Vrci ja bih isto rekla da je to to. Neka te ogromna beta sto prije potpuno uvjeri da si trudna
Printable View
Vrci ja bih isto rekla da je to to. Neka te ogromna beta sto prije potpuno uvjeri da si trudna
Vrci ti si trudnica! :-)
Vrci vadi sutra betu, razveseli sebe i nas!!! :fige:
Sutra samo jos jedan test. Strah me, nekako mi se sad cini da bi lako to moglo ic u negativu.
Uopce se sad ne mogu koncentrirati ni na sto
vrci a da ti odes sutra izvaditi betu? nis od tuluma draga moja :-D
I kakav je plan nakon testa? Ako je pozitivan, zanimat će te i dalje da li je istina ili testić laže (booster), ako je negativan onda ćeš ići na doček zabavljati se :alexis: i vrtjet ćeš film "a kaj ako je ipak prvi bio točan?". Neću te nagovarati na betu, znam da te strah brojke, recimo da ti samo iznosim situaciju s mog aspekta - vjerojatno bi bio taj film u mojoj glavi da sam na tvom mjestu. Svejedno, držim ti palčeve na rukama i nogama!
Ma idemo doma k frendu. On zna za nasu situaciju i nudi mi kauce i krevet i tako.
Joj stvarno me jos vise strah testa sutra ujutro. Al mi drago da sam sad napravila,izludjela bih
Vidjet cu sutra ujutro pa onda odluciti :)
Ne mući se sa testovima...napravi betu sutra dok još svi rade...ako je pozitivna da možeš proslavit sa nekim sokićem, a ako je slučajno negativna da se možeš pošteno napit i pomazit s mužem za novu...tak sam ja prakticirala
Vrci sam ti rekla
vrci vrci baš si vrckasta:-)...super su ti obe slike,odlučila sam zavirit jer sam prvi puta imala priliku vidjet plus na testiću clearblu.
Držim fige da beta bude luda!
Ja sam jednom na njemu imala evaporacijsku. Onako tanka crtica. Ovo možda je pravi plus :-D
Dogovor je s mužem, ako bude i jutarnji tako lijep plus, onda idemo vaditi betu. Nemam više ovakav clearblue, nego onu jeftiniju verziju, običniju
Mimi sad sam bila na.menopurima i boljele su me jos od prije punkcije sve do 9dnt kad su i ispuhale i prestale boljeti sto mi je bio jos jedan znak (srecomsamo u mojoj glavi) da postupak nije uspio. I tek wu ponovno zaboljele nakon vadenja bete qli zaboravila sam koji dan. A kad sam bila u postupcima s klomifenima grudi me nikad nisu boljele. Pogotovo ne od utrica i zato sam napisala da me bez gonqla ili menopura nikad nisu boljele.
Vrci na mobu sam pa ne vidim sliku ali vibram za taj plus da bude i velikq betq. Koji ti je dnt i kad vadis betu?
Danas mi je 10dnt, beta treba po dr biti u petak
Vrci, ja bih rekla da si trudnica!
Pogledah slikice, takav test sam radila na betu od 11 500 mL/l i nije bio puno tamniji plus, šta se mučiš s tim crticama i plusićima, sad muža na noge lagane, pravac ljekarna(dežurna) i za 70 kn kupi clearblue digital test, nema zabune, ili je plus ili nije, a još ti pokaže tjedne trudnoće-meni je 11 dnt 3 d zametka pokazao 1-2 tjedna trudnoće!
Brzo, i do onda ne pij tekućinu ili čekaj prvi jutarnji urin!
Držim figw!
Kako da docekam prvi jutarnji urin kad svakih sat dva, max 3 moram na wc? Inace imam mali mjehur,ovo u postupcima je koma.
Legla sam bila spavati,milijun misli u glavi...onda mi dosao valung, i moram na wc, i ode spavanje
vrci dovoljno je 3 sata, samo se umiri.. a ako bude plusic, muzeka pod rukicu i vaditi lijepu brojcicu :-)
vrci wow, bravo mislim da si ti trudnica!!!
Ma to ne znači da ne smiješ cijelu noć piškiti :lol:, nego se smatra da je prvi urin najkoncentriraniji i time je jednostavnije i točnije odrediti razinu hcg-a, i ja sam piškila tipa u 2 ujutro pa u 5 i 20 kad sam se testirala, i to prvo s jeftinijim testom- baby check, pokazao je svijetliju liniju pa onda s digitalnim, dakle ne na prvi urin- odmah je pokazao plus!
Držim fige, znam da si uzbuđena!
Evo sad sam radila clearblue compact, svijeetla svijeetla plava crtica, jedva vidljiva.
Svasta...
vrci, ja bi otisla po betu, da se ne mucis, i tako ces vadit u petak, al da znas na cemu si, bar bi ja tako
Vrci idi vaditi betu,ja sam se namucila s testovima. Ne znam da li se sjecas...isto slabe crtice,pa zadnji negativan i na kraju lijepa beta. Nemoj se muciti nego odi vaditi betu. Mene su ti testovi izludili!
Vrci, beta, da budeš mirnija...
Ajde vrci iznenadi nas í sebe te naravno tm sa lijepom betom i da zaokruzis ovaj zadnji dan stare godine..i da bude sve skolski i da imas slatke mucníne,ali ne pretjeranje-jer kod mene danas su pocele prave mucnine...doslovnó sam jutros grlila wc skoljku....
Beta izvadena. Cijelo vrijeme molim Boga da nam da bebicu...
Vrci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo rezultate bete
Vrci :fige::fige::fige:
Vrci ~~~~~~~~~ do neba! :fige:
Vrci Alt Gr!
Vrci :fige: :fige: :fige:
Vrci, biti će to sve ok :)))
Miriši mi na jednu trocifrenu starogodišnju betu:-D
Ja sam nekako pesimisticna. Ne znam zasto... ovaj jutrosnji clearblue compact me zbunio
Uh sto sam monopolizirala temu :D
O znam kako se osjecas. Ja sam se tresla od uzbudjenja,straha.-
ovaj forum i je za to da pises svoje strahove,iskustva,samo to nekom ne stima,a nekom stima!
Ja te potpuno razumijem!
Drzim fige za beturinu!
Koju si ti betu imala nakon negativnog testića? Znam da si imala potpis, ali sad ga više nema?
Vrci :fige: za betu
A kad pisem sa moba,onda nema potpisa.
Na 12 dnt 188 bet
Ajde vrci cekam nestrpljivo! :-)