Sretan Bozc svima!!!! Pratim vas i dalje, ja sam na 9+4,sve ok na zadnjem uzv.Najljepsi Bozic do sad!!!Punooooo srece svima u 2017! Samo hrabro dalje, a cestitke uspjesnim transferima i pozitivnim betama!!
Printable View
Sretan Bozc svima!!!! Pratim vas i dalje, ja sam na 9+4,sve ok na zadnjem uzv.Najljepsi Bozic do sad!!!Punooooo srece svima u 2017! Samo hrabro dalje, a cestitke uspjesnim transferima i pozitivnim betama!!
:cekam: Djevojke, gdje ste? Ima li još koje čekaju Betu?
Meni se dešava da poslednja tru dana hvata nesvjestica, i dok sjedim, odjednim nemoć, glava kao da mi je teška...prođe brzo..bole me leđa, grudi na dodir u kada maknem brus! I dalje češće mokrim. Nije mi muka. Juče sam uradila test. Nisam dobro, nevažeći...stavila sam urin u pogrešnu rupicu..poslije u pravu...kada je urin krenuo, prva tačka je T, bila je crvena linija, pa inda malo razliveno prema C...alina C ništa, urin nije ni stigai do C tačke, mora da sam skvasila taj dio na početku. Da nema HCG-a u urinu, na T ne bi bilo ništa, bilo bi prazno, i na T i na C, ovako se tješim i nadam se najboljem. Šta Vi mislite? Pišite mi...29.12 je 14 dan. I vjerocatno ću tada uraditi Betu. Da li su moje bebice tu!? Pozdrav za čekalice, trudilice i trudnice! :-*
Hej, evo ja ću danas poslje posla ici u sunce izvaditi betu.. nemogu vise čekati, danas mi je 11dpt ako dan kad je bio transver brojim kao nulti.. odnosno 16 dan od punkcije i Beta bi trebabala pokazati..
Kataleya ponovi test ili ako imaš di izvadi betu, mislim da si ti imala transver blasociste dan prije mene pa bi se već trebalo vidjet.. sretno..
Evo da vam javim danas bili na uzv vidi se zv i plod danas smo 5+4. Iza nove godine idemo jos na uzv da vidimo srceko.
Antony, krasno te citati :)
Uzivaj u ovim carobnim danima!
Moja Beta je 0,7.. ovog puta nismo uspjeli.. Drage moje čekalice želim Vam puno sreće i velike bete..
Zao mi je Iva...
Samo ponosno naprijed...
Antony cestitam :)
Iva :love2:
Iva, žao mi je.
Antony- bravo! Čestitam!
Sa zakasnjenjem, svima zelim sretan i blagoslovljen Bozic! Cestitke svim pozitivnim betama! A za one negativne, nadam se da ce u novoj godini okrenuti na pozitivno! Svim cekalicama i nadalicama, zelim puno strpljenja! Pratim vas!
Iva86,zao mi je :-(
Nadam se da cemo imat vise srece u 2017 :-)
Curke, moja BETA je na 13 dan-828,1!:-) Čekam prvi ultazvuk, dr embriolog misli da su blizanci.
zbog visoke bete.:)
Nisam mogla da vjerujem, plakali smo od sreće oboje!
Najbitnija je ljubav, čvrsta vjera i nada...Nešto od simptoma da napišem za buduće čekalice i da im olakšam bar koliko toliko...Prva četiri dana od ET- prolazni ubodni bolovi u matrici, kao da pulsira materica, temperatura od 37-37,3...redovnija stolica, gasovi, mokrenje nekih 12x na dan, ustajala sam i po noći, bar 2x.
Poslednjih par dana nesvjestica iako sjedim ili ležim, kao da se dnevna soba okreće oko mene. Grudi teške i bolne na dodir. Uspijela sam i osjećaj je nevjerovatan. Najljepša nova godina do sada! Svima želim sve najljepše i da ostvarite svoje snove, samo čvrsto vjerujte u njih! :sp:
Cestitammm,jesi transfer imala 3 ili 5 dan?
5 dan 2 blastociste, FET. :) Hvala.
Super super. Definitivno najljepši božićni i novogodišnji poklon :-)
Jeste, najljepša Nova godina do sada. :-):ghug: Hvala ti.
Cure,imam pitanje!
Bila sam u stimuliranom postupku i 14.12.sam primila štopericu,mislim da je bio Pregnil, i onda za vikend su bili ciljani odnosi. Pa me zanima, kada bi mogla napraviti kućni test?
neznam kad bi trebala dobit mengu jer svoje prirodne nemam, a i stimulacija je dugo trajala jer folikuli nisu dugo počeli rasti.
Od ovulacije sam par dana imala iznimno osjetljive bradavice, a sada me grudi bole na najjače, onako sastrane,od pazuha sve u krug, ali ne i bradavice. Nema žilica ni promjena boje na njima. Osjećam zatezanja dolje svako malo, onako na tren baš zategne i popusti. Danas cijeli dan žgaravica.. što vi mislite?
Suncokret19 ajde ti izvadi betu mirise na dobro cim je zgaravica u pitanju i posto te prsa bole sastrane. Mene su sad u dobitnom prsa isto boljela sastrane a bradavice ne. Kataleya cestitam od srca i sretno dalje.
Nije rano za betu? Imam i smrtni slučaj u obitelji pa me sad strah svega. Vani jako hladno,a treba na sprovod i sve oko toga.
I da, ne koristim ni utriće ni nikakve tablete od kojih su me obično znale cike bolit.
Koji bi ti danas bio dan? Probaj test ako ne mozes betu. Al posto nista ne uzimas ja mislim da je to to.
Kataleya čestitam...
Kod mene je prošlo vrijeme tugovanja, smirila sam se i već radim planove za dalje.... Mi koje nismo uspjele ove godine nadam da ćemo imati više sreće u 2017g.. cure samo hrabro naprijed..
:heart:Iva, hvala. Samo da prođem prva 2 mjeseca i prve ultrazvuke! Da sve bude u redu i da čujemo srca beba! Na ultrazvuku ćemo tačno znati da li su dvije?! Daće Bog! Srećna Nova Godina svima. :-*
Kataleya, čestitam ti i želim ti urednu trudnoću do kraja.
Nemoj se zamarati sa tim da li se radi o jednoj ili dvije bebe. Uzivaj u trenutku. Ne znam zašto su ti uopće spominjali mogućnost viseplodne trudoce na osnovi prve bete. Nije to baš tako velika brojka. Moja je npr.na taj isti dnt iznosila 2800 u blizanackoj trudnoći.
Hvala ti najljepše. Znam, ima raznih beta, ali brojka na 13 dan od transfera odgovara., a 15 dan sam trebala odraditi, što znači da bi beta tada bila duplo veća...to su dva mišljenja. Volila bih da su blizanci, to mi je san...Ja ću biti svakako sretna...:heart::heart::-D
Cure svima vam zelin sretnu Novu Godinu i da sve ugledate plusice u novoj. :-):-):-)
Cure, sretna vam nova godina...Što mirnije trudnoće vam želim. A nama ostalima plodnu godinu :-*
pozzz cure... Ja sam jucer imala transfer. Od 11 JS oplodilo se 7 i sve su dosle do blastociste. Naime, doktor u dogovoru s embriologom je odlucio da mi vrati jednu blasatocistu a ostale zamrzne(njih 6). Kaze da sam mlada i da su blastociste izvrSne kvalitete i da je bolje ovako..Sad cekam i svima zelim srecu u 2017.godini.
Sretnooo luce. Zvuci obecavajuce. Di si u postupku?
kataleya...čestitaammm :)..Koja vam je dijagnoza bila?
Da,ja kad sam imala biokemijsku.. točno sam znala 5dpt da je to to :-):-) isto ko i sve iza toga da ništa..grr
Mare157 kako si?? Jel sve ok.?
Danas mi je 9 dt i jucer izvadim krv i urin cisto da vidim stanje. Maloprije me zove dr.opce medicine da su mi leukociti u mokraci poviseni i da je pocetak upale mjehura. Odmah sam zvala doktora Poljaka da mi prepise nestoo i bas me sad strah...pored svega jos i to sad :(
O *****u.. držim fige da sve bude dobro. Mislim da to neće utjecat na bebice ako su tu,al da je ugodno,nije..