Nera da nije Tatamata?
Printable View
Nera da nije Tatamata?
mb, grlim mila moja
drz se!
Anci i tebi hug :-(
flopi jeeeejiiii
spajka, kaj ti radis?
Maruska, sad vjv vise ocekujes
ak te tjesi, i mene desetka u nedjelju ubila pa sam jucer pauzirala
a c3 :drama: kapalo mi ne sa cela, nego iz kose
Optimisticna drz se
mb :love2:
drzi se
anci, i ti
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~
i ja uzivam u divnom vremenu ono malo koliko mogu, jucer sam pola sata sjedila s kolegicom na kavi i samo smo se suncale i uzivale
planiram i danas, to mi je jedini predah
sinoc sam uspjela poceti s chalean extreme
35 min, utezi, lounges, sklekovi, kombinirane vjezbe upper/lower, s tezim utezima, mahala sam nekim od mm starim metalnim, sve klapa i mice se i bojala sam se da ce mi past na facu
dakle, moram u kupnju tezih utega
nije mi se cinilo prezahtjevno, ali ipak danas osjecam zatezanje
feels good :)
Hvala, drage :)
Mi smo stigli u Slavoniju, putem sam ispitivala starije dijete geografiju. Majko moja. Paralela je usporednica. Meridijan je polutnik.
Solisticij je suncostaj.
Jedva se snalazim :lool:
Sto se frizure tice, mene je preporodila duga kosa. Istina, treba mi da je operem, pocesljam i sredim... ali onda ok izgleda i nemam brige par dana.
Posebno ako odem na frizuru, onda sam cijeli tjedan mirna.
Meni fali trcanje, ne odbija me hladnoca vec ovo ruzno i vlazno i mutno vrijeme.
Hladnoca je kul :mrgreen:
Summer, kavica i divno vrijeme? Ne mogu vjerovati da smo u istoj drzavi!
ja mislim da ti je to ona valovita frizura koja izgleda ko da si mokru kosu uvezala u pundžu i kasnije pustila
Tang, super mi je kako ti redovito vjezbas zuzi i kb treninge i onda me lijepo podsjetis na neke vec odradjene. Pa ih ponovim.
Moja kosa izgleda ok samo kad je isfenirana. A kako se puno znojim, nakon svakog treninga bi ju trebalo oprati, isfenirati. Naravno, ja to ne radim (ne feniram ju uopće; tu i tamo odem u frizera), pa mi je vječno u repu.
Ako je ovo od zasad skulirane nešto "trajno", vrijedi ispitati...
anci, ne znam jesi preskocila, moze kava u ponedjeljak za pauzu ti?
i magriz isto ako ne hita nekud...
da, sunce i kavica, jucer i bez jakne
ovdje je bas blagi i studeni i zasad prosinac
ja trpim samo nezahtjevne frizure
perem kosu svako drugi dan prije posla i jedina opcija je susenje od par minuta, pocesljaj i juri
tako da je poluduga/duga, stepenasto osisana, jest da je ponekad malo grmolika, ali furam se na divlji look :mrgreen:
Odradila ja trening
U planu je bilo 10 minita, tj. jedan krug c3 i wo9
I odradila ja krug c3 pa se bacila na wo
I negdje na plovici skuzim da radim wo10, umjesto 9 :mrgreen:
A cijelo vrijeme si mislim koji vrag mi je tak tesko :lool:
Sutra cu onda devetku
I ja bih trebala prati kosu svaki put, jako se znojim, al duga je i moram ju fenirati pa ju perem svaki treci dan
Ni ja je ne perem uvik iza vjezbanja jer mi se neda. A imam 3 dlake na glavi :lool:
Lina sam jbg. Odo 4-5 km istrcat da se malo trgnem.
Ginger :lool:
stigla girja :-D
stigla perioda :mrgreen:
tako da danas ništa
cure girjašice imate neki prijedlog s čim početi?
par jednostavnih početnih vježbi
gledala sam pavela
ali mogu malo i vaši prijedlozi...
mb drži se curo
treba ti vremena :love:
Flopi :klap: ocekujem izvjestaj kad je isprobas!
5 km za 29:49 :mrgreen: zadovoljna sam
Ja ne radim fizicki nista sem sto treniram celjusne misice.
Jednostavo ne mogu se natjerati.
Ubi mi obaveza koju moram zavrsit, kuca koja je u cijelom obimu na meni, jer mi covik pomaze tako da ga vidim prije nego zaspem. A one bolestine koje su se slagale jedna na drugu su mi isisale i duh.
Vikki sad ti se jos vise divim. Pored svih bolesti ti i trcis nakon viroze.
Zato se i ne javljam toliko jer nemam sta pametno rec.
Summer, preskocila sam ocito!
Rado bih kavu, ali potvrdit cu ti jer imam neki vazan sastanak van firme pa ne znam kad cu biti free.
Flopi, jeeees!!!
Pogledaj ovaj begginner:
https://m.youtube.com/watch?v=nIh1hJ9_T80
Mislim da mozes pribati i dvorucni sving dok se ne ufuras.
Ili raditi manje ponavljanja.
I svakako pogledaj ovaj video, lijepo objasnjava vjezbe.
Mislim da nije real time vjezba, samo ih pokazuje, ali mozes isprobati od svake 10 ponavljanja pa tri runde.
To sam ja radila kad sam kupila KB.
https://m.youtube.com/watch?v=_yBZZ4Bv2zI
Anci :kiss:
flopiiii :klap:
ja sam u početku radila samo dvoručni swing, dakle klasični kettlebell swing, u serijama po 10-20, i deadlift. i čučnjeve, ono uzmeš girju u ruke i radiš obične čučnjeve, kadli nakon nekoliko komada srce hoće da iskoči :lool:
prijavak: odradila beginner strength #8
odlicna si MB :klap:
Flopi bravo za girju ja bas planiram u petak otici u novu teretanu na neki core fit da isprobam girje ;-)
Spajka doci ce i to na red.
summer, Anci, magriz i ja sam vjerojatno u pon u vasem kvartu imam neki meeting pa ako me primate i uspijemo se organizirat rado bih vam se pridruzila na pola sata. :-)
Mb, super pace! Jel to rekord?
Flopi yupiii! Ja sam isto na početku swing, čučanj i russian twist pa nekoliko serija.
Danas popodne sam bila na izmaku snaga, čak sam i zaspala 15 min na kauču pa sam se maloprije trgnula i odradila perfect abs afterglow, bar nešto da odradim. I super mi je kad netko ovako spomene neki wo pa mi baš dođe da ga odradim :anci:
za koji dan kad se perioda stiša krećem u nove pothvate :uteg:
nego ivana s, što ti to dremuckanje navodiš ko neki izvanredni događaj :-P
ja svaki dan popodne odmorim bar 20 min. dok mlađa spava
ne mogu, sabije me umor i ako ne trenem bude mi lose
uvijek sam se pravdala niskim željezom, al stigao najnoviji nalaz koji je super :mrgreen:
mb super kilometraže trčiš, bravo!
svim kavaricama na suncu zavidim iz dubine duše!
ivana s neman pojma jel mi to rekordna brzina :lool: ne pratim bas tako pozorno.
danas bura puse tako da vjv nista od trcanja.
kako ništa, pa trči niz vjetar i eto ti rekordne brzine :lool:
hahahah mogu u jednom smijeru a u drugom? :lool:
ma bizi, doli uz more di trcim bas nosi, osim ako ne padne malo do veceras al sumnjam.
ja sam odradila i drugi trening, sinoc u 22:40 pocela
kaze mm, ne mogu virovat da ces ti sad ic vjezbat
ali bas mi je pasalo, opet utezi, push ups, lounges i squats
samo nisam kupila nove utege jer sam isla kod frizera, valjda potaknuta nasim postovima :), pa da ih ne teglim
danas sam sva ispeglana i iako mi svi hvale frizuru, osjecam se celavo :mrgreen:
summer mogla si bar na fejs stavit sliku, ne mogu te zamislit ispeglanu :)
koje utege kupuješ, ja planiram kupit od 5kg i vijaču, nekad ovih dana
Bome, kod mene je stanje za zamislit se kad ja legnem popodne, pogotovo kad zaspem. Nije da ja ne bih htjela nego pokupim djecu naspavanu iz vrtića i spremnu za akciju. Ovih 15 min jučer je bilo i više nego dovoljno da istresu cijelu vrečiću štapića i zgnječe do praha, na tepihu naravno :roll:
summer, svaka čast za kasni trening!
ma vec se moja kosa buni i stvara valove, nisam nikad postigla ravno ravno
stavila sam na fejs jednu brzinsku uredsku
isla sam sad kupit utege od 5 kg, intersport, pita me prodavacica zadivljeno - vi s ovim vjezbate? sami? :mrgreen: svaka cast!
bas sam se ponosno osjecala :povrsna:
muzevi su ti od 5 metalni i zveckaju, kolut je na sipci i stvaraju mi nervozu, kao da ce se raspasti svaki tren
a za vjezbe sa 3 kg kombiniram jedan od 3 i dva mala od 1.5, al stanu u jednu ruku :mrgreen:
Summer, za nefejsne... moze na viber :)
Ja sam samu sebe pocesljala pa se svi redom cude kako sam ravna :D
Super za utege, cure!!!
Mb :lool:
Super ti je brzina, ja sam jako sretna kad uspijem peticu ispod pola sata.
Ja bas nisam neka brzine kao neke ovdje :mrgreen:
Jutros prepisivacki kb 8 all levels.
Nije lagan sa 12 kg. Onaj one arm swing fino zapuse :)
Tgu sam s 8 kg.
Maruska,
nemoj girju tako gledati. Ta tezina nije ono sto ti se cini. Kad radis swing i deadlift, to se ne osjeti na jednak nacin kao kad radis neke klasicne vjezbe s utezima.
Ja sam sad napravila body crush 17, bio je neki dan na rasporedu. Nisam duuugo radila body crusheve. Radim ove nove treninge i ove koje radi tang :lool:
Pa trcim. Nemam kad sve sto zuzi stavi taj tjedan!
Bas se sad dobro osjecam.
I sama sam doma :shock:
Idem sad pod tus i napičiti muziku i onda u grad na neku lijepu promociju knjige :)
ja sam u strci po cijele dane, osim što dangubim na poslu :mrgreen:
muž otišao jutros na kolinje, vraća se u nedjelju (sa čvarcima :njam: )
Anci sljedeci nam je na redu beginner cardio 9x :lool:
Ali ne znam hocu li veceras imat snage za njega ili bunny slope
Nesto cu sigurno jer sutra ne mogu
Bravo cure!
Ja sam danas ono sto sam planirala jucer - 10 min c3 i wo9 :-)
I sad tamanim svoje kolacice :mrgreen:
Mene danas sastavilo skroz. Nis se zastopao,grlo pece,kisem i pljujem na sve strane. Koma.sutra se nadam boljem.
Vec eras odlican trening imali:
30 min trcanja 5.5 km
30 min atletske vjezbe uz stepenice
30 min vjezbe snage
Sutra planirala isprobat girje u teretani al muz ima bozicni domjenak a u sub ja kazaliste tako da to nerado prebacujem za iduci tjedan.