OK, hvala, bacim oko.
Printable View
OK, hvala, bacim oko.
danas i sutra 30% na cijeli Mango asortiman
Peko u Ilici ima rasprodaju zbog zatvaranja.
Kupila sam si savršene, kožne sandale, mekane ko rukavica za 100 kn, a bile su 500 kn
Ima i dječjih cipelica i tenisica.
Datum pristupanjaMar 2009Postovi458
http://forum.roda.hr/images/icons/icon1.pngja imam pitanje, znate li za nekakav ekstra povoljan apartman, smještaj...
naime, još uvijek nemam srca reći djeci da ne možemo ići na more kada to njima znači jako, jako puno, a od ovih cijena vrti nam se u glavi.
nije nam bitno ni koji dio Jadrana samo nam je cijena bitna, može i u pp ako ne smije ići javno
ima li negdje bijela tehnika na nekoj akciji? konkretno me zanimaju susilice?
ne znam za akcijske cijene, ali znam kad sam ja kupovala da su mi uvijek bez konkurencije najniže cijene bile na
http://www.tehnopolis.hr/
popust u Mani
https://www.facebook.com/Manamoda/ph...type=1&theater
Je li netko zna kada počinju sniženja u lipnju okvirno?
npr. benetton znam da bude već početkom lipnja, ali ne znam točno kad? ako netko ima info, bila bih zahvalna...
također kada zara, H&M, pretpostavljam nešto kasnije...?
Mislim oko 15.6
Svi će sad u lipnju krenuti sa sniženjima.
Samo trebamo biti strpljive.
Zara kreće od četvrtka sa sniženjem, ne znam kojeg, ali uvijek je od četvrtka :-)
Čim primjetim da na kojem izlogu piše sale- javim.
Prolazim pored svih svaki dan.
Hvala Tanči! Ajde please javi kad krene, nije mi bas usput. Moram bebačicu vući sa sobom, pa da ne idemo uzalud prije nego krene...
Mislim da benetton kreće prije 15.6., jer kad sam par puta došla oko tog datuma već je bilo poharano-možda ipak kreću već ovaj vikend? ovi ostali bi mogli oko 15...
Danas sam slučajno otkrila Orbicov dućan u Koturaškoj 69 (gdje je dvorište Croatia baterija), s cijenama koje su ispod svih koje se nude u trgovinama, vjerojatno nabavne ili s minimalnom maržom. Primjerice samo su Pampers pelene 120 kn, inače su u Konzumu 143. Ima jako velik izbor, od Becutana (cjelokupna kozmetika), Pampersa, Ariela, Lenora, igračaka (sjećam se Tomyja), sokova Fructal itd., još puno toga ima. Cijene su stalno takve, jedino je radno vrijeme malo čudno - od 10 do 18 osim vikendom. Ugrubo su cijene oko 20 do 30% niže od prosječnih maloprodajnih za tu vrstu proizvoda.
U Intersparu (CC1)društvena igra Pictionary snižena na 119kn (inače 249).
ja imam pitanje, znate li za nekakav ekstra povoljan apartman, smještaj... popust...
naime, još uvijek nemam srca reći djeci da ne možemo ići na more kada to njima znači jako, jako puno, a od ovih cijena vrti nam se u glavi.
nije nam bitno ni koji dio Jadrana samo nam je cijena bitna, može i u pp ako ne smije ići javno
Sutra i prekosutra je rasprodaja obuće u Tvornici.
Sent from my iPhone using Tapatalk
koje marke?
Roberto ima rasprodaju ovosezonskih modela, sandale od 29 kuna navise- najskuplja obuća su ljetne čizme po 109 kuna
Krenuli su kao neki popusti po dućanima. Evo danas sam u H&M kupila majice za dojenje (2 za 100 kn, inače su 179), neku haljinu, može biti i trudnička za 35kn (bila 79) i neku majicu, može biti i trudnička za 50 kn (bila 99).
Cure koje ste bile u Robertu, što mislite, hoće li biti do subote što za odabrati?
nešto do 30 eura za noćenje ali treba nam u top terminu ali mi smo na kolektivnom godišnjem od 1.8. a tada su cijene da nam se vrti u glavi....
već ti je netko od cura savjetovao - malo se odmaknite od mora i gledajte neko malo selo. Moraš se sama potruditi tražiti. Na žalost naši iznajmljivači se još baš nisu ubacili na strane stranice tipa boking i Airbn gdje možeš staviti pretraživanje po cijenama. Ak možeš naći za te novce smještaj u Parizu (naravno ne u centru) trebala bi i kod nas
U tom terminu jako teško.
Stranice za grupnu kupovinu su teška prevara. Ništa to nije povoljnije.
Jedino preko Njuškala i to podalje od mora. Ne kilometar, dva, već trideset. I tko zna u kakvom stanju je taj smještaj.
Zašto? Zato jer svi ozbiljni iznajmljivači taj termin imaju odavno rezerviran.
Shooster -20% na sve
H&M sniženje; majice od 20 kn na dalje, badići po 35kn ( lijepi, ali nisu za veće grudi)
Ima svega; haljinica, kratkih hlača...
Mi smo prije 2 god. ljetovali u Zaostrogu u samostanu.
Cijena za odrasle je 10E,klinci do 6 god. gratis od 6-15 5E za noćenje
Uredne i čiste sobe,upotreba kuhinje uračunata
Samostan se nalazi preko puta šljunčane plaže,puno hlada.
Cijene u kafićima i u dućanu identične onim u ZG
Preko tjedna nema puno gužve,vikendom je gužva ali ništa prestrašno.
Meni je užasno žao što u ovih 5 dana koliko ću imati go ne mogu ponovo tamo
Benetton je pustio sniženje 30%.
Super su cijene pogotovo za dječju robu...
Ako je to franjevački samostan sv. Marije, onda na njihovoj stranci ima sve. Osim cijene.
Izgleda jako lijepo.
Okaidi (cc1 west) sve na -50%. Cak i na vec snizenu robu. Zatvara se ducan.
a gdi piše kolka je cijena smještaja u zaostogu., usput crnika imaš pp