luca, ja sam u zadnjem postupku u čekanju bete dobila e.coli u urinu. I peklo me i svako malo sam bila na wc-u. Dobila sam antibiotik koji može i u trudnoći. Ne brini, nije problem
Printable View
luca, ja sam u zadnjem postupku u čekanju bete dobila e.coli u urinu. I peklo me i svako malo sam bila na wc-u. Dobila sam antibiotik koji može i u trudnoći. Ne brini, nije problem
hvalaaa vam cureee..Prepisali su mi antibiotik koji ne steti. Ja stvarno nisam imala nikakve tegobe, nego sam bas bezveze izvadila nalaze. Jao, muka mi od tableta ...pijem eutirox, pa folna, pa utrogestan,,,pa sad i ovo..
Cure koje ste na eutiroxu je li vam skočio tsh nakon pikanja?
Koliko sam pratila, nije. Prvi puta mi nije skočio ni u trudnoći, drugi puta (kod prirodne trudnoće koja završila spontanim) mi je malo narastao
Meni je sad 2.1. Endokrinologica mi je rekla da je sve super. I da do 2.5 može za mpo. Sad sam čitala da se može povećati uz lijekove. Vadit ću još krajem mj pa ako mi bude isto ili više povećati ću si dozu.
Meni je i to svaki put.
Moj savjet ti je da ga prije stimulacije
spustis oko 1.
U prvi postupak sam isla s TSH od 1.80
a betu kad sam vadila bio je 3.50
Svaki put kad vadim betu vadim i tsh.
Onda smo odlucili da prije postupka bude oko 1
i tako smo onda i povisili terapiju i prije postupka
je bio 1.10 a nakon 2.50
Sad ga drzim tako na 1 s terapijom i cekam postupak.
Tako da razgovaraj s dr.
Hoce i od kontracepcije a i od duphastona tsh ici gore.
6*50 i 1*25
Rekla mi je ako će biti oko 2.5 nek pijem svaki dan 50
Zna ona to, i piše na nalazu od dr. Ali šta ćeš, svako svoju politiku tjera. Ja ću si sama kontrolirati jer jednostavno da njih sve čekam prošli bi mjeseci i godine. Konačno idemo na ivf, pa sad da mi zbog toga odgode, poludjeli bi.
Transfer bio 11/01 još sam u hotelu na mirovanju. Nadam se da ću 23/01 imati razloga za slavlje. I da će moja bebica preživjeti.
Puljanka sretnoo..Meni danas 11dt..i osjecam samo bolove u jajnicima i maternici kroz cijeli dan...to mi traje od 8dt.
Upravo se vratila sa konzultacija. Krećem čim dobim mengu. Ma kod mene to traje...
Nego, krećem sa nekim lijekom na "O", umjesto Gonala. Papiri mi ostali doma, ne mogu se sjetiti kak se zove. Nisam to do sada koristila. Isti je kao GonalF. Samo da nije menopur jer nisam na njega nikako reagirala.
A baš sam htjela pitati Jel ko to koristio i kakav je....Idem guglat, možda uspijem naći.
Evo našla. Ovaleap. Jel to netko koristio?
I ja krećem s njim nakon što dođe m.
Kad ti krećeš lf2?
Kad dobim mengu. S obzirom da je kod mene to uvijek upitno a ne pijem duphastone po meni možda za dva tjedna :-) nadamo se! Ti?
Onda ćemo zajedno, i ja isto nikad ne znam točno. Ali tu negdje za 2 tjedna bi trebala.
Jesi se već pikala?
Zasto menopur u misic? Ja sam ga uvijek dobila kao i gonal,potkozno
Lf da to sam mislila. Kod kojeg si dr?
cure.... beta 14 dan u srijedu iznosila 1500, a danas sam je ponovila i cekam..Uglavnom moj prvi ivf je bio uspjesan i nisam se uopce nadalaaa!!!
Luca čestitam!!!!
Lf i ja sam u Petrovoj! Kod Pavičić!
Čestitam ja ću znati u srijedu
Luca - bravo!
Puljanka?
Evo da se i tu službeno prijavim.
Jedna odlična blastica vraćena, dvije smrznute.
Test iduću subotu.
Sad čekanje, najgori dio.
Ima još tko sa mnom?
Hej, Vrci :-) nisam se prijavila, a i ja sam tu. Meni je danas 5dnt. Planiram raditi test za 5 dana. Blastica je bila savršena, baš školski primjer, kako je rekla biologica.
A ja sam tako negativna da sama sebe živciram. I imam osjećaj da vrijeme stoji, mrzim ovaj dio.
Ja sam naknadno vidjela, vracena blastica mi ima najvisu ocjenu (pise hatching), smrznute su jedna manje (expanded).
Sad se opet puno nadam,iako nemam nikakav pozitivan osjecaj. Kao da se ne zelim nadati da se ne razocaram.
Htjela bih do zadnjeg cekati za test,al ne znam hocu li uspjeti.
Tebi bi jos malo test trebao pokazati. Nama su svima rekli 14 dana od punkcije, meni je to iduca subota. Znaci jos 9 dana
Da, tako je i moja, kako mi je objašnjeno to znači da se blastica već počela izlijegati iz svog omota.
Meni je beta tek 17. jer je u Ri jako kasno vade. Zadnji put sam radila test 10dnt pa tako planiram i sad. Pošto je blastica, vidjet će se da li je uspijelo.
Točno tako se i ja osjećam. Baš me je strah nadati se. A još nemam ni nikakvih simptoma, uh.
Meni možda prijeti kasni hiper, ako beta krene, kaže dr da bi se to oko iduće srijede moglo vidjeti. Sad mi jesu nešto povećani jajnici, ali ne koliko bi očekivala nakon 15ak folikula. I imam nešto slobodne tekućine. Ali mirujem, nisam napuhnuta, pa je i ona iznenađena :)
Da, u Rijeci baš kasno rade test. Nama su rekli prvo test 14 dana od transfera, a onda betu ako je test pozitivan. Još me zezale da nek odmah idem u Sunce vaditi u subotu. Mislim da i one očekuju plus :lol:
Ali da, 10dnt je taman za test.
I prve bebe su nam bile sličnih mjera, i rođene iste godine (2014.jel?) Moj je isto 51cm bio, samo 3190g :)
Meni je isto jedna vraćena i to savrsena, sa najvecom ocjenom...i primilo se, a nisam ocekivala.. Sretnooo vam :)
Cure, drzim :fige: odmarajte i drzite se :-)
Vrci držim fige!
Inače, ja sam prvi test radila 6dnt blastica ujutro i bio je negativan, popodne isti dan sjena a drugo jutro pozitivan. I blizanci:)
Ne preporucam tako rano testiranje ali eto ja nisam mogla čekati. Radila one jeftine testove sa eBay-a
Prvi puta ikad doma nemam nikakvih kineza ni testova. To je skandal [emoji38]
Tako bih htjela izdrzati do te subote,al cisto sumnjam