zar ima girja od 10kg?:unsure: zašto je meni u glavi bilo da ide 8kg, 12kg pa 16kg?
ja sam jučer sjedala na suncu vanka na kavi u kratkim rukavima...vrijeme savršeno...danas već nije bilo tako ali opet najavljuju lijepo za vikend...:-D
jep,beach waves su to što je netko napisao,look kao da si mokru kosu smotao u punđu pa se tako osušila...moja je grozna kad je ne isfeniram a kako za to po porodu i neću imat vremena onda računam da mi je ovo rješenje za imat frizuru i kad samo kosu osušim u šugamanu....
srećom mi je suha,(a ni ne znojim se) pa je perem 1x tjedno (max 2), pošizila bi da moram češće jer mrzim natezanje s četkom....
jutros sam prespala pa nisam stigla plivat,zato sad idem pravac u krevet tako da sam u 7h na bazenu...
i dalje ne stižem baš vježbat ali s obzirom koliko se puta sagnem i čučnem radeći po kući ko' da jesam... (ja sam već odavno u onom "nesting" modu i bjesomučno čistim i raspremam)
meni je pak kuja dobila mengu...:mrgreen: uranilo to nešto,morala sam odgodit dogovorenu sterilizaciju za 10dn...i naravno, sad ju proganjaju psi u šetnji pa smo u strahu da je još tko ne napumpa....:facepalm:
joooj,čvarci,kobase & Co....nikako da pojedem slavonsku kobasu,u nas na Stradunu je uvijek ogroman red ispred Slavonske kućice, drugdje su sve kupovne....sutra navečer ako ne bude puhalo idem na koncert TBF-a pa ću je nadam se konačno maznut....:njam: