dd je dječji doplatakCitiraj:
lusilu prvotno napisa
Printable View
dd je dječji doplatakCitiraj:
lusilu prvotno napisa
pretpostavljam da se ovo:
odnosi na ovo:Citiraj:
andjeli prvotno napisa
Citiraj:
andjeli prvotno napisa
znači sjeo je dječji doplatak (DD)
ali naknada NE :evil:
Naknada možda u ponedjeljak!? :cry:
kvragu, s čim ću danas na šank :mrgreen:
Djecji doplatak sjeo u RBA :D (makar sam iznenadjena :shock: )
onda naknadu čekamo u pon
Oh, čim vidim da kasni naknada, mogu se fino pripremit da će kasnit i komplikacije :evil:
Nadam se da će stić prije 28. neću niš drugo ni pričat ni prisjećat se scenarija pred 2 mj. :x
u ponedjeljak sjeda pordoiljna
e pa meni jos juce u u 15h nije sjeo dd....Citiraj:
andjeli prvotno napisa
jer to sigurno ili budemo čekali kraj tjedna :evil:Citiraj:
mim1104 prvotno napisa
kako su krenuli, jos budu i preskocili jedan mjesec... Mora da Vlada preokrece dzepove i razbija kasice prasice u potrazi za kojom kunom...
Od naknade u PBZ-u još ništa :evil: !
cisto sumljam da bu uplatili tako rano....u toku dana bi trebala sjesti
ako če sjesti sjest če tek popodne.....ajme..računi stoje,minus raste,a još ču morat platit i kamate....
:cry:
valjda bude danas ja sam več luda kredit treba platiti ,a ja moram čekati sirotinju :cry: :evil:
Još će ova naknada biti niža jer je veljača imala samo 160 radnih sati.
Ni u RBA još nikaj. :evil: :evil: :evil: :evil:
sramota a 23. je i još ništaaaaaaaaaaa.
naknada (i komplikacije i porodiljna) na datum kad bi trebala stici NIKAD NIJE STIGLA PRIJEPODNE!!!
zato pricekajte do 14h kad se vidi da li ce stici ili ne
ako je dd stigao u petak, naknada obicno kasni jedan dan (to je cisto iskustvo), a kako je bio dd u petak, nadam se naknadi danas.
da je sramota da toliko kasni, jest, al nemojte jos piii...jos stigne danas sjesti
ja se trudim pozitivno mislit - DANAS STIZU NOVCI, DANAS STIZU NOVCI, DANAS STIZU NOVCI :naklon: :naklon:
saska7 dobre vibre šalješ ja sada zvala hzzo i tamo nemaju nikakvu informaciju još :evil:
u zagrebačkoj banci još ništa..vidim svoj veliki minus i kojih 5o kn kaj mi je u crvenom...a onu pozitivu se nadam da ču uskoro vidjeti........... :mrgreen:
danas je isplata porodiljnoga samo budemo čekali dok se lova raspodjeli :lol:
Znači bit će danas tokom dana?Citiraj:
geberita prvotno napisa
tako rekla teta u hzzo da bi tokom dana trebalo biti jer je počela isplataCitiraj:
silvija222 prvotno napisa
živi bili pa vidjeli :?
Držim fige!Citiraj:
geberita prvotno napisa
xCitiraj:
silvija222 prvotno napisa
Sjeo porodiljni u PBZ-u! :D
danas stizu novci danas stizu novci....ajmo svi u glas DANAS STIZU NOVCI DANAS STIZU NOVCI DANAS STIZU NOVCI :mrgreen:
u zabi ništa
sjela je porodiljna u rba, napokon
Zaba ništa!
Jeli netko u HPB,ima li tamo išta?
meni čak neče ni poslat odgovor sms-om stanje računa...valjda sad če sjesti novci u zagrebačkoj....... :roll: :?
Erste???
ERSTE JOŠ NIŠTA... :(
U ZABI još ništa :roll:
Hypo sjelo :)
Zaba sjela :D
Gledam svoj tekući u Rba, ali nema ništa. U HZZO-u kažu da isplate još nisu krenule jer država nema novaca.
a zna li netko kaj je sa komplikacijama.
to kaj su prošli mjesec sjele isti dan kad i porodiljne izgleda da ovaj mjesec nema veze s vezom..