Ja sam sutra na punkciji :-(
Printable View
Ja sam sutra na punkciji :-(
Ja idem u cetvrtak, poslije 10h. Konacno moj prvi postupak!!! :)
sivka, clematis, bubi, NinaDrv, tajcigb SRETNO!
Strašna :klap:
Cure, pa punkcije su sve tu... želim da vam budu bezbolne i da bude hrpa super js!!!!!! Držite se, bol će proći, bebice doći!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
Cure sretno svima na punkcijama!!!!
Curke sretno na punkcijama,da budu što bezbolnije ali da se ta bol na kraju isplati!!!!
Hvala cure :-) :-) :-)
Štoperica odrađena jučer tak da sam i ja u četvrtak na punkciji!
Sretno svima, i curama danas i nama sutra i svim ostalima u bilo kojoj fazi postupka ~~~~~~~~~~~
piki, :fige:
Cure sretno !!!
i ja sam sutra na punkciji :-)
sretno svima :-D
pozdrav!!!ja sam tanja i nova sam na forumu... u istoj situaciji kao i vi... često čitam vaše postove.. trenutno nemam ništa za pitati samo bi vam svima poželjela sreću... :-)
ja sutra ujutro kad dođem u čekaonici i počnem prozivati kod ambulante,marinče,piki,tina, ima da budemo ko na samitu teletabisa
Sigurna sam da je "samit teletabisa" već lagano u startu! :)
Cure, držim :fige: da vam bude što bezbolnije, a js što kvalitetnije... Da sve odbrojavate svoje trudnicke tjedne zajedno idućih 8,5 mjeseci!!! Držite se!
Bubekica - da li još piješ estrofem ili ne treba više???
ruza nastavljam s estrofemom. ti si sutra na kontroli? sretno!
Znači i dalje se pije, potrošila sam cijelu kutiju pa da si naručim za dalje!! sutra sam gore, nadam se da bude sve ok i da krećemo s utrićima!
Tebi sretno na transferu u utorak!!
tanja1 dobrodosla!
ruza hvala! tebi sretno sutra!
u srijedu je bila punkcija i od 3 folikulica dobili smo 1 js :-(
sutra je transfer. da li na vv zovu na tel ako js nije oplodjena ili se dobro ne razvija?
clematis ne zovu, svakako morate doci sutra.... :fige:
hvala!!! inače i ja sam u postupku, u subotu još zadnji ultrazvuk, a u ponedjeljak punkcija...
sretno svim curama!!!!
Curke koje ste jucer bile na punkciji, jeste zvale labos na 2353-909 i pitale koliko stanica se oplodilo? Ja sam zvala i od 3 stanice oplodila mi se samo jedna :-D
NinaDrv jesi i ti bila u sri na punkciji? ja nemam hrabrosti zvati, bila je samo jedna stanicica i jako se nadam da ce se oplodit :-D
Da, u srijedu sam bila, zadnja na punkciji od svih 5.
bok curke, sretno sutra! danas obavljena punkcija dobili 3 js i dr.A je zadovoljan pa sam i ja!:-D u subotu idemo po mrvice... :kiss:svima!
Što se može zavti u labos na telefon? Nama su rekli da dođemo.
Mima, mislim da dr. uvijek kaže onima koji mogu zvati, no nama je pogledao di smo i zaključio da obzirom da smo u Zg neka ne zovemo i neka dođemo samo gore za dva dana... Po tome sam ja pretpostavila da obično zovu ljudi koji nisu u Zg pa da ne dolaze ako ne treba.
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!!!!!!!!!
Drage curke, vidim da se zaguzvalo na vv. Neka, neka bit ce puno beba. I ja bi rado na brdo al moja vjestica nikako da dodje. Mozda dodje veceras obzirom da me sve u trbuhu rastura. Ako dodje u sub sam gore. :-) moram priznati da me uzasno strah. Do sada nisam imala srece, prvo cista pa zatim neradna subota. Mozda je sad treca sreca. :-) sad sam bez kontracepcije jer je lose podnosim. Nadam se da to nece stvorit probleme. Sretno svima u bilo kojoj fazi. Pozz
Eto i mene, danas na punkciji dobili 4 js! Sivka i marincezg bile smo skupa i pričale o svemu osim o našim nickovima na rodi!
Meni rekla dr. da nazovem sutra pa ćemo vidjet jel bude subota ili možda kasnije.
Sretno svima!
piki cekam cijeli dan da se javis! super super! :-D
bubekica:yes:
Piki, ja ti isto čekam čitav dan da javis, mislila ti slati poruku, ali odlučih ne gnjaviti te i onda zaspem užasno rano... :). No, nadam se da nije jako boljelo i držim :fige: da se sve lijepo oplode i da tvoj scenarij bude kao i moj (ili još bolji)!!!! Javljaj novosti! ;)
Marince, za tulum u labu i da tvoja jedna bude vrijedna i za par mjeseci mami u naručju!!!
nellie kakva je beta?
~~~~~~~~~~~~~~~~ za cekalice transfera i dobre vijesti iz laba!!!!!
ovim putem vas pozivam da nam se pridruzite na odbrojavanju !!!