Zodijak prvotno napisa
Ja imam poprilično neugodna iskustva sa klomifenom. Dakle, moji nalazi su odlicni, suprug ima Oligoasthenozoospermia i to na granici, ne tako loš nalaz neko li la vise. Krenuli smo prvi put na AIH u 2 mj., pila klomifen od 3 do 8 dana, dvije dnevno odjednom...I nakon toga menstruaciju nisam imala donedavno, a inace su mi tocne kao sat, ogromnu cistu su mi nasli na jajniku, i tri u dojci. Istina ciste su se dugo hranile jer me dr nije kontrolirao nakon aih-a, pa srecom da nije bila i vanmatericna. Ugl sada se ta cista smanjuje puzevim korakom. U 5 mj sam trebala na drui aih, ali nema sanse, jer nisam imala ni menstruaciju jos od prosle. I dobila sam strogu zabranu koristenja ikakvih hormona vise jer mi je tijelo poludilo. Tako da ako pijete klomifen nemojte se skorz prepustiti lijecniku i njegovoj brizi, sami inzistirajte na pregledima, ili odite privatno da Vam se ne bi dogodilo ovo kao sto je meni. Jer nitko nije mogao pretpostaviti da cu tako lose na klomifen reagirati, ali je poslije trebalo pratiti moje jajnike, a ne dopustiti da se ovakav Alien napravi, a meni su na tjednoj bazi govorili kad bi ih zvala da ce doci ubrzo, nitko da bi me pregledao...