@tinca mi isto gledali na mapi sta ima u blizini i kakve su ocjene i cijene, cijene su bolje nego kod nas i hrana je stvarno fina, nismo nigdje lose jeli. Isto tako imas dosta kineske i tajlandske kuhinje koje je jeftina a dobra. Mi smo se kretali po cijelom centru, a bili smo smjesteni u hotelu Michael blizu klinike, znaci cca 30 minuta od centra, prosli Prag uzduž i poprijeko, i jeli svugdje za normalne cijene. Btw busevi i tramvaji su im super povezani tak da ako imate vremena odite u razgledavanje, Prag je predivan.
@lovelife mislim da sam ja isla tipa tjedan dana nakon druge bete, znam da je bilo skoro 5 tjedana kada sam dosla kod ginekologice, ona je sama odredila kada da dođem. Ides privatno ili kod drzavnog ginekologa?
@gregibela znam da svakakva stvari prolaze kroz glavu tijekom i nakon transfera, ja sam u pronatalu lezala po sat vremena, ali znam da su curke po forumu pisale da nisu uopce puno lezale tak da pravila nema, probaj se opustiti sto vise i um i tijelo, drzim fige i saljem dobru vibru ❤ ❤❤