-
O Boze, bas sam nasla trenutak za pogledati ove videe, na poslu, rasplakala se ko kisna godina...
Moram reci da je to prekrasno kad dopuste dodir koza na kozu, zasto toga nema kod nas..
Lina probaj ih pitati, nadam se da ces ga uskoro moci zagrliti i poljubiti... Mislim na vas..
-
pogubila sam se u računici a stvarno mozak novopečene mame nije za matematiku (iako joj je to struka) tako da zračunajte si sami, negdje je 5 tjedan
1328g :-D:-D konačno su mi iglicu kroz koju dolazi glukozica prepikli u drugu ruku, ufff paše jako paše. Sve radim kak treba, piškim kakim, malo sa disanjem štrajkam ali to je dokica rekla da kako im je gužva nemaju vremena sada se igrati sa mnom. A čim me stave na CPAP ludim, bacakam se i tako divljam, pokazujem se u pravom svjetlu ko dijete svojih roditelja. A oni naravno na svaku moju nepodopštinu samo pljeskaju, a šta će drugo :preskaceuze: . Sutra mi vade krvcu (nedam petu ili glavu ajoj) i ako je sve OK (a kako bi drugo i bilo) skidaju antibiotik, lijek za pluća a onda i infuziju. Imati ću slobodne ruke i noge, osim senzora. Ljudi znate kaj to znači, još koji dan pa se riješim respiratora i idem mami u naručje. :dancingfever:
-
jeeee...jedva čekamo da nam javiš da je bio u tvojim rukama :)
-
bravo, samo sto se nije poduplao!!!
-
-
Predivno! :-D
Još malo! Još samo malo!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Još malo!!! Ljubi Mateja malog...
-
Bravo, lijepe vijesti :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Odlicno!
Bravo maleni,jos malo i mazit ces se sa mamicom u njenom.toplom krilu:-)
-
Predivno! Bravo laviću :-D
-
:heart::heart: da sto prije uzmes malog lavica na ruke!
-
Jeeee, prekrasne vijesti :-D....kako sam samo vejiki već :zajubljen:!!!! Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije lavić dođe mami i tati u naručje!!!
-
:-D :heart::klap:
divne vijesti!!! :fige: da se čim prije počnete maziti!!!!!!!!!
-
Bravo,bravo,bravo!!!Samo tako naprijed laviću!!! Puse mami i tebi!
Jedva čekam da nam javiš da ste se mazili!
-
-
-
-
-
Ma bravo maleni! :klap: :zaljubljen:
-
Bravo maleni Lavicu!!! :-D Jedva cekamo tvoj izvjestaj da nam opises kako je biti u maminom zagrljaju..
-
Bravo, bravo! Pusice za Mateja....~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Puno puno velikih pusaaaaa hrabroom laviću :) :)
-
Bravo Lavić, linalena, tata i bolnička ekipa!!!
-
negdje cca 5 tjedan i 2 dana ... 1348g 8-) aha ste vidli frajera
a da i sinoć mi je smetala ta zelena lulica u ustima pa sam si ju iščupao
a neki dan je tako završila i sonda
i kaj sada oni rade,, da ne radim bedastoće me okrenu na trbuh spavati jer onda ne mlataram rukamo uokolo
mamu je počelo jako brinuti u kaj će me obući, u čemu nositi, sa čime i kako hraniti, čak razmišlja i kada će složiti feštu za moj dolazak
a s tatom se posvađala oko toga ko me više voli i kada će Nera doći doma
-
pa mali lavić raste!!!!! bit će pravi slatki miš :heart:
hrabroj mami :kiss:
-
-
-
Bravo Laviću mali...i za tebe i mamu i tatu.
Još kilica i idete svi skupa doma na maženje do besvijesti.
Tak sam sretna svaki dan kad pročitam dnevnik malog Lavića...baš mi bude toplo oko srca...
Samo tako dalje...
-
-
ljudi imam duplo nego kad sam došao na svijet!!!!! velikih, hrabrih 1437 g
-
-