...
Kod nas sunce!!!!!!!! :-D Ali bura, brrrrrrrrrrrr
jutro! kavica se ohladila, ali prija...
vrijeme bljak :drek:
baš me nervira, kao štrumf mrgud sam.
srećice daj mi koji Emin biser da e oraspoloži :kiss:
MAMI,a k jarcu i kučkici...:love:
Jutto svima! Mami :-( sad u nove pobjede! Ja sam si narucila lh trakice...moze savjet kad da pocnem piskit s obzirom na cikluse od 30-35 dana?
Hladno za pop....! Hocu ljeto!
Jutro :) ! MAMI :love2:
Jel ima neko odredeno vrijeme kad de piski na te trakice? Ujutro ili'
nivesa iako sam i sama pišalica početnica koliko sam od veteranki naučila piški se popodne 17-18, a prije toga par sati suzdržavanje od previše tekućine.
Ako sam krivo napisala cure ispravite me :oops:
mami :heart:
Kadulja, evo samo za tebe:
Ja: Ema, koliko imaš mama?
Ema: Puno.
Ja: Koliko imaš tata?
Ema: Puno, 1, 2, 3, 4, 5 Puno!
:lol:
Kadulja tnx
Ja uvijek pisam na rakice ujutro. Tako pise na testu.
Nego, citala sam nedavno da skoljke poboljsavaju plodnost jer sadrze puno cinka. Dakle, drage moje, bacimo se na kamenice! Ulalaa!
Je Yummy,a di da ih zemem? :raspa:
nivesa,a kao preporuča se pišnuti lh trakicu kasnije tokom dana jer je u jutro koncentracija lh u org. manja..e sad,neznam kak al očito lh zna kad je jutro a kad popodne :lol:
Meni su O ranije,pa ja i ranije krenem sa piškanjem...tebi su ciklusi duži pa možda da kreneš od 10.-12.dc.
A u "kritičnim" danima pišnem jednu oko podne a drugu predvečer.
Meni skočila afta,mamicu joj njenu....
za LH trakice pročitah gomiletinu toga....
Neki piške samo popodne, neki ujutro, a neki i ujutro i popodne :mrgreen:
Ima mi neke logike, dugo je 24h od jedne do druge, moglo bi se svašta dogoditi u to vrijeme.
one koje su već iskusne valjda piške jednu jer su dobro upoznate sa svojim tijelom i ciklusom, a možda je za nas početnice bolje prvih puta početi malo ranije i češće kako bi skontele kako to izgleda i bile pametnije drugi put...
srećice Ema je čudo! :lol: već sam je zamislila kod tog dubokoumnog odgovora podignute obrve i izrazom lica "imam odgovor na sva pitanja"
zuzi, kamenice su ideal, ali vjerujem da ce i obicne dagnje iliti pidace uciniti svoj posao. Bas sam se sad zazeljela jedne dobre buzare kad vec pricamo o svim tim ukusnim morskim plodovima.
Meni je s Emom svaki dan poseban... Ja vam želim takvo jedno bićence...:kiss:
Tako je i meni s mojom curkom. Nego sreco, da li je tvoja kcer vise vezana uz tebe nego uz tatu? Ova moja samo mene hoce pa se pitam je li to normalno. Inace se kaze da su kceri vezane uz oceve.