ja sam luda od stresa završetka školske, vrtićke godine i završnih aktivnosti + svi ljetni klinci se sjetili slaviti rođendane zadnja dva tjedna školske godine
jedva čekam da prođe, ovako se osjećam: :kbell:
Printable View
ja sam luda od stresa završetka školske, vrtićke godine i završnih aktivnosti + svi ljetni klinci se sjetili slaviti rođendane zadnja dva tjedna školske godine
jedva čekam da prođe, ovako se osjećam: :kbell:
j-la, ovaj tjedan imamo samo 5 rođendana :-P
ja bih najradije uvela da klinci slave rođendane po igraonicama ali da se ne nose pokloni, nek se proslave i počaste i to je to,
samo se klinci s tim ne bi složili :mrgreen:
willow, čak pet! Ja bi uvela sistem jedan poklon-ali vrijedan, kod mene je još neraspakirana gomila puzzle-a od b. rođendana..a sve na elzu i anu..
Nera, vrijedna si ti! Pa jasno da je klopa ispred rekreacije!
Willow, pa to je sitnica :lool:
ola zene
ja sam jucer restala
imala sam te bolove, odradila roditeljski i dosla kasno doma i dok sam se pozabavila djecom nisam mogla poceti u 22:30
i jos core cardio, skakutav
da je bilo nesto staticnije vjerojatno bih
od ovog aparatica izbjegavam sve sta se puno zvace, pa se vidi i na vagi, trenutno smo prijateljice :aparatic:
Dijana, i to je ok, jedino tko bi se to organizirao?!?
čula sam da negdje djeca idu s kuvertama s novcima na rođendan a to mi je pak nekako bezveze...
nisam ljubitelj tih igraonica a što ćeš, takva nam je sudbina :lol:
i ja ću danas rest, ne stignem + nemam energije za vježbanje od tih svih silnih "trčanja" okolo
Mi skupljamo, po 20-30 kn, i na dvadesetoro djece to se lijepo nabere pa dijete ne dobije tonu smeća (jer za cca 50kn možeš kupiti jedino smeće) nego jedan pošteni poklon.
Samo treba netko skupljati.
Čak smo nedavno imali 2x3 rođendana (cure su zajedno slavile u razmaku od tjedan dana)
Tko bi to nakupovao.
Pa smo skupljale 20kn po djetetu i dali materi nek sama kupi što dijete želi.
Cubana, e, to se traži! I svi sretni. (a pogotovo roditelji koji poslije moraju smisliti kamo s gomilama stvari).
tangerina, i to je istina, šljokice i sjenila bi sigurno bili traženija roba, ali čak mi draže ovako, jer moja nema mjere s labelom i sličnim džidžama, doslovce moram sakrivat.
summer, rekoh ti ja da ćeš dvije muhe jednim udarcem!
vi o poklonima za djecu a ja sebe danas počastila novim sandalama i grudnjakom! kako dobro iskorištena pauza na poslu!! jučer rest, osim lovljenja svoje poludjele djece po šoping centru. danas nastavak..
tigric, padni mi na grudi: danas sandale, remen, traperice i kupaci kostim :oops:
ne smijem zbrojiti
bome, kod nas se za rodjendane ne skuplja, i obicno kesnem 100 kn za svaki, ili u formi poklona ili bona u mullera - to je popularno kod nas
stajaznam, moj je od svih okolo (obitelj) dobio pare da si kupi nesto vece, posebno, i bas se vidilo da je zalostan sta nije dobio te sitne gluparije, ali koje njega vesele
pa kombiniramo
Summer divno...
Veceras prijavak:vijaca, tatin abs day 3,zwow#9.
ola
slicna situacija kao jucer
poslije posla na prosvjed, uzivala u dragom drustvu, dosla kasno doma, mazila se s curkom i slusala uzbudljive zgode iz vrtica
(kaze: sve teme su nam kako mi je u vrticu! ja kazem - a dobro, o cemu bi ti jos pricala? - a ona ce - pa kako mi je na atletici :aparatic:)
ali veceras se nisam dala umoru pa sam odskakala core cardio - zavrsila u 23, nadam se da mi nece smetati zaspati...
bravo za sve vrijednice!
jučer ujutro opet onaj zuzin 5. minutni, tang jedva odrađujem onu drugu i treću vježbu, znači one knee tuck i sit upse...
one s dodirom pete i koljena u planku čisto ok...
sinoć trčanje, 5 km,pace 5.47
cilj je doći na 5
plitvice su 05.0.6, utrka na 5 km u 9 ujutro
baš s eradujem što će nas biti puno!
Padam u nesvijest kad vidim da Summer odvježba u 23 sata :drama:. I to vježba focus!
Flopi pa sad ce Plitvice :-D. Sretno!
Ja sinoć ništa, juče izašla s posla ranije, mala imala temperaturu. Jedva nagovorim mm da je odvede pedijatru jer su nam ukinuli drugu smjenu, i vjerojatno je pristao jer joj je spazio krpelja na nozi.
Upala grla, dobila je juče pencilin, mada ne znam zašto, danas je vodim na kontrolu. Samo mi je sada malo frka radi tog krpelja, nadat se da smo ga primijetili na vrijeme i da nije bio zaražen.
I valjda mi danas dopusti da odvjezbam sta, juče je bila placljiva, samo smo je nosali.
J-la ~~~~~~nadam se da ce sve bit ok :love:
Summer :naklon:
Flopi :klap: navijat cemo za tebe!
Ja sam sinoc otrcala 7 km, pace 6.
ja sam skužila da mi je za ovu, kao i za bird dog, različito zavisno koju stranu radim, jednu stranu, tj kombinaciju ruke i noge radim puno lakše nego drugu :lool: sjetilo me na onu vježbu u side planku di smo isto otkrile da smo asimetrične :)
ja jučer nisam baš vježbala, nešto sam sitno bila usput ali to ne brojim. dan je bio prepun i prelud, ali ispunjavajući :)
Bird dog je ona gdje si u cetveronoznom položaju pa istovremeno podizes suprotnu ruku i nogu?
Ako je to onda sam bolja kad se oslanjam na lijevo koljeno i desnu ruku. Na desnoj nozi sam inače klimavija nego na lijevoj.
to je kneeling bird dog, a pravi je kad si u planku i to radiš
meni je lakše kad dignem lijevu ruku i desnu nogu
Taj bird dog Shaun zove nekako drugacije.
To mogu jer on stalno drila neke plank ubojica vjezbe :-)
Curke, super ste vrijedne.
Summer koja vjezba do 23h je vanserijska :-)
J-la vibram da bude sve ok s curkom :-*
Danas idem ortopedu. Moram provjeriti koljena jer nesto ocito nije u redu.
Bol je i dalje prisutna :-(
uh, uh, sani, ~~~ za koljena!
j-la, ~~~~za curku!
mb, bravo za sedmicu, ja sam sinoć peticu, 5.28, dugo je islo 5.23, ali nije ostalo; ne znam zašto ali teško mi je bilo..ne paše mi vrućina nikako (kao i svima valjda)..
Sinoć je na nasipu jedan bend svirao džez, donijeli klupe, publika..ma super je bilo protrčati kraj njih (ali ni oni me nisu motivirali da malo spustim pejs:mrgreen:)..
j-la, valjda nije ništa ~~~~~~
Sani, ajd valjda će ortoped reći što je konačno s koljenom :)
ja sam jutros uspjela Thermogenic Tempo Training, to je zapravo eccentric upper + lower,
vrlo slično kao kod Tonyja, a ovo Thermo mu stoji, na kraju sve žari :-o
https://rutube.ru/video/46d3ea021468...r&pl_id=814566
mm se probudio ujutro kad sam vježbala, veli on - pa taj nije normalan što ga viče, pa to je samo vježba :lol:
a baš, nije ni meni jasno čemu to, da vidiš Callan ili sad ovaj deda na pilatesu, sve fino smireno a ono peče li ga peče :mrgreen:
joj j-la, mrzim te krpelje, ali vjerovatno nije ništa...
ja slično ko summer, rijetko kada počnem vježbati prije pola 10, 10. jednostavno nemogu organizacijski prije. ali već sam se navikla tako i nije mi problem što se motivacije za vježbanje tiče. problem mi je što zbog toga idem kasno spavat (vježbanje bar pol sata do 45 min, pa tuširanje, pa sjednem na kauč da predahnem i eto ti 23h. pa još dok zaspiš..a dižem se u pol 6. pred kraj tjedna sam već u opasnom nedostatku sna, pa vikendom malo nadoknadim..i tako u krug. jbg, nešto mora patiti....
tigric, i tu smo slicne
ja nikad ne zaspim prije ponoc, a cesto i kasnije
ustajem sat kasnije od tebe, i do kraja tjedna skupim posten manjak, onda ga nadoknadim vikendom i tako ukrug
a nije to dobro, bilo bi bolje da je ujednacenije
svejedno, bar sam se malo pomakla, prije ne bih do jedan zaspala
ja sam se jucer i danas druzila s forumasicama i bas mi je lijepo :)
danas kavica s mb :heart:
danas se bas nekako dobro osjecam, energicno i zadovoljno
jesam se najranije pokacila s muzem, ali pobijedila sam :aparatic:
a lijep je dan, imam jos jednu gadnu stavku na poslu, ali do 12 sam gotova a ostatak bi trebao biti laganini
Summer :lool: na pobjedu.
Lipo mi je bilo na kavici :kiss:
I ja spavam ko ti, od ponoc do 6:30, vikendom malo duze i tako u krug.
Ja sam tako pospana! Jedva čekam da završi škola i sve te radionice, proslava mature, trčanje, fešte i ročkasi. Spavam po 4-5 sati,a tako je bilo divno na produženom vikendu kad smo u miru sela drmnuli 9-10 sati. Ah, izdržat ću do g.o. još 2 tj.
Moje obožavaju sve puzle! Naročito Elzu i Anu, s tim se nikad ne mre fulat. A što god je Frozen, pun je pogodak i tako već godinu dana sve 3. MM išao nabaviti Frozen prekrivke, a mene danas čekaju torte, u subotu ročkas - u seoskoj idili.
Auuuu, kak bum ja cenera istrčala??? Al ne odustajem do kraja, makar hodala!
Tang znam i taj. Ista stvar, jača sam kad se oslanjam na lijevu nogu, i taj ne mogu dugo izdržati. Težak mi je.
Vidim da nisam jedina kojoj fali sna. Juče poslijepodne, nakon što sam zbrinula malu i dala je u nadležnost mm, legla sam spavat. Odćorala dva sata i opet legla u 11 kao da nisam oka sklopila. Spavala do 6 jutros i sad bih mogla opet. Oči na silu držim otvorene.
Tang saznaj sta je sad retrogradno, očito nešto što utiče na spavanje :lool:.
Cure imam pitanje. Smart band mi biljezi svaki korak. I ispada mi da sam vec sada na 857 potrosenih kalorija. Vozila sam bike nekih 2km do ducana, od jutra sam u muvingu, odradila trening ujutro itd...ali cini mi se ipak too much. App je life log a smart band je sony swr10.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ja još živim u blaženom neznanju što se tiče posla, vježbanja i spavanja. :mrgreen:
Sve me to tek čeka i već sad znam da će mi biti šok.
Kćer je jučer u školi imala završnu. Bili su divni :heart:
Sinak sutra ima vrtićku olimpijadu. Spremamo se za žestoko navijanje.
Jedva čekam pregled da napokon znam što smijem a što ne.
:-* svim vježbačicama, i onima koje ne pišu ;-)
Kris pa jel biljezi sve kalorije koje trosis? Onda je to ok. Pogotovo jer si vec napravila trening. Pogledala sam sad na svoj, pokazuje 1300 kcal.
Pa biljezi 24h. Svaki korak. Testirala sam ga na sve nacine, u vise appova.Biljezi pasivne kalorije i kalorije potrosene vjezbanjem. Meni se to cini puno a opet stalno sam kukala da nemam s cime zabiljeziti svu aktivnost tijekom dana:)
Sada sam na 1122 i 1011 pasivnih
Meni se cini ok potrosnja Kris, odmah racuna bazalni i ekstra potrosnju. Vidi do kraja dana pa javi koliko je ukupno.
Flopi, bravo, brza si! Sve ste nesto turbo. Ja sam malo, kako bih rekla zamorena,loool na izraz. Postalo mi je tesko trcati, sad mi je jasno o cemu je mb pricala kad je rekla da joj je uvijek tesko. Najvise zato sto nisam dugo trcala 5 km, sve nesto preko 7. Jutros 8km, pace 5,52. Trebal sam 11 ali nisam imala vremena.
Kris to bi znacilo preko 2000 trenutno?
Ivana s opet se svađas sa svojim drugom :lool:. On tebi 11, ti njemu 8 :lool:.
Bravo za trčanje!
Sani sretno na pregledu, nadam se da nije ništa opasno :love2:.
Kris, ne kuzim bas. Tih 857 su bile kcal potrosene samo vjezbanjem ili? Ili su ukupne? I sad ti je preko 2000kcal ukupno?
Onih mojih spomenutih 1300 su ukupne kcal.
Trosim vecinom izmedju 2000 i 2500 kcal dnevno, ukupno.
Sani sretno na pregledu, javi sta je bilo!
Ivana s a da smanjis trcanje ako ti je zamorno? Bravo za pace :klap:
Kris, lezi i odmaraj do kraja dana :lol: