Dajte mi pliz broj od goreeeee
ostavila doma papire
Printable View
Dajte mi pliz broj od goreeeee
ostavila doma papire
3712109
hvala Sany i Kiara - što bi ja cure bez Vas
rekla mi sestra da piknem lijekove ujutro i da kažem doktorici
9dc, folikuli 14-15, uveli cetrotide
kontrola u ponedjeljak
Super, linalena. Sretno!!!!!!!!
11dc endo 10mm
folikuli D 17mm, L 15 mm, i dobar broj (neznam i dalje koliko, a ima sigurno više od 2)
joj i opet sutra kontrola
punkcija četvrtak ili petak
inače mogu reć da je danas bila i gužva, ono bila puna čekaona
vratio se nasmijani drB
linalena, ja nisam baš iskusna u ovome, niti u debljini endometrija niti veličini folikula, ali ako cure kažu da je super onda je super :) sretno ti na punkciji i svemu ostanom što slijedi naravno ;-)
Linalena,sretno na punkciji,meni je do sad punkcija uvijek bila 14dc.
Dajte mi recite,kaj se sa pikanjem gonalima počinje 1 ili 3dc?
Linalena,odlično!!!Držim fige za dalje!
ja zvala jutros, linija u kvaru, ali oko 2 sam ih dobila, decapeptyla još nema, zvati za dva tjedna, tad bude valjda bilo... sad je pitanje hoće li postupak biti ovaj mj., ili drugi... ali bit će kako mora biti... nema uzrujavanja...
20 dc, 7 dana uzimanja menopura, endo 8 mm, folikuli ispod 10 mm, al neznam kolko ih ima. dr. B. je bio oduševljen i zadovoljan, nastavljam sa menopurima, kontrola u sri. jako me bolio UZV danas pa me dr. zapiso za opću anesteziju za punkciju.
danas su stigli decapeptyli ali to je valjda samo za nas koji smo već u postupku i zafalilo nam.
kordice...kako 20. dc??folikuli tako mali...ne kužim!!??:zbunj:
aahhhhhhaaa..sve ok..ja sam uvijek u kratkom,pa mi ovo nije bilo ni na kraj pameti!!
sretno dalje!
Punkcija u petak i biti će nas još, koliko ja znam bar 3
i nema spavanja za mene, provjerena kombinacija normić+voltaren
kiara, hvala! i tebi sretno u kojoj god fazi jesi.
linalena, kaj je bio dr. B.? nisi mu rekla da te boli? al mene stvarno jako boli, i sad me boli dok hodam, osjećam svaki korak, možda to nije normalno :(
ma jaukala ja, okretala okama al niš
možda da sam tražila
al niš zato, ak sam mogla prošli put sa 19js onda će mi sada biti lakše jer ih nema toliko definitivno
sutra još 3 gonala i navečer štoperica
i da, bio je drB
ma ništa posebno..moraš biti natašte-obavezno!!uđeš u ambulantu,ko za običnu punkciju,uvedu ti braunilu u ruku,anesteziologica porazgovara sa tobom i zaspiš na 10 min..probude te i voze u onu sobu pokraj gdje podižemo lijekove,tamo odležiš 2 sata,ja sam se digla puuuno prije jer sam bila ko furija kad na zadnjoj punkciji opat nisam dobila js...
odma kad dođeš javiš se sestrama i dobit ćeš obrazac koji moraš ispuniti,tj.upitnik,za anesteziju..
Sretno svima , da nam krene sa pozitivnim betama. JA nažalost niš ovaj mjesec, cista nikako da pukne. Tako da sad odo lijepo tjedan dana na more, pa ćemo onda opet u akciju.
hvala... danas je opet bila dr. T. i nije mi niš rekla kakvo je stanje, samo da nastavim s terapijom kao i do sad
Sany7 kvragu i cista al ajd da bude lijepo vrijeme ovaj tjedan da uživate na moru
kordice ~~~~~~~~
Sinoć pala štoperica i sada jedan dan odmora (vraga odmor, nakupilo mi se posla po stanu) a i popdne na UZV štitnjače
Rade li folikulometriju sad u nedjelju?
Ja sam krenula na prvi AIH..prva folikulometrija mi je u ponedjeljak na 10. dan ciklusa.Iskreno,ne ocekujem nista,jer znam da su sanse male,ali kaze doktorica da spermiogram nije los i da prvo idemo s 3-4 AIH-a!
aska sretno...AIH ima manju stopu uspješnosti,ali ne mora biti da će vama biti neuspješan!!
aska sretno!!
gle, tješi se time da ti imaš i tu opciju. nama na primjer to uopće nije moguće zbog lošeg spermiograma. AIH je definitivno manje invazivan, bolan itd. u odnosu na IVF. možda tebi bude dobitan!
cure,hvala puno na podrsci :-) samo,eto nismo radili hsg pa sam u brizi,ali valjda sve bude ok!
ne znam zasigurno ali mislim da ne, da ne rade nedjeljom
ali možeš probati pitati sestre i samo doći na hitnu ujutro pa vidjeti kada bi ko mogaoo doći
aska ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kordice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ja jutros dobila 6 oocita, nakon poprilično bolne punkcije. U pon ćemo znati kada je transfer a može biti bilo kada pon-sri
Moramo ponoviti hepatis, hiv zbog zamrzavanja
U čekaoni bio par kaj je razgovarao na njemačkom tak da imamo na klinici i strance
I da, bilo danas dosta punkcija, 3-4 spontanih(prirodnih ciklusa) i 2-3 stimulirana
čekalo se i na konzultacije tak da je živo, živahno
I još neš, punkciju mi radio drB
linalena, aska i kordice sretno!
Zvala sam danas sestru za lijekove došli su do broja 220,
rekla mi je sestra da zovem za 3 tjedna
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrice za tulum ovaj vikend u labu
znači još oko mjesec i po do mog broja, uh valjda će i to proći
koji broj si ti malama,ja sam 350
Cure vrijeme je da nakon najnovijih izjava Milinovića još jednom pokažemo da nismo ovce. A za ovo zaista ne treba puno vremena (ja sam svoje pismo napisala za 10 minuta), a sve nas se tiče. Pokrenimo se i tražimo Milinovićevu javnu ispriku za protekle dvije godine, detalji na linku
http://forum.roda.hr/threads/67641-T...-javnu-ispriku!