~~~~~~~ da pronađete najbolju terapiju i da imaš snage za ovaj težak put :heart:
~~~~~~~ da pronađete najbolju terapiju i da imaš snage za ovaj težak put :heart:
Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart: Gdje si?
marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:love2: Draga, javi nam se, mislimo na tebe i brinemo! :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Puno snage i sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ :heart:
:love2:
ne ljutite se .... sto puta krenem pisati post, i obrišem ga ...
neznam ni sama šta da vam kažem ... totalno sam konfuzna i osjećaji i riječi i razmišljanja mjenjaju se i mješaju iz sata u sat ...
koliko god sam uvijek mogla napisati kako mi je sada je neka faza kad se najrađe zatvorim u sebe i kad me netko pita kako sam ... dobro sam ... i čak svi neznaju da se bolest vratila i da metastaze su tu i da nova kemo počinje ... osjećam kao da sam svima dozlogrdila svojim problemima ( mada znam da nije tako ) ali neznam .... trebam opet posložit sa sobom ... pa će biti bolje
kako se bliži slijedeći tjedan tako i strah i neizvjesnost, a i nevjera rastu sve više i više
prošlu srijedu sam bila na Rebru ... prvo kod Ostojića, a onda kod Vrbaneca
Ostojić ( kao stručnjak za jetru ) rekao je da za sada on tu nemože ništa ... ima više novih lezija ... u 5 segmentu dvije ... male 4 i 7 mm ... najgora je u 8 segmentu jetre cca 4*4*4 cm .... i to je neoperabilno jer je taj 8 segment problematičan ( zakaj ? ... nemam pojma ... )
uputio me onkologu Vrbanecu ... pogledao je nalaz CT-a ... i jednostavno rekao - metastaziralo je na jetru i krećemo sa novom kemo Xeloda i Taxotera ... nuspojave žbljakave ... sve do pucanja kože na dlanovima i stopalima :cry:
slijedeći dan kopirala sam nalaze i poslala mu .... rekao je da nažalost radi birokracije 10 - 15 dana moram čekati na početak terapije ... prvo idu papiri na odjelno povjerenstvo ( utorak ) pa na bolničko povjerenstvo ( srijeda ) ... i jučer sam mu poslala mail ... odgovorio mi je da očekuje u ponedjeljak potpisivanje odobrenja od bolničkog povjerenstva pa da se nada kako slijedeći tjedan krećem
u međuvremenu mi je muž došao iz rusije ... čim je rekao šefu ovaj mu je odmah rezevirao kartu i sad je tu ... do kada neznam ... sve zavisi kako će biti samnom ... dok je tu nema plačeno :-( ah šta da vam pričam ....
tako sam nekao umorna od svega ... taman krene nešto i onda sve postane atlantida :cry:
ljubim vas sve
Marival, draga Marival :love2:
dopusti sebi da se sad osjećaš loše, nema tu ništa pogrešno
mi se osjećamo loše i iscrpljeno kad nam sjedne kredit, kad nam se svekrva mješa u život
kad nam vrt napadaju bube
ti se boriš s teškom bolešću, došao ti je loš trenutak, ali znaš što?
proći će, proći će sigurno a ti ćeš opet ustati i krenuti
zbog sebe, zbog svoje obitelji :love2:
uzet ću si za pravo da kažem kako si svima ovdje inspiracija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Marival, neznam te, došlo su mi suze na oči dok sam čitala tvoj post, no iako se osjeti da ti je jako teško i dosta svega, osjeti se i koliko si ti snažna žena. I ako itko može pobjediti tu groznu bolest i proći kroz tu kalvariju, onda iskreno vjerujem da si to ti!
Vjerujem u tebe, u nadu, i da će sve ovo proći :love2:
Marival drži se:heart:
Mila:love2:, život je čudan, ali je život i čudo...nemoj posustati, prepusti se i vjeruj u svoje anđele čuvare...čuvaju oni tebe :heart:
U mislima s tobom, draga Marival.....drži se! :heart:
drži se :love2:
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
puno ti snage želim draga!!! i dalje predlažem da e javiš dr. soltysik-u, ako već nisi...a što se novaca tiče, neznam kako bi pomogla, ali možda da probamo nešto sa adminima - tipa prihod od iduće rasprodaje da ide tebi?? samo predlažem...
Marival
molim te skupi snage. :heart:
~~~~~~~~~~~~~
drž se <3
Cesto mislim na tebe.
Skupi snage i hrabro dalje. :heart:
Marival :love2: :heart:
Romana, molim te, isto ko i mamma san, da skupiš snage :love2:
i, kao kudri, i dalje navijam da se javiš dr.Soltyšiku!
Super da ti je muž tu - to jaaaaako puno znači :heart: !
Volimo te svi puno, puno!
Bit će dobro :-) !
Možda da ponoviš brojeve računa za nas kojima rasprodaja nije dostupna da bar nekako pomognemo sa kojom uplatom - pa i malom ako nas je puno skupit će se. Bitno je da sebi osiguraš kvalitetnu prehranu, oznažiš imunitet. U apotekama ima raznih pripravaka - savjetuje se sa okolozima šta bi bilo dobro. Sretno draga!
Ja bih rado donirala nešto za rasprodaju u korist Marival,
a do tada, Marival, daj ponovi broj računa, naći će se koja kuna...
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~:heart:
ne predaj se draga...ostani hrabra i ustrajna....uz tebe je TM, tvoja obitelj...a i mi smo tu,...vibrama, molitvom, mislima, malom pomoći, da nam se izjadaš...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:hea rt:
Mislim na tebe!Šaljem pozitivnu energiju!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tekući račun 2484008-3234407829
Romana Dubajić
099-408-79-03
na prvoj stanici ove teme se nalaze podaci od Marival.
ja sam kopirala.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ skupi snage draga... :heart: :heart: :heart:
Uz tebe smo :love2:, piši nam kad god osjetiš sa možeš.
:zaljubljen::love2::zaljubljen:
nemam riječi kojima bi napisala što mi znače vaše riječi, vibre, molitve .... vjerujem da i nemoram ništa reći ... sve znate :heart:
još čekam potpisivanje bolničkog povjerenstva ( bem ti našu biroktaciju )
razmišljam o onim gljivama myko san ... uglavnom čitam još i važem :roll:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marival ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da zadržiš svoju hrabrost. ja duboko vjerujem da ćeš na kraju pobijediti sve.
draga marival, mislim na tebe~~~~~~~~~~~~~~
drž' se i skupi snage za dalje...:heart:
stigao mail od doktora
danas " bi trebali potpisat " dobivam Lapatinib i Xelodu petak ili ponedjeljak počinjem
... bljak uspojave ali ima i dobrih strana - navodno ne pada kosa i oboje se uzimaju oralno .... neeeeeeeeema pikanja :)))