~~~~~~~~~~~~~~~ za plodonosan kraj stare i početak Nove Godine!
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~ za plodonosan kraj stare i početak Nove Godine!
Vrci draga drži se......za doček bolje ostati kod kuće s mužićem!! :kokice:
Nije još sve gotovo!! A spavanje je dobro i meni se spavalo.....a i sad mi se ponekad spava više nego što treba. :spava::jutro:~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno svima.
Nikad mi se od utrića nije tako spavalo... popodne 2 sata, sad sam već umorna...
Nije to lose vrci i ja sam spavala dosta, samo ne znam cemu ja to mogu pripisati utricima ili stvarno trudnoci.... A da sutra pisnes test
Neću još nikako sutra. Mooožda na staru godinu, da vidim jel da idem nekud il budem doma.
Zapravo najradije ne bih do bete radila test, nekako me strah saznati
Dobro draga... Drzim fige... Necu nagovarati!!! ;)
Vrci kako si danas?
Kupila testove (dva)... ne znam zašto :lol:
Probadaju me grudi, mm kaže da sam malo napuhnuta u donjem dijelu trbuha. Ja više ne znam što mislim :nope:
Nisam više krvarila (nek tako i bude), uzimam magnezij i mirujem
vrci :fige: meni to mirise na jako jako dobro!
Zato i buljim u test i ne usudim se raditi.
Malo nas je sad tu koje cekamo betu, cini mi se
godisnji su pa se nije bas kretalo u postupke... primila si booster 25-og? mislim da ti je prerano za test, tj. ako bude pozitivan, neces znati od cega je pozitivan.
Jesam. Ali inače sam radila testove i bete 4. i 5. dan od zadnjeg boostera, nikad mi beta nije bila veća od 10. Test to nije mogao otkriti...
Mislim da ću čekati sutra ujutro ipak
ma bit će to dobitno!!!!!!!!držim :fige:
onda za sutra ujutro :fige: do neba!!!!!!!!!!!!!!!!
ma bit će to dobitno!!!!!!držim :fige:
Joj cure, sad će mi biti neugodno ako budem imala loše vijesti :oops:
Jedini razlog zašto želim sutra raditi je da znam dal da idem do frendova za doček nove :lol:
Vrci napravi test
Vrci ja bi ga ujutro napravila. Ili posto imas dva, jedan sada a drugi cuvala za jutro
ja ti isto navijam za testić, jer znam da bi ga ja sigurno u tvojoj situaciji napravila
......a bome i u mojoj ću, najvjerojatnije tamo u srijedu, četvrtak već (trebala bi 5.1.)
sretno!!!
Ja bih trebala 4.1. raditi betu. Kad ti je bio transfer?
e sjećam se da sam ti krivo rekla da mi je 4.1., umjesto 5.1. sorry :oops:
transfer mi je bio 21.12. a računam ga kao nulti dan!
s tim da ja nisam primala boostere
Znači isto smo, moj transfer je bio 20.12. Tj. isti broj dana nam je do bete.
Mene tako strah...
a nismo ako si ti 20-tog imala transfer tebi je 15-ti dan 4.1., ako računaš transfer kao nulti, zar ne?
Hm, ti si imala transfer dan poslije, i betu vadiš dan poslije. Nije li to isto? Hm.. :D
Ja i računanje
Inace i ja sam imala 2 blastice. Jedna se super odmrznula, druga je bila slabija...
ooo da mogla bi, već sam ja to mislila, dumala....još samo da mi je i mm za to, ali on kao neeeee bi :drama:,
još kad se sjetim da sam prvi put radila testić već 11. ili 12 dan, a primila sam boostere i jedva čekala da se barem malo iščistim od njih
da mogu pišnit :-)
I ja sam rekla da bih tako... dok nije bilo krvarenja
meni je ustvari taj 15-ti dan subota, kao lab. radi i subotom, tako da bi ako bude pozitivna taman druga bila u ponedjeljak
ali mislim da ću sve nešto uspjeti izdržati do srijede 12.ti dan i popiškiti se i kako bude bit će
ako M ne zafibra jer malo šmrče ova dva dana, sutra putujemo u Zadar na doček kod kumova (kućna atmosfera, jelte),
vraćam se u utorak, u srijedu beta i super, taman su mi svi dani ispunjeni, onaj četvtak i petak su brate stvarno viška, jel da :lol::lol:?
...na putu stanes kod mene, ja ti uvalim dva sretna testica i popiskis I I u samom pocetku 2013.!...
:lol:
Vrci mislim da sve bude ok i da ti bude super počela 2013. Zbog čega bi te bilo sram ako ne bude,mi smo sve tu "domaće puce".
Cure, koliko je boli u grudima "normalno" od utrica?
Nije me nikad tako boljelo, a bila sam pod vise lijekova u stimulacijama
Ma bezveze mi ako sve ovo ispadnu umisljeni simptomi
A da ti Vrci ipak pišneš test, pa da se malo manje mučiš raznim stvarima. Mene od utrića bez gonala ili menopura grudi nikad nisu boljele, ali nismo sve iste.
Anddu što znači nisu te boljele grudi ni kad si imala poz. test?
Evo sad sam pišnula, dobila sam ovo:
http://i49.tinypic.com/2ymu82u.jpg
s blicem http://i50.tinypic.com/makmd1.jpg
Pojavilo se odmah čim je boja prošla, znači nakon minutu-dvije je bilo vidljivo. MM potvrdio :D
E sad, ne znam jel booster, jel bi se on tako vidio na popodnevnom urinu. Prošla dva puta sam na 4.dan nakon boostera imala bete od 6 i 8 (ali nisam sigurna dal mi je opičio cijeli booster :-D)
Vidjet ću sutra ujutro
Vrci mala,
ti si trudna!
:-)
čestitam!
Nisam. Rekli smo si mm i ja da je ovo lažni pozitiv :lol:
Uf nadam se, kako su mi se ruke tresle... Ne znam zapravo koja je osjetiljivost tog clearbluea?
A evo, 25 je osjetljivost