vikki :love:
ja sam se izmjerila jutros :)
dakle 62,7 kg (bilo je 65 prije mj dana), -3cm u struku i po -1 guza i bedra :)
zadovoljna sam :) nek nastavi ovako i ostvarit cu cilj do rodjendana :)
Printable View
vikki :love:
ja sam se izmjerila jutros :)
dakle 62,7 kg (bilo je 65 prije mj dana), -3cm u struku i po -1 guza i bedra :)
zadovoljna sam :) nek nastavi ovako i ostvarit cu cilj do rodjendana :)
Vikki, drzi se, ima takvih glupavih dana... :hug:
Mb, ooooodlicno! Motiv za dalje jelda :)
Meni se ti rezultati cine stvarno super- sad cesce vjezbas i ne jedes kruh, koliko se sjecam?
Ja sam jucer uz vjezbe napravila i 100 sklekova :roza:
50 ujutro, 50 popodne.
Tako sam pocela i danas. Nadam se trcanju popodne :)
Vikki,da se naspavas i navalis opet na treningr:-)
Matahari,pa super su ti rezultati!!
Ja nespavam mjesecima i bas se pitam kako uopce mogu vjezbati..vjerovatno i zato osjecam veliki napor pri trcanju ili nekim zahtjevnijim vjezbama..
Grozno je kad si neispavan..a jos mi je i prehrana losa..
Svaki dan pojedem nesto "zabranjeno"..
Mozda ocekujem previse od sebe u ovom periodu..trebala bi mozda stat na loptu. I realno sagledat sta mogu a sta jos treba pricekat neko vrijeme,barem dok mi se san ne izregulira(dok dijete napokon pocne spavati po noci bez cice)
milasova uspori malo kad je tijelo iscrpljeno. treniraj 2-3 puta tjedno po pola sata ili koliko vec mozes da ostanes u formi. ne valja se previse iscrpit, to je kontraefekt
matahari, MB, svaka čast cure!!! Odličan napredak!!! :klap: :klap:
Anci, bravo za sklekove! :klap:
Vikki, Milasova, i samo buđenje se osjeti na treningu a kamoli neprospavana noć... pokušajte se naspavati ako ikako možete organizirat (vjerujte mi, itekako sam svijesna koliko ovo smiješno zvuči), dječica su vam tako malena i svaka vam čast na ustrajnosti i treninzima!!!!! Razmislite, možda i koji recovery day može pomoći :love2:
Cure trkačice, da li se sjećate možda kad ste kretale s trčanjem, jeste možda osjetile rast apetita, ono, baš očiti rast? Mislim, ja sam ko termit, stalno sam gladna. To je prestrašno. I to za UH. A i toliko je očito vezano uz trčanje... znam da će se zregulirat, ali ono, baš me zanima jer sam negdje čitala da se u biti od trčanja smanjuje apetit :zbunj: al kod mene sva pravila padaju u vodu :lol:
e da, htjela sam još reći: SASA :naklon::naklon::naklon: za sve redom, od dežurstava, vježbanja, doktorata pa nadalje.....svaka čast ženo!!!!! :naklon:
danci, meni je od trcanja krenuo ludi apetit, od početka trčanja sa školom trčanja u roku mjesec, dva natukla pet kila!!! i nije se baš puno radilo o mišićima :-(
cure, koji super rezultati!!! wow!
matahari, mb super za rezultate :-D...
vikki, milasova razumijem vas :love2:...N. je prilično dobar spavač, ali zna joj se desiti da zeza cijelu noć...na taj dan mi se ne da ništa, a ne samo vježbati...svaka vam čast na ustrajnosti...
danči nisam trkačica, al te razumijem za UH :mrgreen:...
anci robot :mrgreen:, 100 sklekića...:klap:
od cardia neki dan imam upalu gluteusa...a od jučerašnjeg upper focusa, zatežu me prsni...možete onda zamisliti kako izgledam dok hodam...danas bi trebala duplić, ali ako stignem...
odradila gamma speed 3.0 + beta dynamic core. 3.0 mi se jako ali baš jako svidio. Bit će jer sam puna UH od jučer pa mi je super išlo :lol:
Sviđa mi se jako kako je ubacio burpee varijacije svako malo, baš razbije...
acqua, a kako je išlo kasnije kad si se ustalila? Se reguliralo ili je ova suluda glad ostala? Ja ću ovako natuć 5kg u 10 dana ako se ne sredim :evil:
bed je da ja trčim i budim pijetlove usput, u 5,30h :mrgreen:
danci, kad sam skužila kaj radim sam sama povukla ručnu. onda je bilo bolje. mislim da je bila kombinacija psihički + fizički. onako, otrčala sam čudo jedno na treningu i onda imala osjećaj da mogu/trebam/smijem/moram pojesti hrpu hrane zbog toga. a vjerojatno mi je i stvarno trebalo malo više, premda ne toliko više koliko sam konzumirala :-)
došla sam iz dežurstva, nisam mogla zaspat pa sam isla trčati. skinula sam runkeeper. otrčala sam 8 km, 41 minuta, pace 5.11!!! bas sam zadovoljna. opet me bole listovi. od sutra kreće moj odmor od 4 dana.
Ajme,sasa!!! Cestitam!!
Na koju foru ti je to uspjelo?;-)
sasa mrak!!!!!!!! :klap::klap:
i lijepo se provedi na putu!!!!!!!
padam u nesvjest, sasa, svaka čast!
i moj naklon svim curama s rezultatima!
ja svoje kile neću spominjati dok ne počnu surađivati sa mnom
sama sam za vikend pa planiram danas i sutra dupliće odraditi
danas ću w9+alpha cardio
a sutra w10+c3
sasa....ti ne postojiš u stvarnom životu jel?
ti si samo neki virtualni lik koji nam tu vadi mast svojim nadljudskim vježbanjem, disciplinom i voljom :)
jelda?
sasa wow!! svaka cast!! provedi se na putu, zasluzila si odmor :)
ako koga zanima dodala sam nove fotke, pokusavam skuzit ima li razlike
naravno da me zanimaju :)
sasa :lool:
genijalka si! znači recept je: puno radi, malo jedi, malo spavaj :D
ne žalim se uspoređivati s tobom nego sa samom sobom :D :kavofob:
ali naklon tebi, svaka čast!
MB, bravo! na struku se baš vidi pomak, bravo!!! :klap:
hvala anci :oops:
upravo sam otkantala prijateljicu za kavu da bi mogla vozit biciklu popodne :oops:
MB, vidi se i na stuku i na butinama, bravo curo!!!!! :klap::klap:
popodne snaga lower: 3 runde sve 10x po nozi sa 14BV: side lunges, front to backward lunge, squat jumps i 1 leg deadlift. Nakon toga 2 min burpees = 28kom. Za kraj 5min plank.
danci :klap:
danas pure cardio i mozda trbusnjake ako ostane vrimena (sat vrimena imamo dvoranu)
Bravo, djevojke!
Ja sam isla trcati, danas samo 3.5 km, ali pace 6:11. Mala nije htjela, a i mrak ce.
Ja sam danas insanity pure cardio. Od ponedjeljka nisam nista.
Povremeno se zazelim dobrog cardia, ali tocno osjetim kako mi je kondicija pala jer u zadnje vrijeme puno vise radim snagu. Srecom (ili ne), ja cardio puuuno brze uhvatim nego snagu. :ektomorf:
Malena beba, bas ti se fino vidi napredak :palacgore:
danci, zhang hvala :*
pure cardio je odlican trening :klap:.
anci pace je super, bravo :klap:
ja mozda odem sa prijateljicom sutra trcat, ako nas vrime posluzi
Ja nisam rekla: bravo za sve trkacice. Nist vas ne kuzim, ali sam sretna zbog vas. :-)
Sasa, bravo za pejs! Ideš s nama na savski :-)?
Matahari i MB, bravo za rezultate :-D, imate dobru motivaciju za dalje!
Danči, i mene trčanje jako izgladni i jedem puno više nego prije, ali si i mogu to priuštiti jer: 1. s trčanjem potrošim znatno više kalorija nego s drugim treninzima (to pulsmetar pokaže, za sat i 15 min trčanja potrošnja je bila i preko 1000 kalorija), 2. uglavnom ne jedem junk, nego zdrave ugljikohidrate, proteine i masti, dosta voća i povrća, doziram slatko, tako da bez problema mogu izbalansirati uneseno i potrošeno.
Ugljikohidrati su važni u sportovima izdržljivosti, kao što je trčanje, bez njih ne možeš imati snage za duže pruge, tako da ih svakako uvrstiš u prehranu (naravno, s mjerom i birane paziš li na kilograme).
Cure, bravo za treninge, ne kužim šifre, ali vidim da ste vrijedne :)
Ja ni danas nisam ništa odradila, ujutro kafenisala, popodne šopingirala, sad imam posla za kompom. Obećajem da od sutra nastavljam 8-)
Anci, vidiš da to ide, treba samo probati, bravo :klap:
Ja sam danas bila premorena od posla i svega pa sam pojela pizzu, čokoladu s rižom i kruh s maslacem, a još sam popila i malo cole. Već dugo nisam pojela ovoliko junka odjednom (to uopće nije moj stil prehrane).
Pa sam sad navečer napravila 200 sklekova (nisam mogla skakati nakon ovakvog jelovnika).
Na stranu ovaj danasnji junk food, u zadnje vrijeme se držim zelene kure i imam 61-62 kg. Nikako doći ispod! Niti kolicinski jedem puno niti grijesim (izbacila sam i voće i mliječno).
Kavofob, help, tebi mrsavljenje ide od ruke, kaj napraviti?
roza možda ovaj cheat meal pomogne.
Znam davnih dana da su cure na montiju znale tako stati pa kad bi malo prevarile i nastavile s montijem kile bi nastavile padati.
upravo sam odradila alpha cardio, bio je dan za duplić ali nisam imala snage.
trkačice :klap:...
roza ako sutra prijaviš 300 sklekova ima da se ubijem :mrgreen:...poslije 200 komada možeš slobodno još jednu pizzu :-)...
danas sam odradila duplić, speed 2.0 i rip't circuit...speed 2.0 mi je pravo simpatičan...od prve do zadnje minute kao da si na struju prištekan, uhvatiš ritam i držiš ga cijelo vrijeme...
jutros 3 kruga - 9km - 1h 3min.
Meni je ovo danas bilo puno teže nego ona gamma speed 3.0 jučer ..
danci :klap: bravo! meni je taj gama speed 3.0 bio uzasno tezak, nikako pohvatat vjezbe :/
roza 200 sklekova! svaka cast!
j-la nisam nikad odradila duplic, i nakon onih 25 min sam krepana...
meni je danas rest day, eventualno ako ne bude kise ic cu s prijateljicom trcat