Samo se vi zezajte :lool:
J-la uzela sam sandale u gullivera i jedne hlace za posao u orsaya. U manga mi se svidila jedna haljina al nema broja :/ moram vidit na webu ima li :škartoc:
Printable View
Samo se vi zezajte :lool:
J-la uzela sam sandale u gullivera i jedne hlace za posao u orsaya. U manga mi se svidila jedna haljina al nema broja :/ moram vidit na webu ima li :škartoc:
Super si shoppingirala MB.
ja bome ne znam hocu li stici danas ista. A voljela bi skoknut u brzinski shopping jer smo maltene na toj ulici al radimo u rad.skupinama i jedemo cijeli dan.:-)
Ginger bravo pokrenula se i ti bome brzo nakon poroda :klap:
MB znaš sta ti je činiti :mrgreen:.
Fotke, fotke, fotke :-D
A ne kontam ovo za sis od MB. Mislim, znam je sa fotki i jedino ih razlikujem po boji kose. Ostalo mi bas nije jasno :-)
Danas sam mislila odmarat, ali me mm nakon sto sam pola sata ušla u kuću pitao, misliš li ti vježbat. I ja rekoh, ajd kad mu već fali da odradim sta :lool:
Real time cardio 4. Oko 15 minuta traje, koliko sam umorna, dovoljno.
Ajd magriz i ti kazes od pon. Dakle kad je gotov go.
nemam opremu sa sobom (nisam u RH) :)
J-la, to sam ja na wingsima bila zabtijala da je rodica od MB ustvari njena sestra. I gledam joj sestru i govorim: a u pi..u, kako ti onda sestra lici ako ti je ovo rodica.
Naime, ja sam kad smo se sve kolektivno nasle cula da je MB dosla sa todicom, a propustila sam da je i sister dosla.
I tak...plavusa... :lol:
I da, ginger, bravooooo za povratak!
Inace, ja nasla i super upper i super lower, ali me sad strah staviti :lool:
Zhang hahahahahahah!
Ne mogu se prestati smijat :lol:
Ajd ti razdvoji ta dva, neće utec :mrgreen:
Magriz uživajte :-*
ahaaahaaahaaa zhang! popljuvala sam se od smijeha :lol:
zakon mi je ovaj topic, uvijek se nasmijem
thnx cure, nije nesto, al pocetak jest ;-)
zhang :lol:
Gingeeeeer :-D
bravo za povratak!
ja jučer otišla trčati
bolje bi bilo da sam ostala doma
nisam mogla disati, žiga u prsima, u rebrima, boli glava, tlak pao :jeremija:
na kraju sam barem lijepo prošetala prekrasnim seocem, sve miriši po sijenu i poljskom cvijeću
što mene to opušta
nakon svih viojesti, crne kronike i s.anja ovo mi dođe ko melem na ranu
inače, odlučila sam neko vrijeme odrezati medije
barem na go
nema vijesti ni tv-a
možda sam o katkad ovdje virnem :mrgreen:
idem odraditi yogu sa svojim adriene pa za poslom
uživajte u vikendu!
Ma necu ih ja odraditi oba u istom danu, je da nisam bas sva svoja, ali toliko skrenula ipak nisam... :mrgreen:
Nego, ovdje bih vam ih nakeljila, ali je mene strah ih staviti...red je da mi majku malo pustimo na miru :lool:
M, uzivaj, setaj, i puni memorijske kartice :-*
Zhang ludo :lool:
Flopice bravo za odluku i rezanje vijesti i cuda, uzivaj na go!
Magriz samo ti fotkaj i opusteno uzivaj, nece utec vjezbanje :-)
Ja jos danas na putu, pa u kasne sate u Zagabriju.
flopi i magriz uzivajte :kiss:
ja liti uopce ne uspijem pogledat vijesti, novine ne citam a bome ni portale ne stignem. jedino sta cujem na radiju. neman pojma sta se dogadja.
mozda i bolje :mrgreen:
bravo za sve odvjezbano!
Pozdrav cure i uživajte na GO.
Ako vam paše vježbanje, vježbajte, a ako ne onda samo odmarajte i radite što vas veseli.
Jučer trčanje 8,5 km na pejsu 5:50. Krenule u 7 i cijedilo se s nas.
Sutra još odradim dužinu i onda popodne i ja na GO u NL. Baš se veselim, idemo svi četvero, imat ću baš pravi dječji turizam (sa puno pauza od hodanja i minimalno shoppinga), a ako vrijeme dopusti (planiraju kišu) kupat ću se i u Sjevernom moru.
Ja trcim i odradujem treninge. Pokrenula sam se.
Jedino sto me na trcanje vuce je jutarnji mirisni zrak :-)
Kjb uzivajte punom parom !!!
Ja ko MB pojma nemam sto se dogadja, nista ni ne pratim (to je bila svjesna odluka otprije par godina) al jedino sto ne mogu je ne pratit vas tu na forumu :-)
Kasno stigla doma a od sutra sluzbeno pocinje nas "nesluzbeni" go iako radimo (djeca otisla na more s bakom i didom tjedan dana) to je jedinih 7 dana do iduce godine da smo sami :-D nema gdje me nece bit. Iju ju ju...idem spat ne znam za se u ove sate
http://www.lovingfit.com/exercises-w...uscle-workout/
Ajme.
Samo toliko :lol:
zhang ludjakinjo :lool:
Teice, tamo na temi s linkovima imas link na yt
pa medju vjezbama te tete pronadjes kaj trebas
ne traje dugo, al meni je sve tesko
vidim da vas puni uziva - samo tako! zasluzile ste!
Lili, mi smo poslali tri velike s bakom u zg, tako da znam o cemu pricas :mrgreen:
samo, ja uglavnom landram izmedju dva stana, beba nece bas spati, al ono, meni totalni miiiiir hahaha
ja pijuckam kaficu s mm pa odoh odraditi 5-10 minuta
i onda na rucak s frendovima
uzivajte :-*
Zhang, ovaj neću ni kad redovno naletim na njega, a kamoli sad, prije reda :lool:
Ja sam radila neki full. Cure, dobar je. Ko ima volje, nek proba. Traje oko 20 minuta.
http://www.lovingfit.com/exercises-w...k-abs-workout/ evo ovaj
Valjda je sparno, pa sa mene kapa.
Ginger, kako te je lijepo čitati, totalni zen sa četvrtom bebom :heart:
Kad se sjetim prvih 6 mjeseci nakon poroda, sad bih plakala. Malo me i strah sljedeće trudnoće zbog trauma koje vučem s N.
eryngium, ako citas, aj pls javi se
radim ove vjezbe od amy za dijastazu, al nema toga puno
i sad naletim i na neki njen video kao nakon carskog, al nije dobar ako imas dijastazu
mislim, dosadno mi raditi samo nekoliko tih vjezbi
htjela bih jos nesto, al k vrapcu, nista ne smijes ako je imas :-/
kaj si ti jos radila uz to? frka me da se ne zeznem
moja je koja 2 prsta
j-la ma totalni zen :-)
znas ono, prestala je spavati prek dana, visi na cici stalno, ne zaspe prije ponoci i tak...al meni sve to ok, normalno, nemam krivih ocekivanja :mrgreen:
ne znam, frendica rodila kad i ja i sva jadna, jer beba cesto cica, budi se po noci svaka 3 sata i tak - a ja gledam u cemu je problem :lool:
meni je moja treca trenutno najveci izazov :mrgreen: ta ce me u ludaru strpati...
Ginger, bas te lijepo citati. Mirnoca izlazi iz tebe. Imas kakve planove da tm i troje velikih idu negdje, a ti i bebica ostanete? Za dijastazu nista ne znam, cekamo energyum.
Prijavak cekanja na aerodromu, moje kcerkice sarmiraju sve redom pa kontrole i iscekivanje prolaze smoothly. Jutros sam i trcala za svaki slucaj, ako mi se tamo ne bude dalo, 10km na 5:45. Jako sam blizu plaze na sjevernom moru, pa vjerujem da ce i tamo biti trcanja.
Lili, uzivajte bez djece. Bas dobro da nijedna ne cita gluposti na portalima, i da ste sve vrijedne. Tesko je vjezbati na ovim temperaturama, svaka cast.
a sad adio, zovu nas
Poslala sam joj pm jer mi nije post nikako prolazio.
Pozdravljam vas svih! Samo i dalje tako budite vrijedne i aktivne.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Kjb uzivajte!!
kjb uzivajte!
ma ja ti nisam neki mirni tip, naprotiv, to samo beba tako na mene djeluje
nemamo takvih planova, pokusavamo naci nesto za more, di svi stanemo, a da cijena nije astronomska i da zadovoljava sve nase zahtjeve (a ima ih, lol)
naravno da nam je zeljeni apartman zauzet, al nismo mogli prije rezervirati....
eryngium :-* hvala
vjezbe za dijastazu idu svaki dan, a uz to cu ubaciti 10-15 min jos necega, valjda nekog cardia
:-* svima
Samo pozdravljam :heart:
Ginger bravo.
Jeste se doma smjestili?
spajka :-* nismo jos, fale jos kreveti - stizu sljedeci tjedan
i jos nesto sitno treba zatvoriti knaufom, pa se selimo
necu prije toga zbog prasine
mm upravo sastavlja ormare, a beba i ja smo moralna podrska :mrgreen:
kad se vratimo ide set za dijastazu i set cucnjeva i lungesa, prevruce mi je za cardio
Ginger, :-* upsicki i tebi
Ja sam danas odradila tatin bodyweight lower. Malo je falilo da ne crknem.
Sad lezim u kampici i slusam kisu kako lijepo pada.
Sani :-*
ja odradila vjezbe za dijastazu i 10 min postnatalnig cardia (traje 20)
beba me prekinula, al i ovo mi je bilo dosta...
Cure,molim vas ta savjet ili iskustvo.. inače jesam sportski tip i prije sam vjezbala,ali od kad imam problema s stitnjacom, nadbubreznim zlijezdama,anemijom itd. Naravno nemam snage za nista...to sve saniram,nekad je bolje nekad losije ali bih stvarno zeljela imati neku aktivnost koja me ne bi do kraja ' dotukla' a opet da razvijem misicnu masu i maknem trbuh.
Možda ima koja žena da ima slicnu situaciju?
http://www.lovingfit.com/exercises-w...booty-workout/
Odradjeno :rock:
Jucer cardio, a sutra ce valjda trcanje.
Nanimira, s obzirom na stanje, kreni sa necim tipa pilates ili bas trening snage u teretani pod vodstvom trenera, bar za pocetak.
namira krumpiric ti je najiskusnija, na zalost. posalji joj pp.
mislim da je vjezbala i piyo
nanimira :love: ja ne znam, poslusaj cure.
bravo za sve vjezbacice, pogotovo ginger :klap:
ja sam jucer popodne 2 sata odspavala :drama: da bi sinoc opet prije ponoci se skoro onesvijestila. bas mi je lose doslo odjednom, ko da mi je tlak pa u podrum. zaspala sam ko klada, ni kisu nisam cula. moj prijavak je samo ciscenje apartmana od 8 do 13h :drama: po ovim vrucinama to mi je bilo dovoljno! sinoc je u 23 h bilo 30c!! prvom prilikom idemo na nocno kupanje :)
ajme MB, a da si provjeris krvnu sliku?
znam da si niskotlakas, al ipak...
polako...
upsicka drijema pored mene, ja pijuckam kavicu i gledam kakva to cudesa zhang radi...
reci da nisi 10 rundi i reci da nisi s nekom tezinom? :mrgreen:
nanimira, ja ti ne znam nista o tome, al evo, kad zavrsim s postnatalnim vjezbanma, radit cu piyo
on je onako laksi pa kontam da cu moci, usprkos nedostatku kondicije
e da, kaze meni mm, kad odemo na more, zbudimo se u 6, ti odes trcati po plazi, a ja spremim dorucak i kavu :drama:
ja reko, koji ti je, pa nisam ti ja Lili :lool:
Ginger, nazalost bio je bodyweight, jer nemam opremu. Ali ga definitivno ponavljam doma sa opremom....