leeloo, jeeeeeeeeeeeeeeeeej! Ma blizići :-D :-D :-D :klap: :heart:
Printable View
leeloo, jeeeeeeeeeeeeeeeeej! Ma blizići :-D :-D :-D :klap: :heart:
leeloo, zaželila sam ti ogrooomnu betu jučer i vidi sad - 3122!!!!!!!! Jeeeeeeeeej :-D, a jesam ti rekla nakon zbrda-zdola postupka, 2 stanice nad kojima si strepila, mora suza....mora doći sunce! Divno, jedva čekam vijesti s uvz-a!
P.S. Moja beta 12 dnt 2x3d je bila 191,3, tvoja miriši na gemine....
evo šok malo popušta ... fakat je ogromna ß... sad čekam UZV za nekih 10- 12 dana pa da vidimo što ima :). a smješno je bilo kad mi je teta u labosu vadila krv a ja joj kažem da smiksa neku veliku brojku tak da nema zezancije i ona kaže " nema problema " :lol:
ovo proljeće je baš veselo na češkom pdf-u :heart: divno :klap:
još čekamo valianu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p.s. vidiš leeloo tebi je 9dnt test bio negativan a tako lijepa beta, dok je kod mene bio + a beta puuunoo niža od tvoje na 13dnt.
Draga leeloo, biraj između tri moguće opcije: dve curke, dva dečka il curka i dečko :lol: Navijamo za uzv, puno sreće ~~~~~~~~~~ :heart:
leeloo ooooooooo supač!!!!!!!!!!!!:-D:-D
na godinu cijeli praški forum je na porodiljnom... već vidim kavice na bundeku sa kolicima :yes:
Leeloo,prekrasna beta,čestitam!
leeloo, od srca duplo cestitam i jedva cekam uzv
Beta ti je strasna! Cestitke i od nas!
curke hvala vam puno ! baš sam se raspekmezila :-)
tek da se zna-moj najdrazi i ja otisli u rijeku samo zbog rijecke kave, a i rijecanke cesto dodju u zg
leeloo, koliko su stari embriji da usporedim sa svojom betom iako je ziher da su oba tu
leeloo77, čestitam od :heart: na beti!!!!!!!!!!
leeloo,predivna beta!!! čestitam! :-D
Samo preletih malo...jos uvjek radim...i vidim divne novosti...leeloo zeno draga...a ja mislila moja beta ogromna...a tvoja 2x veca...sve najljepse vam zelim.....skolsku trudnocu...divno zdravlje....jedva cekam vjesti sa uz...
Pisem vam vise cim malo nahvatam vremena....veliki poljubac svima
Leeloo prekrasna vijest! Ne znam zasto, al ove ceske trudnoce su mi :zaljubljen:
Jako sam sretna pa moram objaviti još jednu prašku blizanačku betu :-D :-D :-D
bubekica, od srca ti želim uspjeh ovdje čim prije, ali uvijek ostaje i nada u naš čudesni Prag, za rezervu ;-) :shykiss:
Leeloo i ja se pridružujem čestitkama, od srca !! ;):heart:
Čestitike Leeloo - pun forum čuda :yes:
Ajme BB, avatar ti je svaki put sve ljepši :zaljubljen:, gimnastičarka raste...
bb prekrasna slikica :)
oho, imamo nove trudnice :-Dčestitam cure i neka vam bude školski do kraja :klap:
Uf kako vrijeme sporo prolaziiiii:-)još tjedan dana do beteeee:raspa:Cure držite se i želim nam svima sretne ishode!:-)
valiana, drži se ti još tjedan dana i javi nam se s lijepim vijestima :-)
Bila sam u Pragu,u PFC bolnici,betu radim 29.5.ali ne znam kako cu docekati,dani sporo prolaze,pa hocu samo da napisem koliko sam odusevljena i zadovoljna bolnicom,dr Sonjom i ostalima zaposlenim u PFC.Tako su svi ljubazni,prijatni,a posebno dr Sonja daje takvu pozitivnu snagu,energiju da se nadamo i ocekujemo da ce sve biti u redu.Da li je neko od vas radio prije bete test,da li ga treba prije raditi,da li je neko nesto osecao,ja bas nista,pa cesto razmisljam da li ima moje bebe? Svaki savet i iskustvo ce mi koristiti u ovom iscekivanju bete,a svim trudnicama zelim sve naj,naj,od srca.:-)
Potpisujem sve što si napisala u vezi PFC tamo sam se osječala kao čovjek a neki predmet na traci!Meni je ovo sad drugi pokušaj a prošli nisam izdržala do bete pa sam napravila test 10.dan i bio je negativan kao i beta.Ovaj put vadim betu 27.5 i neču radit nikakve testove već se jednostavno opustit pa što bude bit če!:-D.Prošli put sam se osječala više trudno nego sada pa nije uspjelo zato više ne pokušavam razmišljat o simptomima več onak kak se osječam sada.Moramo biti samo strpljive i sve čemo jednom uskoro:-)biti sretne mame!Držite se i budite hrabre.:-)