ja bi pohvalila tvoju dr. bas se brine za tebe
eh da ih je vise takvih ...
Printable View
Mury,grlim te..kako tuzno:-(
Bab,cestitam i moram ti rec da ce nasi decki biti imenjaci:-)
E a neces vjerovati,da je curica bila bi Nika..bas si potrefila.
Hope,saljem hrpu vibri da izdrzite do kraja skupa~~~~~~
Mury moja draga ovih dana toliko mislim o tebi. Grlim te jako i molim Boga da vam da snagu u ovim teškim trenutcima, da izdržite bol koja dušu para. Znam da ne postoje riječi utjehe i riječi koje bi ublažile vašu bol. Ljubim te punoooooooooo.
Draga Mury prst prebiru po slovima ali rjeci ne izlaze....mislim na vas i kao sto rozalija kaze molim se da skupite snagu,da pokupite srce slomljeno u tisucu komadica i da izdrzite sve ovo :cry::cry:
Mury - dan po dan, možda sad misliš da utjehe nema, ali jednog dana osječat češ se bolje, pa sve bolje i onda češ biti spremna na novu bebu koja će zaliječiti svu bol ovog svijeta.
Dan po dan :love2:
Mury... :(
Neopisivo mi je žao...
:cry:
Grlim.
Mury :cry::cry:
Bab cestitam od srca i mirnu,skolsku trudnocu ti zelim do samog kraja...uzivaj
Bab divno, čestitam od srca, jesam li dobro pohvatala - Patrik i Nika?
Prekrasna imena za pre- prekrasnu, dugo iščekivanu dječicu...
Bab tebe sam preskocila..cestitke,nama je Patrik bio odabir da se rodio deckic
Hope31 odmaraj i ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Mury :cry: :cry:
grlim....
Mury :cry:
evo me da pohvatam novosti nakon nekog vremena i jako, jako se rastuzim.
mury, iva tako mi je zao zbog tuge i boli koju prolazite. zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta.
hope samo ti lezi, preferiraj lijevi bok sto vise i uzimaj terapiju i bit ce sve ok. prosla sam to i rodila sa punih 36 tt. puno pozitive saljem tebi i bebici
Mury svaka rijeć je suvišna.....:cry::cry:
Mury :cry: žao mi je...
Mi bili danas na UZV, brojimo 16 tt, sve je uredu s bebicom i dalje je vrlo aktivna tj. aktivan otkrili smo da čekamo dečkića! Imali smo pogled i preko 3D UZV ajme kako je to super, sve se lijepo vidi:zaljubljen: baš kao u kinu
Ajme Mimi dečkić!!! :zaljubljen:
Prekrasno! Čestitam!:-D
Mimi čestitam od srca!:-D
bab ~~~~~~~~~~ čestitam :heart:
Mala Mimi ~~~~~~~~~~ čestitam :heart:
s iva, mury, grlim vas srcem, neka vam vaši mali anđeli udjele snage.......nije fer
mm, divno!
hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što dulje ostanete 2 u 1, drži se
mm, baš lijepo. Čestitam! :-D
Mali Mimi, čestitam na frajeru!!!! :)
Hope, kako si nam ti?
MM, čestitam na dečkiću i drago mi je da je sve super. Nek tako i ostane do kraja.
A mi se vratili sa 4d-a...ajme... Cure moje...dragi i ja smo uživali ko nikad... Dečko je zijevao, skrivao ličeko s rukicama, a sekica mu se cijelo vrijeme stiskala...ma preslatki su mi. Sve ne mogu vjerovati da se cijela ta priča odvija u mom trbuhu...zbilja neopisiv doživljaj.
S njima je sve savršeno, rekao dr da su iste veličine i da nemamo oko čega brinuti.
Mi smo naravno presretni. Jedva čekam pogledat dvd. Mislim da ću ih sad stalno gledat..
Eto, curke moje, čuvajte sebe i bebice.
Pusa od nas troje :-*
Bab :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen: prelijepo...
MM, čestitam :)
Bab predivno uživajte!!!!!!!!!
Bab super, i mi smo danas prvi put gledali na tom 3D i stvarno se puno ljepše vidi ali se dosta micao pa je nejasna slika, jeste to bili kod Kosa?
Mimi, poslala sam ti pp :-*
MM divno...sve najbolje od srca
Bab, Mali Mimi :-D
Mali mimi,cestitm na deckicu:-)
Bab,divno- uzivajte
Mimi I Bab cestitam, bas super vijesti.
Ja cekam punih 12 tjedana da se "sluzbeno" prijavim na ovaj pdf iz nekog glupog praznovjerja. Medjutim u petak sa 11+1 krene krvarenje, ona glupa friska crvena krv. Mali ulozak se napuni odmah, prijateljica mi da veliki always I dok dodjem do bolnice (5 min) I on je poprilicno pun. Hitno odlazim u bolnicu I na uzv malci su dobro, srca kucaju. Doc kaze da nastavim sa terapijom ali da pijem utrogestane I da uvedem normabel 3 x 1.
Strogo mirovanje 10 dana pa kontrola. Meni se to cini kasno, pa mislim otici ranije. Odabrala mirovanje kuci jer se u bolnicama zbog proslih iskustava sa gubitkom ranih trudnoca osjecam tako jadno. Sada lezim I dizem se samo na wc I jesti.
Jucer popodne izadje jedan ogroman smedji ugrusak I nakon toga jos nesto krvi. Sada se situacija smirila, odnosno samo smedji tragovi.
Moram jos napomenit da od srece kad sam vidila malce na uzv samo sto nisam poljubila doca I zaboravila ga pitat od cega je onda krvarenje.
A sada moja pitanja:
Ima li netko sa slicnim iskustvom a da je sve dobro zavrsilo?
Ako je hematom on bi se vidio na uzv-u zar ne?
Trebam li se javiti svom mpo docu u petrovu? (iskreno strah me da ce me traziti da dodjem u zgb kao u biokemiskim trudnocama a ne znam kako preci 600 km I strogo mirovati).Ipak u petrovoj su puno strucniji nego u maloj du bolnici.
Imate li kakav savjet?
legal drži mi se. Ja ti nisam pametna za taj put u Zagreb, i osobno ga ne bih riskirala, ali nisam stučnjak pa ne znam. A ovdje je stvarno puno cura imalo krvarenja, bolje je pitati koja nije. Najbolje da ti se jave s asvojim iskustvima. A ja šaljem brdo ~~~~~ da krvarenje prođe što prije.