9 dpt smeđe mrljice... došla je :(
Printable View
9 dpt smeđe mrljice... došla je :(
Nemora biti menga, možda je implantacijsko krvarenje ali u malom zakašnjenju. Nemoj se još bedirati, budi pozitivna i javlja nam situaciju. Navijam za veliku betu i vibriram ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*Citiraj:
tlatincica prvotno napisa
Ako implantacijsko krvarenje ima sve simptome ko' menga onda je možda to ;)
Hvala ti kika83 :*
Ajoj Tlatincice držim fige da nije menga,pa ne može biti hebem mu miša :( .gle m može krenut i na početku trudnoće,onako brljavi 2-3 dana pa stane,sve dok se ne raspraši onak ful crvena krv,ima nade :* .
Hvala sanja1 :* ti si moja "generacija" :mrgreen:
Ma, znam da to može biti i lažno krvarenje, ali testić isto kaže :nope: tako da sam jučer odmah izlila suze, a danas se već psihički pripremam za čekanja u bolnici, moljakanje za novi termin i tak... :)
Life goes on, zato sam si otišla na frizuru :mrgreen:
:lol: e Tlatincice moja i ja sam nakon - otišla po friške pramenove.
Ja u ponedjeljak idem u petrovu pa ti javim kako to ide s daljnjim naručivanjem,nadam se da nećemo čekati baš predugo na novi postupak :/ .
U svakom slučaju ti izvadi betu,nikad se nezna,ja držim fige da ti je testić lagio :* i da je ipak to lažna m :mrgreen: .
tlatincica i ja se slažem da ipak prvo izvadiš betu,pa eto svi navijamo za tebe....što god da bude isto ćemo i dalje navijati....
Will do ;) :*
"Smeđarenje" traje danas četvrti dan... Iako je danas u odnosu na prethodna 3 malo pojačano.
Sutra idem po betu. Nadam se da će me u srijedu doc primiti za daljnji dogovor.
Tlatincice super je to što je i dalje ostalo na "smeđarenju",meni ti je samo jedan dan brljavilo a već drugi dan je to bila prava m.Držim fige da sutra beta bude pozitivna i velika :D :D :D.
Evo ja danas bila u petrovoj,novi postupak je u 5.mjesecu :D :D :D ,što je super jer sam se ja bojala da će biti veći razmak između dva postupka.Šteta što mm nema malo bolji spermiogram jer je doc.mislio dok čekamo 5.mj. probati koji AIH ali kad je vidio kako je spermiogram loš rekao je da nema šanse. :raspa:
Sanja1 ti si mi danas najljepša vijest! Već u srpnju?? :D :D :D
Ja se sutra javim sa rezultatom :coffee:
da, srpanj... :roll: :lol: SVIBANJ! :dancingfever: :D
Ma da ,ja se isto razveselila :dancingfever: :dancingfever: ,pogotovo što je čini mi se Zauzeta imala po godinu dana razmaka :evil: .
Joj Tlatinkić držim fige za sutra, :mrgreen: ,mislim da bi moglo biti nešto,jer kažem ti meni je prava m krenula skoro pa odmah,a test može biti lažno negativan ako rano napravljen.~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutraaaaa :* .ja ću strpljivo čekati da javiš :raspa: .
Tlatinciceee :cekam: ,zakaj ništa ne javljaš,iskreno se nadam da slaviš veliku betu :D .
Beta= 0,18- očekivano.
E, sad, budući da nisam prokrvarila nego se ovo smeđe brljavljenje nastavlja, kako da računam prvi dan m? Prestajem uzimati utriće, možda će to ubrzati stvar...
Kod doca tek slijedeće godine... Ništa, prvo ću probati ugurati neki AIH između postupaka, a kad će slijedeći postupak, to ćemo tek vidjeti.
Koliko čekanja...
Svima želim sretan Božić, a u slijedećoj godini puno zdravih i lijepih beba! :*
Opet smo u isto vrijeme online :lol:
Zaspala sam kad sam se vratila s posla, valjda me isčekivanje iscrpilo :mrgreen:
Cure, zao mi je da niste uspjele ali imamo ovdje i trudnica koje nam daju nadu da ce iduca godina biti nasa.
Jos jednom podsjecam sve vas drage suborke iz Petrove koje ste ove jeseni bile u postupcima da nam pomognete i ispunite upitnik u mom potpisu.
Svima :*
Upitnik popunjen! 8)
Da, naše trudnice nam daju puno nade :*
E a ja se baš ponadala :( jer ti to brljavljenje nije prešlo u pravu m,hebem mu miša bit će valjda i nama drugi put :mrgreen: .Ti ćeš vjerojatno opet kaskat zamnom nekih 10-ak dana tako da pretpostavljam da će i tebi biti u 5. ili početak 6.novi postupak :love: .Ma ne zapravo nadam se da će ti uspjeti AIH i prije toga :sing: .U svakom slučaju želim nam da budemo trbušaste sljedeće godine :klap: ,a sad kad već imamo friške frizurice :lol: idemo se :tele: proveselit za božić i novu godinu :sing: :dancingfever: :joggler: .
Dakle, kod doca sredinom prvog mjeseca, a sestra me stavila na top listu za 6. mjesec! :dancingfever: :klap: :dancingfever:
Super :D ,opet smo u vlakiću :mrgreen: ,glavno da se nešto čeka :sing: :sing: :sing: .Bit će to badass početak ljeta :lol: :lol: :lol: ,ima da se sve praši od pozitivnih beta :klap: .
Tlatinčice žao mi je :( Drži se i iduća godina če biti puna pozitivnih beta
Jedno pitanje, zašto morate toliko čekat za novi postupak? Jeste bile baš u stimuliranom ili polu stimuliranom?
Evo, javila mi se cura koja je bila zajedno sa mnom na postupku i ona je pozitivna :D
Što se tiče vremenskog razmaka između postupaka, ovo sam ja čula (iz privatnih izvora): politika Petrove je da je 6 mjeseci najkraći rok kojem tijelu treba da se oporavi od hormonalne stimulacije. Određeni postotak žena ima rizik od dobivanja raka jajnika, pa time oni na neki način paze na nas. Kod mene je tu i problem mioma, odnosno, benignog tumora koji svakako može reagirati na stimulaciju.
Zahvaljujem ministru na zabrani zamrzavanja zametaka, tako da se svakih pola godine mogu pucati sa hormonima :evil: ali za to postoji drugi topic :mrgreen:
Što je polu- stimulirani postupak?
Klomifen spada u polu stimulirani. Baš stimulacija su gonali, menopuri i ostalo. Šta si ti koristila? Ja sam na klomifenima i njih možeš par mjeseci zaredom koristit osim ako se ne pojavi cista. To je normalno kod njih.Citiraj:
tlatincica prvotno napisa
Gonali. Ja sam full stimulirana :mrgreen:
Sretan vam Božić drage moje suborke i neka nam u novoj godini stignu naše mrve :mrgreen: :* :* .
Sretan Božić! :*
A slijedeći u proširenim obiteljskim izdanjima! :preskaceuze:
Hej curke, Sretan Božić sa malim zakašnjenjem, da nam se svima ispuni najveća želja :preskaceuze:
Imam pitanjce - ovaj ciklus mi je umjesto menge došlo samo nekakav krvavi gusti iscjedak, kao iscjedak u vrijeme O ali crvenkast. Uglavnom nije bilo svježe krvi. Trajao je 7 dana a došao je taman kad je trebala doći menga.
Sad uopće neznam kad me dr pita kad je bila zadnja M šta mu reći. Inaće mi se tako zna pojaviti pred M dan-dva pa kad krene krv ja onda računam 1. dan. A sada sam čekala, čekala ali samo iscjedak. Jel tko imao slična iskustva
Stvarno neznam :/ ,ja uvijek imam klasičnu m,nije mi se nikad desilo tako nešto.A da nam ti nisi možda trudna :D ,jesi napravila test?
Hm, čuj, kad ti je bila zadnja stimulacija? Meni je nakon stimulacije umjesto menge 7 dana "smeđarilo" onda sam nazvala bolnicu i pitala što da radim i kako da računam 1 dc.
Sestra mi je rekla da od svog ginića tražim neke tablete (zaboravila sam koje) da mi potaknu krvarenje. Al ja sam nakon tog poziva procurila :P
Ja bih na tvom mjestu prvo testić, pa kod ginekologa.
Sretno!
Nisam radila test, možda odem danas do apoteke da to napravim sutra ujutro. Meni bi nakon Et menga došla normalna, malo promjenjena, kao više vodenasta i duža ali definitivno bi bilo svježe krvi.
Probam pa javim sutra, hvala
Zauzeta držim fige da bude veeeeeeliki +. :D :D :D
Ništa od svega, minus ko kuća, a M je pauzirala jedan dan i sad se ponovo vratila. MM već prigovara da izbjegavam bračne obveze 8) hehe.
Mislim da ću pustit sad blagdane da prođu i idući tjedan otići na ultrazvuk da me malo pogleda iznutra.
Da da,treba obaviti pregled da se vidi zašto ti je m tako smutljiva a ne izbjegavaš bračne obveze :lol: :lol: :lol: ,u svakom slučaju bitno je da ti sve bude u redu prije postupka :mrgreen: .možda je ovo bila neka blagdanska m,pa se malo odmarala :lol: .U svakom slučaju držim fige da sve bude uredu :* .
Hej cure,nešto ste mi se uspavale,nema nikoga,nadam se da to znači da ste se super zabavile.Ja vam želim sve najjjjjbolje u Novoj godini,puno zdravlja,ljubavi,sreće i da sve budemo trbušaste(ali ne od hrane :lol: )što prije a onima koje su trudne želim školsku trudnoću do kraja :love: .eto toliko od mene,odo sad lječit svoj blagi mamurluk :mrgreen: . :* :* :*
Sretna vam nova drage moje!
Trudnicama lagano i dosadno do kraja, a čekalicama svih vrsta velike brojeve i plusiće! :love:
SRETNA NOVA :sing: :klap: , sve najbolje svima nama koje smo na Petrovoj, a i svima koji rade u Petrovoj - dr.ovima i sestricama !!! :love:
Samo pozdrav, vidim da nikog ni blizu, valjda svi čekamo drugi tjedan da se krene ;)
Ja nemam ništa posebno za prijaviti, čekam sredinu mjeseca da vidim što će doc reći. Nadam se da ćemo uspjeti dogovoriti neki AIHić dok čekamo peti mjesec.
Prekjučer sam slučajno u Jutranjem naišla na članak o Rodi, Facebooku i mladim majkama ( http://www.jutarnji.hr/svake-noci-ch...bicima/455559/ ) i tamo je spomenuta knjiga dr. Randine Lewis ‘Infertility Cure’.
Jučer sam si je naručila 8)
Kad stigne i kad malo pročitam, javim se sa dojmovima.
Ja sam isto tu ali uglavnom samo čitam i čekam da me razvesele nečije pozitivne bete :P .Nemam ništa za pisati jer čekam 5.mj. i novi postupak.Zauzeta kad ti krećeš,čini mi se u 2.mj. ili se varam?Tlatincice obavezno javi ima li šta zanimljivo u toj knjizi što bi nam moglo pomoći.I još samo nešto,stvarno mi nije jasno zašto nema više cura iz petrove na forumu,a znam da su čekaonice uvijek pune,a i samnom na punkciji i transferu nas je bilo 5,samo za taj dan naravno. :/ :? :?