Nek ti muzic izmasira s nekim deep relifom ili voltarenom? :kiss:
Ja sam danas kasno dosla kuci, pregladnjela, sad sam sita ali nikakva za vjezbanje pa danas rest :)
Printable View
Nek ti muzic izmasira s nekim deep relifom ili voltarenom? :kiss:
Ja sam danas kasno dosla kuci, pregladnjela, sad sam sita ali nikakva za vjezbanje pa danas rest :)
Kad me je trebalo smuvat, masirao je i kad treba i kad ne treba. Sad samo nasloni dva prsta i kaže, dovoljno ti je :lool:.
J-la, nasmijala si me do suza :lol:
J-la :lool: :lool:
Sani bravo!
J-la :lool:
Vibram da brzo prođe, i mene taj lumbalni dio zna boliti.
Jutros rano splitskih 16 km, na tvojoj ruti summer! Divno je bilo.
Vratija se Sime...
otisla u Samobor u 18h vratila se u 23h nakon utrke-ples pjevanje i zabava bas smo uzivali :-)
Trcala sam nocnu Samoborsku na 5.5 km i nikad u zivotu nisam prehodala takvu srrasnu uzbrdicu bez stajanja al ovaj put sam je nekako istrcala. Velika vecina trkaca ju je prehodala jer je bio strasan uspon.
Uglavnom 5.5km cestovno-brdske utrke, uspjela sam imat prosjecan pejs 5:00. :-)
Drzala sam ispod 5:00 cijelo vrijeme al na uzbrdici otisao na 6:20. Pravi izazov al mi volimo izazove :-)
Rezultat: ukupno 8.zena i mislim 1.u kategoriji jer te curke ispred su prave mladice neke i 20 god mladje :-)
A kolegici trkacici zhang ostavljam da se sama pohvali svojim rezultatom :-)
Bravo Lili, svaka čast!! Posebno na uzbrdici čestitam!
Ivana s više zavidim na ovo splitskih nego ovih 16, ali i tebi svaka čast!
Za kičmu ne smijem još ništa prognozirat, sada je malo osjećam, ali ima još do kraja dana. Juče me počelo boljeti nekad poslijepodne.
J-la ~~~~~~ vibram da prodje
Ivanas, super kilometraza, na divnom mjestu. Uzivaj!
Lili, svaka cast!! Ocekujem uskoro da padne i kakvo postolje!
Ja sam jutros izazov, kasnije predvecer cu jos vijacu, girju i marince
Lili bravo :klap:
J-la kako kicma?
Ivana s :naklon: 16 km
Ja sam napravila killer legs #5 (zaostatak od nekidan) te jos malo vjezbi sa ktbl.
Osim toga sam cistila, spremala....sutra je radni dan :drama:
ja sam napravila summer shred #3
~~~~~~~~~ za bolesne i ozlijedjene
ivana s, mogla sam ti se pridruziti - za cetvrtinu puta :aparatic:
uzivaj, tek sam sad vidjela na endomondu!
ja laganini danas, prvo se naspavala, suncala uz kavu na balkonu, malo sredjivala, kuhala, citala
sad core cardio, uf sta mi je dobro palo, samo je vec vruce, znojim se strasno
sutra na selo, planiramo ispunjen dan na zraku
za subotu i nedjelju cemo vidjeti jos, ali mislim da cemo i do plaze, u kino i tako - uzivancija :)
mb da ne gnjavim danci, kako na onom cudu od vivofita promjenis aktivnost, navozila se ja s biciklom, a nemam nista zabiljezeno. skakucem uz medu, a on meni ili trcanje ili hodanje zabiljezi. a tad stavim i ono cudo od HRM.
Curke, samo sam vas dosla pozdraviti! Uzivajte, vjezbajte i lijepo se odmorite i provedite ove dane.
Mi sutra ujutro krecemo u nasu avanturu i natrag smo u nedjelju :-D
Spajka nemam ja vivofit :/ u mene je fitbit, ovaj sam prepozna aktivnost. Mozda na aplikaciji prominis ako nece na samom uredjaju?
Summer uzivajte u produzenom vikendu :)
Tang bravo! Moram i ja pokoji napravit :)
Sani uzivajte! Idete na planinarenje jel da? Ili sam nesto pobrkala?
Mb, tako je. Idemo na planinarenje. Krecemo iz Baskih Ostarija.
Uzivajte :kiss: cekamo izvjestaj :)
Hvala :-*
sinoć vijača i neki total body sa facebooka, sa bučicama. bio je ok. počelo je biti vruće za vježbanje...
ivanas s bravo!!!
jučer je bio divan dan, u prirodi, daleko od neta, informacija i svega što me guši
samo brda, voda i zujanje kukčića
navečer trčanje isto kroz šumu, ma divota
danas planiram opet trčanje
bravo svim vrijednima, lili bravo za brzinu
Ups zaboravih reci da me u srijedu nakon utrke docekao cijeli boravak raspremljen :lol:
Sinoc snaga girje, utezi i pokusavam zgibove na sipki. uspjela jedan i to moram nekako noge zabacit naprijed kao pomoc, presmijesno :lol:
bravo Lili
Lili :lool: na boravak :lool:
flopi neka si uzivala :love:
tigric :klap: je, bas je postalo vruce.
mene zatezu noge jutros od onog killer legs wo :mrgreen:
Bravo za sve treninge, cure!
Ja sam otrcala samoborsku nocnu utrku, 10km. 'Zadala' sam si da istrcim za 1:15min, uspjela sam za 1:09.
Bila je bas vrucina. I uzbrdica nije pomogla. :mrgreen:
Ali sam skuzila da mi duzine iznad 5-6km ne odgovaraju bas najbolje. Mogu ih otrcati ovako za neku prigodu, ali nisu moja salica caja. :-)
osjetim ligamente nakon toga i tesko mi se vratiti mojim standardnim treninzima jer sam nekako drugacije isrpljena.
Mislim da cu si uzeti samo 2x godisnje da trcim te duzine, ovaj samoborski i zg cener u 11mj.
I jos 2x godisnje, legionar i b2b po 5km i to mi je taman.
ali, inace, naravno da je osjecaj nakon istrcane utrke fenomenalan :-)
zhang bravo :klap:
bravo zhang!
a vidiš meni puno bolje leže ove veće dužine 18-21 km nego kratke od 5km jer na kratkima sam ispod/oko 5:00 km/min, a na dužima mi uopće nije problem držati iznad 5 (5:10-5:20) i tako skoro 2 sata, zapravo čak mi je lakše nego ovih kratkih 5km :-)
al ovdje je teren bio jako zahtjevan, to nije bila cestovna nego baš cestovno-brdska utrka, svi smo ostali paf od one uzbrdice (navodno je nagib kao kad se ide na Puntijarku pa ti trči :-)).
Ja trčim a samo mijenjam partnerice na utrkama :lol: sad je na redu Nera na Karlovačkom ceneru 10.6. Vidimo se jel tako?
bravo lili i zhang :sp:
Bravo zhang.
Lili Nera na selu trenira od sinoc ;)
al ne u nasem selu, vec pravom u okolici KA
Zadnji tjedan sam samo trčala, nije mi se dalo vježbati. Sutra idem na Magunja trail 8km, ne očekujem neki rezultat jer mi je teško po vrućini živjeti.
Bravo Lili i zhang za utrku!
flopice baš ti je bilo lijepo, kad pomislim na šumu prvo mi na pamet padaju zmije i komarci :mrgreen:
Sani uživajte na planinarenju!
Zhang :dancingfever:, svaka čast!
MB šta ti Zuzi uradi :mrgreen:
Flopi hoooćuuu i ja u prirodu!
Plima je nekako fino opisala moje strahove od prirode, čemu bi još dodala krpelje, pauke, stršljenove, ali na što iste sekunde zaboravim kad udahnem punim plućima čist zrak i oči vide samo zelenu boju :zaljubljen:.
Kičma je danas bolje, juče poslijepodne me opet bilo stislo. Sinoć s malom izašla napolje, i nisam mogla potrčati za njom. Sreća bila je poslušna pa i nisam imala potrebu je ganjat :lool:
ako se netko želi ubit u 5 minuta: https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...orkout-76-abs/
joj baš mi se čini super ovaj zuzkin wo.njega ću sigurno danas ubaciti.
Tang, jesi naparavila ovaj 5minutni?
Maloprije 5 km, pace 5:41 :)
I u 22 h je preko 20c! :drama:
Ajme MB pravo ljeto doslo. Bravo za pejs i :trci:
Je, bas je ugrijalo!
Al more je hladno :brrrr: svejedno me nije sprijecilo da otplivam jedan djir do bova :mrgreen:
ja sam danas uzivala citav dan vani, nije suma, al isto zelenilo i uzivanje
onda u 22:15 pocela dynamic core :aparatic:
sad cu sladoled i seriju :loreal:
uzivajte!
zhang i lili, kapa dolje
u mene sličan raspored ko summer,cijeli dan landram i iza 22h00 se nakanila na zshred# 17, sad sam shreddala jabuku i pijem čaj....:mrgreen:
baš mi se spava i odoh u nadi da će mi mali dat bar 2h u komadu sna...
zhang i lilli i ovdje bravo bravo!!!
MB, zavidim na kupanju,ja se još ne dam iz bječava i dugih hlača,treba prvo pokosit sve, poć na pedikuru,uffff...