piki draga jako mi je žao....:-(
Printable View
Hvala cure!
Kismet riječi ti se pozlatile za sve nas koji čekamo...
Sivka krasno duplanje! Dok smo čekale ovo vađenje bete često sam mislila na tebe i stvarno mi je drago što su konačno lijepe brojke!
Sivka, čestitam i šaljem ~~~~~~~~~~~ za prvi uvz!
Tužnicama puse i zagrljaji, mislim na vas!
Ajoj zao mi je
Sta rec idemo dalje, nema nam druge .....
Piki draga....zagrljaji lete...drži se!
joj, toliko tužnih vijesti... :(
Draga moja Piki, baš mi je jako žao... tako sam se nadala da će biti lijepo duplanje... :cry:
želim ti da se što prije odmoriš i skupiš snage za dalje... :love2:
piki, žao mi je..:cry:
Cure hvala, ali bit će bolje idući put. Imamo 1 smrzlića pa je možda baš on dobitan. Moramo malo popraviti statistiku VV-u ovo za sad je loše, samo Sivka kojoj želim lijepu školsku trudnoću!
Pozdrav svima!
Evo da se i ja priključim ovoj temi.
Prvo hvala bubekica na brošuri stvarno je puna dobrih informacija! :)
mi smo tek nedavno saznali za naše probleme pa smo tek na početku.
nećemo tako skoro na VV s obzirom da mene prvo čeka uklanjanje endrometralnog polima na Merkuru ali nije loše se unaprijed informirati o svemu što nas čeka.
Zanimaju me neke informacije:
Koliko se čeka za prvi pregled kod doktora Alebića?
Da li Cin 1 i bakterije u urin (uz sve još i to imam) onemogućuju odlazak na VV i da li je potrebo se svega toga prvo rješiti?
Držim fige svim surama u postupku i one koje ga čekaju da im bude uspješan!!!
ivanais
za prvi pregled zoves na 1. dan ciklusa (brojevi su na 1. stranici teme) i narucuju te da dodjes 8. dan ciklusa. nema cekanja.
sto se tice prvog pregleda nista nije prepreka, ali zbog tebe i eventualne trudnoce svakako bi se trebala rijesiti bakterija u urinu prije kretanja u postupak, a za cin I ovisi dal je to novo ili trajno stanje i dal je poznat uzrok. ja recimo imam hpv i prije 7-8 godina sam imala cin I, od tad je papa uredan, ali uvijek se moze vratiti, dr. mi je rekao da to nema nikakve veze.
CIN1 je novo stanje, papa je rađen krajem 1 mjeseca, dobila sam uputnice za cervalne briseve i HPV-gen tipizaciju međutim baš sam dan poslje nalaza dobila i nalaz urinokulture gdje mi se pokazala bakterija klebsiella pneumoniae pa me doktorica stavila na antibiotike tako da sada nemogu raditi briseve :(
Ma pitala sam to za bakterije jer sam do sada imala escherichia coli i već sam 2 puta u godinu dana bila u bolnici zbog toga, zadnji put u 10/2012 sam dobila septičnu upalu i malo mi je nastradao lijevi bubreg! izgleda mi ko da se nikada neću rješiti tih bakterije bez obzira što od prve pojave na sve pazim duplo.
Pa ukoliko je to problem kod postupaka onda mi se ne piše dobro.
ivanais ali mozes odraditi hpv tipizaciju. pricekaj da prodje dovoljno vremena od antibiotika (koliko, reci ce ti doktorica), a onda napravi briseve - njih ionako moras napraviti prije kretanja u postupak - i svi moraju biti cisti.
jesi li radila bris uretre? meni se e. coli vracala dok mi na brisu uretre nisu otkrili ureaplasmu. kad sam rijesila ureaplasmu, e. coli se vise nikad nije pojavila.
bakterije u urinarnom traktu nisu problem kod postupka (one u genitalnom traktu jesu jer se prilikom ponkcije mogu prenijeti na unutarnje spolne organe), ali mogu imati posljedice u trudnoci, a problem je i samo lijecenje zbog ogranicenog broja antibiotika koji se smiju koristiti u trudnoci i djelovanja antibioktika na plod.
za cervikalne briseve ima zgodna tema
http://forum.roda.hr/threads/26787-C...vi-prije-MPO-a
Pozdrav cure, čitam vas često, ali nisam se puno javljala. Čestitam svim sretnicama, a tužnicama šaljem zagrljaj!
Ja sam u ponedjeljak imala punkciju, 7 folikula - 7 jajnih stanica, sve se oplodile i tri su stale u razvoju drugi dan. Transfer u subotu, čekamo blastice, nadam se da će opstati do subote.
Pozdrav :bye:
*DJ* sretno!
~~~~~~~~~~~~
Hvala ti bubekice :*
6.3. iza 10 kod dr.Pavan-Jukic.jucer sam zvala i tako mi receno da pokupim sve nalaze i dodjem.taman se potrefilo da sam odradila 10-to dnevnu terapiju medazol vaginaletama i tabletama zbog ureaplazme,pa nisam stigla ponovit briseve jer je uranila m...idem sa nalazima starim manje od m.dana,papa,hsg,hormoni,sve sam obavila u kbo...ne znam dal ce mi ista priznati,al eto,napokon sam krenula
Drage moje, imam pitanje vezano na izjavu koju moram ovjeriti kod bilježnika.
Sutra krećemo u 1. postupak, a nismo stigli ovjeriti izjavu ne znam jel to sutra moram donijeti ili mogu naknadno?
Zaboravih napisati još...
Ako ima netko volje da mi na pp malo detaljnije objasni kako šta ide u IVF/ICSI postupku. :-)
mg1975 izjavu morate donijeti najkasnije na transfer.
saljem pp.
bubekica :kiss:
totalno sam spaljena od kad znam da idemo u postupak
mg1975 vjerujem da te nasa dobra vila bubi dobro informirala.
ja cu samo dodat bit ce sve ok. slusaj dr i sve ce biti dobro. ~~~ za bebolinca.
Hello curke moje drage... vec dugo nisam nista pisala,ali vas pratim svaki dan. Vidjela sam da ima lijepih vijesti zbog kojih mi je jako drago, ali ima i tuznih... samo cu reci da poslije kise uvijek dolazi sunce tako da sam sigurna da ce uskoro biti jos vise onih dobrih. pozz svima;)
mativa kad je start? :fige:
da javim i ovdje....danas sam radila betu koja je 228!!!!! ~~~~~~~~svima kojima treba!!!
tina_julija čestitam od :heart:
~~~~~~~ da sve bude školski do najljepšeg susreta :-D
sandy0606 istina bubekica me iscrpno informirala
trenutno na brdu i cekam nalaz krvi koji ce bit gotov oko 14:30, pa onda konacni dogovor
tina_julija cestitam. ti dobrano uranila. mene strah i test radit a kamoli otic ranije betu vadit.
:-*
Hrabrice. Divim ti se. :-*
Sutra sam gore... jel jos netko dolazi?
svima skupa zelim puno srece.......
:-) :-D :-)
Pozdrav :bye: često sam sa vama tj.čitam šta se događa.
U ponedjeljak 25.02 imala punkciju 2jajne stanice oplodile se,u srijedu 27.02 bio transfer,betu čekamo 15.03.
Čestitam svim sretnicama na velikoj beti
a onim manje sretnim :love2:
a čekalicama bete puno sreće.
:-)pozz