RozaGroza draga ma prebacices ti novu godinu :*
ja sam jos tu, trenutno u bolovima a posto sam vec imala nekoliko laznih uzbuna ne lozim se mnogo :)
Printable View
RozaGroza draga ma prebacices ti novu godinu :*
ja sam jos tu, trenutno u bolovima a posto sam vec imala nekoliko laznih uzbuna ne lozim se mnogo :)
Roza, ma sigurno ćete vas dvoje u komadu dočekati Novu godinu. Vidjet ćeš, ipak ste vas dvoje uigrani tim koji se pridržava uputa :* A slijedeće godine će ti najveći problem biti bol u mišićima na rukama ;)
Ja sam otvorena već negdje deset tjedana, zadnji put prije četiri tjedna na pregledu je bilo cca jedan centimetar s time da je beba skroz nisko i rastura me, al kako ja nisam baš previše disciplinirana što se tiče mirovanja, sve se bojim pregleda u ponedjeljak. :roll:
Roza ma dočekat ćete vi i termin, meni je cijelu T cerviks bio oko 3cm
Hvala cure :love:
Kole navijam za vas :)
mala nada cestitam :heart: :D
Mala nada, čestitam! Rodile smo isti dan :love:
Kole, Kole, da je krenulo!!! :D :D
Roza, nemoj brinuti, pa sve ide svojim tokom, već ste debelo u 34. tjednu, i sama ćeš se iznenaditi kad dođe termin :love: .
Cure nisam pametna sta da mislim, pre podne sam imala dosta jake bolove nekih recimo 2 sata, onad su utihnuli, povremeno se javljao bol tu i tamo ali dosta manje. I evo sad opet poslednjih ni nepunih sat opet imam bolove. Jos ih nisam pocela meriti deluju mi dosta neravnomerno a i nekako me ometa to gledanje na sat.
Mozda nesto krene ozbiljnije kad maleckog stavim na spavanje :) tj mozda mi pomogne njegovo uspavljivanje uz siku :D
ooooo kole to bi moglo bit to!!!!! :D :D
Sretno!!
:lol: naravno jos sam tu, sad se bojim da kad stvarno krene necu to ozbiljno shvatitiCitiraj:
BebaBeba prvotno napisa
Tvojem djetetu očito se ne svidja zima! :mrgreen: :)Citiraj:
kole prvotno napisa
:lol: ajde bit će danas vidjet češ! :heart:Citiraj:
kole prvotno napisa
Pametno dijete, zasto bi islo van na ovu zzzzimu kad je unutra tako jepo i toplo 8)
ma da danas je najhladniji dan do sad ovde, a mozda je to cekala :lol:
vec mi postaje komicno ovo cekanje, nekako se osecam kao da cu zauvek biti trudna :lol:
Bok, curke, da vam se pridružim..
mi smo sada u 37. tjednu i vec mi je polako dosta, imam 100 kila, sva sam natecena i vec jedva cekam da rodim..
čekamo jednog malog dečka.
pozdrav svima i brze porode želim..
ANA100 dobro dosla :*
Dobro dosla imenjakinjo!!! :)
KOLE kako si?
curke, pratim vas i danas....
Bebe su pametne i očito je da im se ne sviđa ova hladnoća i snijeg.
Inače, rodila je Lelox malu lijepu Gitu. Ona i ja smo imale termine gotovo isti dan i sad sam ja pomalo već u nekoj nelagodi i strahu jer sam u nepunih 38 tj i nikako da mi dođe do pameti da još malo pa je i na meni red.
Pusa svim curkama s velikim bušama... :*
kole???
a vi frajerice koje ste rodile mogle bi isto pricicu napisat :* .
evo me, za sad najblize do sad reklo bi se. nadam se da i ovo nije lazna uzbuna ili moja halucinacija. naime mislim da mi je krenuo sluzavi cep, imala sam rozikasti trag posle brisanja :) valjda je to to. a super bi bilo da jeste jer ako rodim u toku dana a sve bude u redu mogu odmah kuci, sto mi mnogo znaci jer moj malisa nikad nije spavao niti bio bez mame.
Lukina mamma ipak ces morati da sacekas svoj red :* bar se nadam :lol:
Cetitam lelox joj ko da je juce bilo njeno odbrojavanje
Kole :D držim fige da bude danas, da sve prođe super i da nam uskoro pišeš priču s poroda :*
kole , sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Hvala cure, ja sam jos tu naravno :lol:
polako mi se smanjuje razmak izmedju kontrakcija ali nekao mi izgleda kao da moze da se razvuce i do sutra :*
Sretno kole draga :love: :*
:cekam: Uvatila me nervoza više :mrgreen:Citiraj:
kole prvotno napisa
:lol: :lol: meni vec postaje komicno,Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
sad su pomalo utihnule (kontrakcije) :lol:
a sutra ionako imam zakazan pregled, videcemo sta ce noc da donese :roll:
kole rodi više :mrgreen:
:lol:Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
kole~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije grliš svoju mrvu :*
kole, ~~~~~~~~~~~
Kole ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sad će samo što nije 8)
Jesi li još tu?
Go, kole, go!
I tko je onda slijedeći na redu? Nisam valjda ja? Meni je termin 30.12.
pazi mozda budes i pre mene :lol:Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
neverovatno ali istinito ja sam jos u komadu :shock:
idem na pregled pa cemo videti :)
Kole, još si tu?! :shock: :shock: :shock: Ma daj,stvarno... :mrgreen: :lol:
Kole kazem ti rodi više, dosadna si :lol:
:* :love: Salim se naravno!
No comment! :mrgreen:
potpuno si u pravu :lol:Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
inace nisam otisla na pregled jer je ovde potpuni kolaps, nema prevoza :x iznenadio ih sneg koji pada vec 3 dana, a da se razumemo nema ni punih 5cm snega... tako da sam vec MM pripremila za varijantu kucnog poroda jer me ne bi iznenadilo da niko ne moze doci jer je sneg :roll:
Kole, sluzni čep je ispao, samo da još malo sunca bude i da se smanje gužve, i imaš šansu da rodiš do sutra. A da se malo provozaš na saonicama, niz kakvo brdo??!!!
Jesi li zaista razmiošljala o porodu kući, ili se zezaš samo???
ANA jel zaista imaš 100kg, vau?!
da, da 100 kila imam!!! zvuci zastrasujuce, jel da?!
dobila sam 25 kg na visinu od 1,78.
ali ne osjecam neki preveliki teret, prilicno sam aktivna, neki dan sam se cak sanjkala sa ovom svojom malom, bilo je malo teze uz brijeg ali i to sam uspjela..
Pa porod kod kuce je moj san, jedino sto mi ovoga puta nisu dozvolili jer sam prosli put izgubila litar krvi pa je to jedini razlog zbog kojeg moram u bolnicu. A sto se aktivnosti tice to mi ne manjka, a brdo cu jako tesko naci u Nizozemskoj :lol:Citiraj:
eris prvotno napisa
kole ~~~~~~~~~ da još danas kreneš ...... :mrgreen:
ana100 - ima nas još!!! ja sam 95kg na 1,78, isto dobila 25kg. sad mi već malo smetaju :/ , ali ako će ići ko nakon sina (20kg), nema brige, za pola godine ću bit ona stara - jedino me brine hoće li mi tijelo dva puta oprostiti tolike kile... :oops: