Bravo Zeljka, cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Bravo Zeljka, cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Željka čestitammmm!! Sad samo uživajte!
Željka čestitam!!!!!!
Čestitke Željka!! Eto ništa od našeg dogovora za sljedecu nedjelju, ti si požurila. .neka, sad je to iza tebe..uživajte!
Željka čestitam!!! :heart:
Željka čestitam!
Ja u 15 sati bila na ctg nema trudova. Odem s mužem djir po dućanu i oko 5 me počelo nesto pošteno boliti i to na svakih 5 min. U bolnicu ušli u 18,15 i moja princeza se rodila u 18,40!
3650 g i 53 cm, skoro sam na hodniku rodila!
Željka cestitam!!!! Dobro si se namucila!
Loly :D Čestitkeee i tebi! Citam i uopce ne vidim da si rodila :) izgleda kao usputni post.. Jupiiiiii
Uzivajte mamice!!!
Loly čestitam ti Od srca! !!!! To je bilo super brzo!
Zeljka33, loly :klap: cestitam
Loly,Željka33,čestitam!!:pivo::pivo:
Zeljka & Loly cestitam!!!
Loly mašala brzine!!!!! Svaka čast, čestitam!!!!!
Opa Loly, porod za pozelit, cestitam na maleckoj, uzivaj!!!!!!!!
Loly čestitam :-) čitam mužu,a on ne vjeruje :-)
Hvala cure moje! Bilo je ko u filmu, cim sam došla stavili me na ctg, 2 truda sam uspila prodisati, na 3. zovem sestru da moram na wc ili tiskati. Ona brzo zove dr kaze ajde pogledajte ženu, kaze dr evo glavice. Ajte u box, jedva došla tih par metara, nisam stigla ni papuce obuti, legla, dosa muž, za 10 min eto malenog andjela. Je da sam popucala, imam 10ak šavova, ali sve ce to proći! Eto cure drage, ukratko, da mi je ko priča nebi mu virovala!
Funky,anabeg - jesmo mi sad na redu? Meni sutra ctg ujutro,sutra je po zm 40+2,a po danu punkcije 40+4
Evo se prisjecam od prije nekih 9 mjeseci kad smo usli u postupak, Loly i Zeljkica sa pdf potpomognuta u splitu su bile ogromna podrska, Loly taman saznala za trudnocu, a onda se javila i Zeljka33 dan prije mene objaviti visoku betu, malo prije toga Ljubilica i Arianm...evo nas sve u finalu, ne mogu virovat, toliko toga iza nas, je, draga Arianm sad je tebe red, pa cini mi se Anabeg i ja, ima li jos finalista?....ma samo da bude bebama dobro, a nije naodmet ni ovakav porod ka u Loly!
Jos jednom cestitke sretnim mamitama!!!!
Željka i Loly čestitam!
Loly pa ti je bilo onako kao iz topa hehe
Loly, cestitam i svaka cast na brzini!!!
Ajmo ko je sljedeci ;)
Zeljka i loly cestitam!
Loly toliko me razveselila i fascinirala tvoja prica da sam muzu upravo procitala s moba dok gledamo tv u krevetu :-) Bas za pozeljeti!
Baš mi je nekako srcu drag ovaj topik :zaljubljen:Najiskrenije čestitke ljubilici, Željki i loly . :ghug:Bravo cure!!!!! Sretna sam zbog vas! Znači sljedeće su Arianm, funky i anabeg...neka vas prati sreća i božji blagoslov :love:
Lolyyyyy, ma superrr..meni si evo uljepsala dan; a virujen i ostatku ekipice tu koja ocekuje porod. Neka nam je ovakvih poroda sto vise.
Kristina kako si nam ti, kako se snalazite?
Loly, wooow! :-o
Ti da si rađala na filmu, rodila bi u autu :lol:
Čestitam na maloj K :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~ našim finalisticama za još koji ovakav ekspresan porod!
Loly & Zeljka cestitam na bebicama!
Zeljka & Loly čestitke od srca !!!
Hvala na pitanju, draga, skoro pa odlično :) Porod mi je bio odličan, bilo je onako kako sam si htjela, nije bilo ekspresno no uspjela sam da ne vičem i da u miru prodišem one najbolnije trudove i baš sam ponosna sama na sebe! :) Svi su bili vrlo pažljivi i nježni. Isti dan nakon poroda hodala sam i šetala kao da nisam ni rodila, u svakom slučaju, dobro sam se osjećala, nisam se nešto pretjerano namučila kao u prethodna dva porođaja. Moj frajer voli puno papati i uspavljivati se sa cicom. Noću se i ne budi prečesto, stavim ga kod sebe u krevet, jer u kindaču baš i ne želi spavati. Voli se vozikat u kolicima no trenutno to možemo samo u kući..Malo ga bušek zeza i na ruku još moram paziti. Ne znam jesam li vam spomenula da mu je prilikom porođaja pukla desna ključna kost. Ne boli ga, no ne smijem ga povlačit za tu ruku. Treba nekih 6-8 tjedana da zaraste. Jedino se brinem da nekaj ne pokupi od svojih sestrica koje su boležljive, evo mlađa sad ima streptokok...vjerojatno ju neću ni slat u vrtić dok ne prođu zimski praznici...I da, s njime sam se odlično snašla, sve supač, samo još nisam uspjela pronaći način da uskladim želje i potrebe svojih cura s njegovima...ljubomore ima unatoč tome što su sestre već velike, naročito kod starije. Baš mi je nekako teška i dovede me u tren oka do ludila, trudim se sakriti, no to nije uvijek moguće. A kad nije moguće onda vrisnem pa se zbog tog grizem..Još nam treba malo vremena da se svi skupa uhodamo
Čestitam Željkice, neka je prošlo, sad odmori i mazi svoje djetešce, pusa
Super draga..Mene je ovog boldanog dijela isto strah..naš vrtić tu nema praznika kao u školi, to jest imaju samo one dane kad padaju blagdani, ali ja isto razmišljam da svoju ne šaljem u to vrijeme dok budu u školski praznici, jer to je vrijeme kad najviše haraju svakojake viroze, gripe i slično, pa da se održimo zdravi makar tih prvih mjesec dana. Ja već sad danima razmišljam kako se uskladiti kad dobijemo još jednog člana, ali nema smisla o tome unaprid razmišljati nego na licu mjesta, dan po dan polako. Najteže će biti onih prvih par mjeseci, ali pregurati ćemo i to. Polako draga, sve će sjesti na svoje mjesto, glavno da je maleni dobro, da dobro spava i jede, a ostalo će doći. Drži se!
za vrijeme školskih praznika je sigurno ne ću slat u vrtić, starija će biti doma jer je školarka pa onda neka budu obje kući. Razmišljam o periodu prije praznika, čitav 12. mjesec da mi ostane kući..
A i to što kažeš, bitno da je sve u redu, a ove druge stvari će polako doći na svoje, svima treba vremena za prilagodbu. I nemoj unaprijed brinuti, klinci su puni iznenađenja, možda baš sve bude savršeno :love:
Loly draga, svaka čast, ČESTITAM!!!!!!!
Ma što reči zaista ko u filmu loly expresni porod i željka 33 čestitam od srca na ljepim i mirišljavim smotuljcima,ko da je bilo jučer kad sam čestitala nekima od vas na ljepim betama,ostalim finalisticama sretno i expresno :9
Cure čestitam vam od srca :-)
čestitke mamama!
Loly je debelo prevalila termin, nikako se ta cura nije dala vani, ali kad je odlučila da je vrijeme, bome je iznenadila i mamu i sve ostale..Svi se mi nadamo brzom porodu, ali mislim da nekako ovakav scenarij rjetko koja zamisli i doživi..žena je stigla u bolnicu u 18,15 i 18,40 rodila..stvarno zvuči kao porod iz snova.
Super cure,zeljka i loly cestitam!!
Evo cure mi se mazimo i trudimo dojiti! Svim super finalisticama sretno!
Čestitam vam majčice❤ svima u završnici sretno❤
Sent from my SM-G800F using Tapatalk