Sretno svim betočekalicama i piškalicama sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Sretno svim betočekalicama i piškalicama sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno svima sutra!
malo sam zbunjena. jucer bio transfer i sad ne znam kak racunam dane. jel jucer bio 1. dan ili danas? :-*
I jos: Koliko se ceka nalaz bete na vv? Ide li se odmah poslije kod dr javiti rezultat ili se zove tel? Thnx
sandy ako je jucer bio transfer, danas je 1. dpt/1. dnt (dan poslije transfera/dan nakon transfera).
betu vadis u 8 (sestrama predas uputnicu i cekas ispred sobe 403 da te prozovu), a za nalaz te doktor pozove poslije punkcija i transfera. tako da zapravo tebi doktor javlja rezultat, ne ti njemu ;-)
Treba na svim mjestima ~~~~~~~, tako da si s moje strane podmirena... ;) kakvo maltretiranje?! Sve je lakse kad si u dobrom drustvu... ;)
Bubi hvala. Ti si uvijek brza i informativna. Sretno sutra. :-*
sandy hvala :kiss:
Betočekalice - sretno sutra!!! neka vam bete budu velike!!
curke, kakva je praksa na vv za vrijeme uskrsnjih praznika? rade li?
Bok
Samo da javim da kod mene niti ovaj put nista od t.
Bila sa skoro 100% sigurna ali izgleda da mi je muka od utrica
uglavnom jos nisam procurila i bas sam se nadala ali eto razocarana sam.
Pozzz
idemo dalje samo pozitiva
marincezg :love2: jesi li na vv vadila? mozda smo se vidjele...
eto da ja bar javim neku polu-dobru vijest: 13 dpt: beta 105.37; dr. rekla da je relativno niska.
Čekamo srijedu.
Bubi i Marincezg žao mi je :cry:
Bubi i Marincezg :love2:
piki :fige:
Bubekica, Marincezg žao mi je ali idemo dalje u proljetne pobjede!
Piki i svima ostalima Sretno!
bubi & marince, tako mi je žao... Želim vam puno, puno sreće u idućem postupku... da bude dobitni!!!!!!!!
Piki, sigurna sam da ti je ova neizvjesnost sada isto tako teška kao i samo čekanje do sada, no želim ti da još malo izdržiš i vidiš svoju mrvicu, njeno srčeko, a sutra na nalazu lijepu poduplanu betu!!!!!!! Drži se!
imam mali problemcic. vise na kraju price nisam sigurna dal je ostalo jos smrlica ili ne (zbunio me dr. jer je jucer pitao - nema vise smrznutih, jel da? a ja sam samo odgovorila ima - jos 3, jer mi zvoni da su odmrznuli samo jednu slamcicu). na otpusnom pismu iz stimuliranog postupka pise - embrija u krioprezervaciji: 6; a sad na ovom otpusnom pismu od fet-a, ne pise nista, samo da su 2 vracena. kog da zovem da mi dusa bude mirna?
Bubi, nazovi laboratorij, sigurno neće biti problema!!
daj mi pliz na pp posalji broj laba, i kad da ih zovem? pretpostavljam da su sad jako busy...
kad je tebi nalaz?
bubek pa nisu ih valjda išli odmrzavat svih 6 :-o Ajde javi kad saznaš...
muma ma joj, vise nis ne znam. znam da mi nitko tak nesto nije spomenuo, ali radije cu ja provjerit pa da sam ziher. streber u meni radi :lol:
evo dobila sam lab, ostala je jos jedna slamcica :smajlickojibriseznojscela:
Evo i kod mene iznenađenje:danas trebala krenuti u postupak kad ono -cista! Tako sam imala predosjećaj da nešto neće biti dobro..Sve će biti bolje kad proljeće dođe :)
muma i sami, :storma: ciste; nek nestanu i dalje u pobjede!
piki, čekamo betu preko 300 :klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah ništ od ovog preko 300, beta 67.90 :cry: Ipak ništa ovaj puta.
Ah piki :cry: kvrapcu, baš sam vjerovala da bude sve super, da je to to. Žao mi je...
piki, žao mi je :-(
Piki :love2::love2::love2:
Baš sam žalosna, sve neke loše vijesti...
A mora biti treća sreća, proljetni pokušaj i zimska beba :-)
Rekla sam vam, biti će baby boom zima 2014.!