Gdje ima za kupiti onih antistresnih loptica za stiskanje u ruci?
Printable View
Gdje ima za kupiti onih antistresnih loptica za stiskanje u ruci?
Evo konacno duple wc daske u Lidlu od ponedljeljka 18. studenog:
Daska za WC, 159 kn. :)
Nasla sam i direktan link. Ove nove Lidlove stranice mi nisu jos toliko pregledne kao one prije...
gdje ima u gradu, oko trga, za kupiti vrećice za usisavač? treba mi za elektrolux. a ne idem u skorije vrijeme po shoping centrima.
gdje kupiti jestive boje za plastelin?
jestive boje za kolače
Ne znam spada li ovdje, ali evo...M. jako želi dječju laptop, a sad će joj rođendan. Postoji li nešto takvo vrijedno posjedovanja, i gdje kupiti? Ima četiri godine.
Gdje kupiti neku sportsku jaknu za trudnice?
ja osobno sam skeptična prema tim "dječjim" laptopovima, pogotovo zato jer se u vrtiću malo malo pojavi neki strgani, a relativno nov...
moji oboje su već na kompu, tako da bi ja rađe kupila onda neki mali tablet (pogovotovo jer ti dijete ima već 4 godine pa može znati što smije a što ne smije stisnuti
gdje kupiti dobar, a ne preskup yoga mat?
Gdje kupiti kokičar na ulje (mislim da se zove Excello Big Popper) ima gornju prozirnu kupolu u koju se samo istresu kokice?
Ne mogu naći temu o bojanju kose a sigurna sam da postoji pa da ne otvaram novu.. dakle, ne gdje, nego koju boju kupiti ako iz svijetlo plave želim preći u boju meda? Probudila sam se i neću biti mirna dok to ne napravim a nemam za frizera, baš me briga i da zeznem, samo da napravim nešto, imam nevjerojatnu potrebu i moram ići kupit neku boju a ne znam koju :trudnailudakošibica:
Evo ponude na "Crno jaje"
http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/2157
Trazim plasticnu casu na rasklapanje. Ona koja se sastoji zapravo od kolutova raznih promjera,pa se slazu jedan na drugi.. Znate,kad je slozena izgleda kao pak,i stane u dzep.
Gdje kupiti super-truper tavu za palačinke da traje sto godina?
meni su odlicne tave za palacinke one koje se u billi mogu zamijeniti za bodove. mislim da se mogu i kupiti. imam ih tri pa kad pravim palacinke pecem ih paralelno na sve tri tave. ne znam jesu li gusane ili nesto slicno ali su mi bas dobre.
Dobar a ne preskup odvlaživac zraka? I dal on uopće pomaže.. Prvo što trebam raditi kada se dignem iz kreveta je brisanje vode sa prozora, sve mi je nekako teško pod rukama, puno vlage i hladno.. Ne znam što da radim..
a mislim da mogu. postoji cijena na njima. mozda da prvo nazoves i pitas imaju li jer ih nema uvijek i svugdje...
To ti se stvara kondenzat, potrebno je često otvarati prozor.
http://mikroklima.com.hr/17-susaci-odvlazivaci-zraka
Imaš one plastične posude u koju se stavi http://www.henkel.hr/3084_HRC_HTML.htm
To je ono što ja znam.
A inače, mi smo spavali u prostoriji i svako jutro kondenzat na prozorima.
Bilo je prestrašno, a prostorija mala i nemoguće da sa djecom imam cijelu noć otvoreni prozor, a otvorena vrata nisu bila dovoljna.
U istoj sobi je bio ugradbeni ormar (bez zadnje strane) pa se na tom zidu počelo stvarati crnilo.
Tu je bio kraj i preselili smo se sa spavanjem u drugi kraj stana gdje nemamo takvih problema.
Ta prostorija graniči sa hodnikom zgrade, dok su druge dvije strane vanjski zidovi zgrade, mislim da je problem u ovom zidu od hodnika.
Bilo kako bilo, nisu mi pomagali nikakvi odvlaživači, samo je zimi prozor skoro stalno otvoren i soba nam služi za vježbanje. Od tada zimi ima kondenzata, ali stalnim
provjetrivanjem sprečavam nastanak vlage po zidovima.