pih! jel gledaš ti tv? nu nam precjednice. ekstenzije do neba :mrgreen:
Printable View
Pa mislila sam da su to umjetne, one sto svaki dan ljepiš, pa odljepljujš. :mrgreen:
ahahaha što jest jest, njene izgledaju kao da ih ne naljepi baš svako jutro dobro
eh, baš i ne. ali sad opet zalazimo u kategoriju osobnog i graničimo s onim što beti3 naziva prevara. ekstenzije da, ali prilagođene licu i prilici. a i radnom mjestu :mrgreen: ne može mi cajka_look biti u Visokoj
ekstenzije za trepavice sam jednom stavila i u tom periodu (dok nisu počele ispadati, cca 2 tjedna) nisam stavljala trunku šminke. ali su trepavice bile kratke, crne i uvijek tu. i oči su izgledale svježe štogod netko mislio o tome. da imam vremena svaka dva tjedna gubiti 2 sata za nadogradnju imala bih ih stalno
s jedna strane, mi jesmo socijalna bića. A kanoni izgleda, odnosno zahvati za taj izgled, pogotovo/prvenstveno za žene su uvijek postojali. I stalno se mijenjali. :mrgreen:
S jedne strane ti dajem za pravo, s druge strane mislim da nikada do sada nije bilo vise slobode da se tih kanona ne držiš.
samo treba htjeti.
Zašto se uopće peremo, šminkamo i uređujemo? Osim da bi održali osobno zdravlje i bili zadovoljni sobom, smatram da jednim dijelom to činimo i iz poštovanja prema drugima. Danas sam morala izaći sa poslovnim suradnicima netom nakon što sam se najela špeka i jaja, pa sam oprala zube prije izlaska iz poštovanja prema njima, da ne moraju osjećati taj špek i jaja iz mojih usta.
Sijeda kosa sama po sebi nije neuredna, ali duga izrazito crna kosa sa sijedim izrastom do pola glave jest neuredna pa da mi ne znam što kažeš.
Isto tako, blagajnica iz Konzuma, znači nemoguće je (i politički nekorektno i pomisliti!) da ona smrdi jednostavno zato što joj sapun i voda nisu dragi, nego je to sigurno zato što je pod stresom od Todorićeve torture i previše radnih sati bez pauze.
Što reče Seni, nisam nijednoj ništa rekla, puštam ih da rade svoj posao uz moje ljubazne osmijehe i pozdrave, ali valjda mogu barem na forumu anonimno istresti dušu :mrgreen:
Ne mislim ja ništa loše o tim ekstenzijama. Pogotovo ako su diskretne. Nego naprosto nisam znala da to postoji.
vjerojatno su i praktične.
ja jedino imam strah, da od toga vlastite trepavice ne počnu otpadati.
Jasne su mi antipatije prema kolindi, ali nazvati njen izgled cajka-look mi je baš pretjerano. Od cajkašenja na njoj imaš samo te neukusne trepavice, al ak je to tebi dosta da je svrstaš među cajkašice, ok.
imam pitanje jel se te ekstenzije na trepavicama skidaju ili sto?
mene tih svih ekstenzija strah.
Magriz, to dva sata nadograđuju?
Ne znam, koliko se meni čini većina muškaraca barem moje dobi ne brije pazuhe, a ujedno većina muškaraca ne smrdi. Je li im za to potreban dezić ili nije, to je vjerojatno individualno.
pa sat vremena, plus dolazak i odlazak...
lijepi se jedna po jedna ekstenzija na tvoju trepavicu i kako tvoja trepavica prirodno otada tako otpada i ekstenzija. e onda nakon nekoliko otpalih trepavica s ekstenzijom imaš rupu uz rub kapka :mrgreen: pa treba nadopunit.Citiraj:
spajalica prvotno napisa
a kako mene te rupe iritiraju (isto kao i milimetri izraslih geliranih noktiju), zaključila sam da to nije za mene. rađe imam panda look kasno poslijepodne nego rupe cijeli dan
nije stvar simpatija ili ne. žena je lijepa izgledom (nevezano što ne ljubim njene političke aspiracije) i strašno mi je što si radi ono s kosom i trepavicama. i da, meni je to look cajki. ultra puno šminke i zlatokose loknice nisu za dnevni posaoCitiraj:
Dijana prvotno napisa
a šteta, mogla bi izgledati predobro
Umirem na rupe od ekstenzija. :lool:
Šta ako jadna ne dobije termin za nadogradnju na vrijeme?
A za kolindu, ni kosa ti ne valja? Meni je kosa ok. Nema sad ona ne znam kakvu kvalitetnu gustu kosu, pa još i dobro izvlači od nje.
Ali bi mogla koju kilicu dolje.:mrgreen:.
ne znam sto da mislim zadnje vrijeme.
jednim otpadaju nokti, jedni imaju rupe na trepavicama, jedni imaju rupe u novcaniku zbog djece, jedni ipak visak poruka......
ja imam samo rupu u mozgu cini mi se.
osim one u mozgu, kod mene i rupa u želucu koju nikako napunit :mrgreen:
meni kolinda izgleda 10 g. starija nego što je, šokirala sam se kad sam vidjela koliko ima (malo) godina
pa koliko ima da ne guglam
Mislim da je '68.
Heh, sad već vjerojatno ima jednu vlas :mrgreen:, ali da, vidi se da ima slabu i tanku kosu.
Potpis
U nedjelju sam je vidjela uživo, doslovno na metar od mene pa i manje i žena je izgledala predivno.
Ni ja ne bih umjetne trepavice, ali njoj to stoji. Ostala šminka joj je diskretna i cjelokupni dojam je ok.
Ona je niska, nije debela.
Nema trbuščić, a na sebi je imala prelijep komplet: tamnoplavu haljinu pri dnu s bijelom trakom i lagano u zvono, a na to bolero s trifrtaljnim rukavima.
Cipele Flexx sa punom petom kakve i sama nosim i odlučne su.
Kosa bezveze, ali s takvom slabom kosom ona nema puno mogućnosti.
Cjelokupni dojam jako dobar.
Ni blizu cajka looka što god to značilo.
a ne znam, ja sam praktički samo par godina mlađa od nje pa mi izgleda kao neka teta kako god okreneš ;)
I da, predsjednica ima 48 godina i za svoje godine izgleda super.
Nikako prestaro.
Nema bora, a odijevanje joj je u skladu s godinama i poslom koji obavlja.
A ne znam, meni je, recimo, kosoricin stil puno elegantniji i decentniji nego predsjednicin, politike mi se jednako ne svidjaju.
I, meni ovom naslovu topika puno vise odgavara recimo razgovor o zabranama tzv. Burkinija nego o geliranju noktiju....
Znam da smo dosta zvakali temu ali opet je aktualna...ja sam danas vidjela jednu zenu na plazi u takvom kostimu, prvo mi kroz glavu prodje kakoi ju je zao jerurzim i mokar jednodjelni kostim, ali mislim da su zabrane kontraproduktivne...
Michelle Obama je 1964. godište pa izgleda bar 10 g. mlađe od Kolinde ;)
Meni je KGK lijepa zena, jedino sto bi na njoj promijenila to su te jezive trepavice. Zatvaraju joj pola oka i daju nekakav umoran spušten pogled.
Koji put promaši u odijevanju, npr.onaj plavi kostimić s bijelom crtom, kad j išla preko mosta Vučiću ususret i ponekad nezgrapno hoda u visokim petama.
Pa dobro, valjda se i ja mogu barem na forumu anonimno zabezeknuti nad tvojim zaključkom o blagajnici :)?
Ja znam bar nekoliko mladih žena koje imaju problem sa prejakim/neprijatnim mirisom tela čak i uz najbesprekorniju higijenu po svim tvojim standardima. I sve imaju kojekakve strategije održavanja koliko-toliko neutralnog mirisa tela, tj. moraju da ulože dodatne napore u odnosu na neki zamišljeni prosek, iako su po svemu ostalom zdrave (i uredne!) mlade žene.
Ali se uz sav napor ne sećam da poznajem, niti sam ikad upoznala, mladu devojku, što kažu, zdrave pameti i radno sposobnu, a da se ne pere dovoljno i da joj sapun i voda nisu dragi.
NIsam sudjelovala i samo sam površno preletjela temu, ali sjećam se su neke od vas spominjale šminku kao dio higijene - te sam se zapitala jesam li možda ja ta koja nije normalna :) i da li bih se možda ipak trebala naučiti koristiti šminku
Sad sam slučajno naletjela na ovo
https://brightside.me/inspiration-gi...keover-172455/
Meni - a i mnogim drugima, sudeći po komentarima - ova cura najbolje izgleda bez ikakve šminke, a čak i nije neka rasna ljepotica.
i meni je najljepša bez šminke, iako ovi neki stilovi dolje su mi dosta lijepi
ali po meni, cura s ovakvim tenom ne treba nosit puder svaki dan, nego ono kad se baš želi našminkat za neku prigodu
Pa kad su joj stavili te užasne ruževe, da je iskombinirati Givenchy sa Armani ružem bila bi super