Ako imate zdravu krv i nemate nikakvih zdravstvenih problema krvna slika se ne radi vise.samo treeba imati uputnicu taj dan. To je po novom. Tako da ako dr nije trazio krvnu sliku ni ne treba privatno. I da,nataste doci u 8 ujutro. Sretno!
Printable View
Ako imate zdravu krv i nemate nikakvih zdravstvenih problema krvna slika se ne radi vise.samo treeba imati uputnicu taj dan. To je po novom. Tako da ako dr nije trazio krvnu sliku ni ne treba privatno. I da,nataste doci u 8 ujutro. Sretno!
evo ja si vodim dnevnik pa ako te zanimaju moji folikuli, cikusi na 30 dana. lijevi jajnik: 8 dc 19 mm, 9 dc 20 mm, 10 dc 21 mm, 12 dc 26 mm, na otprilike 13-14 dc mi pukne. desni jajnik:9 dc 16,7 mm, 10 dc 19 mm.. meni su pak veliki folikuli i bili su prazni ... ne znam..
kiki pa koliko imas folikula?
kiki pa može vam i dr. opće prakse dati uputnicu za anesteziologa meni je tako 2 puta dala nisu ništa rekli!
nisam znala da više ne treba krvna slika, kada sam ja išla 2010.god. je trebala...i da uputnicu za anesteziologa mi je dala dr. opće medicine
Ne kazem da nitko ne treba raditi krvnu sliku nego dr procijeni tko je rizican i mora a tko ne treba.ja recimo nisam trebala.a uputnicu za anesteziju mozete dignut kod gin ili opce,svejedno je.bitno je da se unaprijed dog.za anesteziju da vas anesteziolog ima na rasporedu,bez njega nema nista jel?:lol:
Opći doktor bi mogao raditi probleme oko uputnice za anesteziologa jer oni zapravo (više) nisu dužni davati uputnice za išta što ima veze s ginekologijom; ali može, ako hoće.
Što se tiče krvne slike, slažem se s oliverom, mislim da je ni ja za punkcijsku anesteziju nisam radila (2012).
kiki30, stavi ti ketonal i normabel u džep, možda vam ipak daju anesteziju na kredit do popodne!
kad sam ja išla 2011., bilo se potrebno najaviti za anesteziju minimum tjedan dana prije i radila sam krvnu sliku, ali da, bila sam rizična...
nije mi jasno - da li ste se već dogovorile za anesteziju pa vas je "iznenadila" punkcija i niste stigle po uputnicu ili mislite zatražiti tek ujutro, u ponedjeljak?
kao što olivera kaže, anesteziolozi su prebukirani, mora vas imati u rasporedu, inače, bojim se da ništa od toga...
__________________________________________________ ____________________________________________
poznajavući njihovu "organizaciju" (načekala sam se dogovorenu anesteziju), već sam imala sve pripremljeno- KS, uputnicu...
Ma da,ima opcih dr.koji razumiju nas problem i izlaze u susret i onih koji brisu ruke kad ih se ne tice
Meni je lani trebala KS
I meni sad u 10 mj. ali dobro možda se i to promjenilo
A ništa,ići ću natašte ako anesteziolog bude od volje da nas uspava dobro a ako ne ketonal i 2 norbela pa ću se sama uspavati hehehe :-)
Joj lako sad tako govoriti a muka mi je kad se sjatim ča me sutra jutro čeka :-/
Aha, stalna na tom KBCu samo mijena jest :)
kiki30 ča te čeka...čeka te šaka embrija!
Tebi i jejji :fige:
kiki30 joj kako je to ludo,meni nije bilo jasno zašto sam se svake punkcije sve više bojala, umjesto sve manje... kiki držim fige da je ova definitivno ZADNJA.
cure želim vam što bezbolniju punkciju, i kako Argente kaže ŠAKA EMBRIJA !!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
butterfy101 kraj potpisa ti je predivan ........
Kiki, Jejja. cure sretno sutraaaaa!:-)
kiki30, jejja sretno!
cure, sretno i AltGr+1 za šaku embrija!
Kiki i jejja saljem brdo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jajceke
hvala cure!!! :kiss:
Evo punkcija obavljena,moram reći da je bilo sasvim ok!! :-) baš sam sretna zbog toga jer sam očekivala puno gore ..hehe na kraju ispalo bolje nego na prirodnjaku!
Od 9 folikula dobila 6js. i sad se nadati dobrom tulumu u labu :-)
Jejja,kako je prošlo??
super kiki30 sad navijamo za tulum u labu!
Kiki super! sretno dalje!
Kiki, ~~~~~~~~~~~~~~~ za super tulum u labu!
Jejja, di si? Nadam se da je bilo sve ok, da nije bilo previše bolno i da ima puno lijepih jajčeka.
Jejja ce se javiti, do malo prije je bila na humanoj.... Njoj i kiki cu ~~~~~~~~~ za tulum.
evo me cure, netko je pitao tek u subotu sam ja saznala da mi treba uputnica, no izasli su mi u susret (hvala anesteziologu) da ju donesem danas popodne pa eto sad mi frendica sjedi kod ginekologice i ceka uputnicu da odnese do 15h na humanu jer ja hodat okolo ne mogu.. lijepo sam spavala i dobili smo 12 js :-D krvnu sliku nisu trazili..
Ohoho, bravo nesilice naše!
jejja, baš mi je drago da su fleksibilni, bome 15 komada naživo si ja baš ne bih poželjela :scared:
a kiki stara baraba samo drmne rakijicu i zvižduće dok je punktiraju :sing:
~~~~~ za četvrtak, pa ~~~~~ za subotu, a ~~~~~~~~~~ i da spravite čagod va frizer!
jejja i kiki :preskaceuze::gumi::gumi::preskaceuze::preskaceuze : za tulum u labu !!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Argente,psssssttttt!! :-)
Jejja,vidimo se u četvrtak!!!
Hvala cure,valjda bude barem jedan al vrijedan!!
Baš lijepe vijesti. Nek se nastavi u istom tonu. Bravo curice :klap:
jejja bravo! Nesilice naše!
To cure!!!Sretno dalje!
Jejja :-D
Drage moje, ne vjerujem da ovo ja pišem. Danas pišnula test i pojavila se druga crtica. Ne mogu vjerovati:-o:-D:-D
Sutra ću vaditi betu za mene a službenu drugi tjedan.
Želim svima da osjete ovo.
Magi bravo za plusić!!! :-D :-D bit će to krasna beta!!!
Magi bravo!
Baš mi je drago magi!!
Magi :-D bravo!!! Nek bude sve super do kraja ~~~~~~~~
magi7 super za plusić
koji dan nakon trasvera
magi7 čestitam!!
magi čestitam!!!
Koke nesilice vibram, jako vibram (iako se nesmije ovdje!!!)
Magiiiii! Bravooooo! Čestitaaaam!!!