meni pun mjehur nije problem, od 14-e hodocastim po uzv na puni mjehur pa sam vec navikla. muci me to sto mislim da sam skupila neku prehladu ili infekciju, bridi mi oko pupka - nadam se da cu zbog toga izdrzat sutra :-)
Printable View
meni pun mjehur nije problem, od 14-e hodocastim po uzv na puni mjehur pa sam vec navikla. muci me to sto mislim da sam skupila neku prehladu ili infekciju, bridi mi oko pupka - nadam se da cu zbog toga izdrzat sutra :-)
Bubekica i piki sretno sutra!!!
Ruža 82 - meni je prvi transfer bio koma, baš zbog punog mjehura (iskreno meni je transfer gori od punkcije :-) ). Počela sam piti već u 6 h, na razgovoru kod biologice oko 8:40 h sam jedva sjedila na stolici koliko mi je bilo sila na wc i sva sreča kaj mi je ona savjetovala da odem nakon razgovora s njom na wc, pa da opet nastavim piti jer je transfer bio oko 9:20 h i stvarno ne znam kak bih izdržala jer ionak slabo zadržavam tekućinu.
Ovaj drugi put sam počela piti tek nakon razgovora s biologicom i popila sam oko 1,5 l tekućine, ali me ona plava sestra optužila da nisam niš popila i da mi je mjehur prazan, a ja sam nakon transfera jedva izdržala na onom krevetu, koliko mi je bilo sila na wc i još sam 4x nakon transfera morala na wc jer je samo išlo i išlo :-). Došlo mi je da joj svu tu ''tekućinu'' odnesem, pa da vidi kak nisam niš pila :lol: .
Al dr.A je bio super. On je rekao da nema veze i da su embrići tam gdje trebaju biti.
Ružo, nemoj brinuti za mjehur puno... Ja sam od samog jutra krenula piti dosta tekućine i onda mi se dogodilo da stvarno nisam više mogla izdržati jer me je počelo i boljeti... E pa ja sam otišla na wc malo prije punkcije... Biologica mi je rekla da bolje da sam otišla na wc nego da sam jako trpila. A dr je rekao da ništa ne brinem i da je sve ok. :)
Cure sretno svima!!!!!!
Piki, samo opušteno sutra i da se mrvice prime!!!!!!!!!
cure hvala vam, al eto, muka mi je čim se sjetim :-(
Nisam našla na forumu, pa da vas sve tu pitam.
Da li nakon postupaka pokušavate očistiti organizam od svega mogućeg kaj smo unijele u njega nekim čajevima, biljnim pripravcima, postupcima, ... ili čekate da se sam očisti koliko može do sljedećeg postupka?
Curke pozdrav i molim vas da odgovorite.Još prošli mjesec sam izvadila hormone i sad čekamo 21 da MM obavi spermi.jer se morao naručiti,koliko čemo čekati taj njegov nalaz.
~~~~~~~~~~~~ za velike bete za 2 tj.
jučer punkcija odrađena... 10 js... bravo za mene... danas zovem labos... da vidimo kako napredujemo.... :-D
Tanja, ~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Nadam se da ste se danas uspjele sve izboriti sa snijegom i da sad još samo čekate svoje mrvice!!!
Javite čim prije koliko kikaca očekujemo! ;)
Cure sretno svima evo malo ~~~~~~~~!!
Ružo moja sretno ti sutra na transferu! :fige:
Sivka, hvala puno!!
Bubekica kako je prošlo odmrzavanje??
piki, bubekica, sivka, ruža82, tanja1 sretno!!! Želim vam lijepe bete!
U cetvrtak konacno punkcija! Bubekica cestitam!!!
Vraćene 2 mrvice:-D + 1 zamrznuta!
Nakon cijele drame sa snijegom i putovanjem sve prošlo OK. Beta 25.2.
tanja1 i ruža82 sretno sutra
tina_julija ~~~~~~~~~~~~ za punkciju!
piki :-D :-D :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za VELIKUUUUUUUUUUUU betu 25.2. :klap:
Joj, sva sam nespretna kad sam jako sretna :) zaboravih našu dragu Bubekicu napisati prije nego sam postala odgovor...
piki i Bubi, želim vam da se vaše mrvice smjeste kod svojih mama i da ove godine imate najljepše poklone za zimu! :)
123beba hvala punooo! :kiss:
Bubekica čestitke i od mene! Da bude dobitna kombinacija i velika beta!
Dobar dan drage moje :-) želim vam svima puno sreće.... nego... čitam jučer u 24 sata i na njihovoj internet stranici članak o dr. A. i kaže tamo da je godišnje u postupku 2500-3000, a trudnoća je bilo 250.... :-( zna li netko da li je i u drugim klinikama tako poražavajuća statistika :-o jer.... znam da nisam godinama u MPO kao neke od vas, al sad kad sam to pročitala, još manje imam volje za nastaviti sve ovo... :cry: iako imam pravo ići samo još 2 puta....
sandra ajde zalijepi link na clanak, pliz.
saljem hug - nema odustajanja!
i mene. mislim da je na online pretplatnom izdanju, na ovom bez pretplate ga ne vidim. cekam da mi snupi maila....
Bubekica draga... taj me članak poklopio taman na sve ove tužne sudbine dragih žena koje su me šokirale... strategija, tikica69, analoena, plavo oko.... o Bože!!!! Stvarno sam kratko ovdje i navratim rijetko, al svaki put oplačem i razmišljam da li uopće više ići... Nemojte me krivo shvatiti, ali mislim da me već ionako dovoljno boli kao i sve vas.... divim se tim ženama i svaka im čast na hrabrosti, ne znam kako bih ja uopće preživjela još i tako nešto.... i onda kad sam to pročitala.... :cry: :-o :-(
samo - jedan je članak u jučerašnjem izdanju 24 sata, a drugi /različit malo/ je objavljen na internetu
e, da... da me netko krivo ne shvati, znam da nisu sve cure na VV, ali kako god sam pokušavala pronaći statistiku uspješnosti MPO u našim klinikama baš i nisam našla nekakve rezultate... :cry: i da, žao mi je što već samu sebe promatram kao statistiku...al eto...
izbacuje mi samo onaj clanak od prosle godine...
Bubekica, piki i sve ostale dame.... moja duboka isprika..... ja sam deprimirana baba :lol: je ovaj članak na internetu s 250 beba od srpnja 2012.... tako se sramim :oops: 8-) al svejedno.... nije to ni sada drugačije, a ove brojke nas koji smo u postupku (2500-3000-od jučer u 24 sata) se samo mogu povećati....sve sam pomješala,al opet su vjerojatno i dalje u igri iste brojke nas u postupku i trudnoća.... joj, da me netko ne izgrdi, znam ja da ne mogu imati bebu, iako su svi nalazi ok i da je dr. A moja jedina šansa.... i njima na VV-cijeloj ekipi-svaka čast-prekrasni su .... al eto, nešto sam "potonula"... neću vam više kvariti raspoloženje, al nemam se kome pojadati, MM je na poslu....a ove me misli danas pojedoše :evil: gore se osjećam nego kad mi je beta bila 0,2 :lol: svima vama koje ste krenule u postupak i koje ste dobile nazad svoje mrvice i koje ćete tek ići u postupak želim svu sreću ovog svijeta....
sandra1971 :kiss: