Jutros kratki trk za zagrijavanje i trening od cca 12min.
Bio bi duzi trening, sli bura tako dere tu gdje trenkam da nije ugodno, cak i unatoc tome sto se ne stignes uznojiti. :lool:
Printable View
Jutros kratki trk za zagrijavanje i trening od cca 12min.
Bio bi duzi trening, sli bura tako dere tu gdje trenkam da nije ugodno, cak i unatoc tome sto se ne stignes uznojiti. :lool:
zhang :lool:
i ovde dere bura.
j-la bravo za poboljsanje!! :klap:
lili super duzina i pace :klap:
jucer neka kratka snaga, 15ak min. popodne sam malo prilegla i probudila se sva otecena, prepala se same sebe :lool:
bura je i na kvarneru. prijavljujem kupanac i sol u kosi :mrgreen:
Na jugu smijesna situacija. Ja u flisu djeca se kupaju. Sad sami procijenite kako je :lool:
sad kad sam namazala suncane tetovaze na ramenima i ledima, aj da prijavim prvu plivacku dugoprugasku utrku. bilo je predobro. sad znam da mogu komotno i duze plivacke maratone. ulovila sam dobar ritam i bilo je bas lagano. do sljedece utrke ceka me jos puno duzina u bazenu, a onda...
A onda Ironman
cih cih cih [emoji14]
vec rekoh, nikad pa ni onda
Bravo magriz, cestitam i klanjam se
Magriz, bravo!!!!!
M braaaavoooo!!
Kad znam koji su moji dometi u kraulu, ovo mi je ajme!!
Magriz, braaaaaavo. Ovo neću pokušati iskopirati:lol: Samo meni neukoj, koliko si to otplivala?
Brzinski sam vas preletila jer sam uspješno i ovaj vikend provela bez ekrana, sama sa sobom i drugima u prirod. Tulumi odrađeni, vrt i loza povezani i uredni, i ja odradila dužinu iz klupskog treninga od sat i 20 trčanja (13,5 km), a posebno sam ponosna na jučerašnje planinarenje sa malima (Platak-Snježnik-Planina) koji su te puste kilometre odradili bez kukanja skoro do samog kraja.
Pomoglo je što su nas u povratku povezli natrag do Platka pa je raspoloženje ostalo dobro i pali su već dogovori za Hahliće. Obožavam Gorski kotar u kasno proljeće i tu jednu posebnu nijansu svjetlozelene boje prirode. I miris ljekovitog bilja. I divlje jasmine i runolist.
Magriz :naklon:
Kjb kako si super opisala, mogu osjetiti mirise prirode :heart:
Kod nas u parkiću, trenutno cvate lipa, zrak je pun slatkastog mirisa. A i četinari ispuštaju miris smole. Divota!
Juče rest, danas se nadam nekom totalu.
kjb super uspon. snjeznik je prekrasan.
plivala sam 1000m u malo vise od 20ak min. nelose za prvi put. no plivalo se i 4000 ako nekog tu veseli ;)
Magriz :naklon: svaka cast!!
Kjb zvuci savrseno :zaljubljen:
Jucer 2 km trka da izmjerim neku cestu sta su iza kuce probili :mrgreen: :lool:
Ali bila sam i u setnji sat vrimena pa cemo i to pribrojit :mrgreen:
Kjb, odlicna ruta. Snjeznik je divan!
Ja se spremam za more, al i Crnopac me zove :-)
Kjb savrsen vikend! Mene isto vuku planine i priroda jakoo.
Magriz bravoo!
MB bit ce izgleda jos tetena za trcanje u tvojoj okolici.
magriz svaka čast! :klap:
kjb bravo za vikend bez neta
vidiš, mogla bih I ja sebi za sljedeći vikend to obećati
(osim jutarnje kave subotom) :mrgreen:
jučer rest, u subotu sam kasno zaspala - trebao mi odmr
I bura je puhala, ništa ni od mora ni od brda
jutros yoga with adriene
popodne trčanje
sutra ću j-la ponoviti onaj zuzin s prvog linka što si stavila
pa ću za sljedeći put skupiti hrabrosti za ovaj zadnji što si linkala
čini mi se opak :mrgreen:
ja se nemam još volje kupati, kad sam sva smrzotina, ispod 24-25 ne ulazim ni u lavor
nego, jeste čitale ovo, cure koje volite/mo brdsko trčanje?
http://www.jutarnji.hr/life/zivotne-...rcili/6252981/
joj jucer sam to citala. strasno. sreca da je sve na kraju dobro zavrsilo
Jesmo jesmo Flopice sa svih strana dobila tu vijest :-)
Ma znate sta fakat bi i ja mogla probat bez surfanja recimo od sub ujutro do ned navece ( al izuzimam sub jutro i ned iza 20h). I to bi bio uspjeh za mene samo takav :-)
evo ja sad čitam, stvarno užasno. To je već druga priča u kratkom roku o ugrizima poskoka, i posljedice stvarno nisu zanemarive.
sani, išla odmah pogledati Crnopac, iskombiniraj ti i more njega :-)
jutro! back to reality...smrc,smrc...jutros jedva otvorila oči, fali mi more...jedino me veseli je povratak vježbanju večeras..
sve u svemu lijepo sam se odmorila, prizdravila (malo me još kašalj muči) i fino pocrnila! mini godišnji.
Flopi, je l ti se čini opak ovaj zadnji što sam stavila?
Mene je jedino tu zabrinuo tvoj lakat, jer ima vježbi koje uključuju ruke.
Radila ovaj, simpatičnog naziva http://www.lovingfit.com/exercises-w...uscle-workout/
Na prvu sam mu se veselila, prvo jer je jedina oprema stolica, a drugo jer su vježbe izvedive.
I na drugu sam mu se veselila, posebno moji mišići :lool:
Preporučujem.
Evo zhang za ovaj ti ne treba ništa osim štoperice. Možeš ga raditi dok si na moru.
MB za njega ti ne treba puno prostora.
J-la, hvala ti :-*
Prepisujem za sutra, bas sam sjela i krenula raditi trening za sutra.
Cak imam i dip station pa cu tamo raditi dipseve. Ne znam zasto ih do sada nisam tamo radila.
Jutros nisam trenkala, mm se rano budio jer je kretao nazad, ja vidjela da puse pa mi se nije dalo jer jucer bas nije bilo ugodno. A i najgori dc mi je.
Kjb, bas super vikend. Ja bas volim sumu, srecom zivim blizu pa svako malo odem. I idemo i na grunt. A nekad ni to nije dobro jer onda ne idem nigdje dalje.
j-la mene strah tati na ovom novom linku :lool:
da, taj drugi mi se čini opak, ma koji njen nije zapravo opak, ona je defintivno za one koji su u super formi...
jel to samo meni tati pari pomaknuta al baš onako- filmski?
i ludo draga u isto vrieme, neobičan spoj skroz
u pravu si, ima puno lakta
kad vježbam, lakat manje boli
ali zna me I šaka boliti
tako da sutra idem dr. po uputnicu za negdje nekoga
jučer intervali
crkla sam
joj što ne volim to eksplozivno trčanje
imam osjećaj da mi teže to neg 10-15 km po brdu
išla sam tek iza 19 I moglo se disati, ali dobro sam se i najela mušica :mrgreen:
meni fali more
nadam se do vikenda nekom kupanju
sad gibam na posao a ka dse vratim tati na tapeti, onaj za guzu s linka
Ja sam jucersolo odradila zadano:
40 min :trci: na 5:30 + 7×100m
I to oko 20h pa je bilo ugodnije.
iz nekog razloga sad nam je dao malo sloriji tempo nego inace valjda kao neki predah.
sinoć neka kombinacija jump ropea i ktb-a. u vlastitom aranžmanu.
Nakon par dana izlezavanja i svih mogucih oblika ljenosti brdsko trcanje 6.27 km tempom 6.34. Visinska razlika 98 m
Flopi zna biti čudna kad objašnjava. Onako se zagleda i naginje glavu. Mislim da joj je to jezična barijera, pa stalno misli kako će nešto reći na engleskom :lool:
Ali zato super objasni i rastura dok pokazuje.
Ovaj zadnji što sam linkala nije strašan. U trećoj i četvrtoj rundi, u lungesima, pomagala sam se drugom nogom pri prelasku iz lungesa u kick. Inače bi pala.
Nisam ni ja neki super utrenirani ninja, prilagodim gdje ne mogu. Tati uvijek da i modifikaciju, doduše bar na ovim ispočetka što je objavljivala.
Odradila ovaj trening, dodala sam jos pull upove, piramidu 2-3-4-5 i monkey bar.
Flopi, tati je bas takva, malo pomaknuta.
I ako ces raditi ovaj zadnji, nemoh bear push ups, tu je veliko opterecenjena rame i lakat. Radi normalne sklekove.
Cure, bravo za trcanja...ne znam jel gore brdo ili intervali :lool:
Edit: al sta cu Ti ja..
Flopice i tebi bravoo za intervale:klap:
A zhang i j-la klasicno odlicne s klasicno odlicnom Tati !!!!
Ja sam pocela sve cesce radit na sipki ona hanging cuda s podizanjem nogu, ide mi dosta dobro.
j-la, carice :lol:
J-la :-D
Navukla si se na Tati. Sad si u klubu Sani -Zhang
Misa mu tako sretna sam otisla darivati krv po 1.put i odbili me zbog niskog tlaka 90/60 koji je meni normalan tlak i normalno funkcioniram s njim. Zeljezo je bilo super a vise sam.se bojala odbijanja zbog zeljeza nego tlaka. :( bas mi je zao.
i jos mi dr.komentira imate pravo sportsko srce, ja bi rado imao takav tlak i tako funkcionirao al ne mozete danas dati krv.
Gornji treba bit 110, a ja skoro nikad nemam toliki tlak , meni je to visok tlak. Kaze da drugi put probam natankavat se vodom i jest slano kroz jutro. Jooj a to mi je dugo bila zelja. A nis probat cu drugi put.
Zao mi je Lili al ajd bar znas da ti je srce super a i zeljezo pa da mozes trcati. Mene uvijek strah da ce mi nesto naci. A i mogli bi samo srecom ne skeniraju mozak :lool:
Godinama su me odbijali zbog niskog tlaka, ali ovog proljeća sam uspjela :)
nitko ponosniji od mene niej bio tamo, još sam povukla i bratića sa sobom.
Nego nastavljam u ritmu teretana 3* tjedno, raspored donji/gornji/donji dio i trčanje na traci. Al danas nisam mogla trčati, ne mogu udahnuti kako spada.
Svaka čast vama koej odrađuju ovo s tati, ja religiozno gledam i mislim si da ću i ja tako jednog dana. (možda u kolovozu kad ne bude teretane)