Kriminaaal.. Opet idem doma sa 2 pune vrecice, pa ubit ce me mm :lool:
Printable View
I ja planiram navratit popodne.
I da, ima većih brojeva, veliki izbor, ja si mali broj hlača nisam uspjela nac..
Ljetne majice na britele koštaju 39kn i na to ide 50%, ima košulja, haljina..
Kupila sam si 2 veste za zimu, svaka 59 kn i 50% dolje
Hlača ima u raznima bojama i dugih i do koljena , i uskih i širokih, najviše što sam vidjela da koštaju je 130kn, i onda 50 posto dolje, znači super hlače za 60 kn
Ima kupaćih kostima brdo, nisam gledala kolko koštaju
Ima nešto malo odjeće za djecu..
Uglavnom, očekivala ću da ću uć i da neću imat neki preveliki izbor, na kraju sam provela unutra 45 minuta :nope:
ima li u tom esprit ducanu traperica? trebam veci broj i skrta sma dati previse love ;)
Ima i traperica al kolko sam ja vidjela samo je jedan model, i nisam sigurna jel ima veci broj
ima nešto i traperica. nisam zagledala brojeve jer me hlače nisu interesirale, ali bojim se da ipak nema veličina na biranje.
tražila sam svoju veličinu jedne majice koje je bilo na nekoliko punktova, međutim sve ista veličina.
ima robe, ali je pitanje hoće li te i što potrefiti. ako si blizu, isplati se navratiti, ako nisi blizu, ja ne bih. ipak nije toooolika ponuda.
tanči 38-40 ima hrpu
ja nešto pazarila
Ubila dvije muhe jednim udarcem 8-), bila u outletu Esprit i DMu.
I napokon našla cargo hlače koje već duže vrijeme tražim :-D. Mislim da su bile zadnje ili nisam mogla naći ponovo taj štender :oops:. Kupila sam još jednu majicu tipa potkošulje sa širokim naramenicama.
Po meni samo par stvari. Jedna majica koju sam isprobala je recimo spadala u taj đir.
Uglavnom slažem se s AdioMare, ako je usput onda se isplati.
ima hlača sivih i prljavo ljubičastih na desnoj strani skroz prema novoj kolekciji,to je svakak za 38-40, a ima i hrpa hačakoje bi ja obukla da stanem u to.
dosta toga je skini model, kaj meni nimalo ne paše
Bila sam jutros u Espritu.
Ima svega.
Prelijepih ljetnih haljinica, majica, hlača...
Uglavnom ljetno.
Ima i nešto cipela te košulja i pulovera za muške, ali ili jako malo ili xxxl.
Preslatki badići su po 50 kn
I tak...
Nisam niš uzela jer se ne usudim bez kćeri, a za sebe sam se suzdržala.
Za muža nije bilo veličina.
Isplati se otići.
Dućan je velik i pun robe, a Esprit je kvalitetna marka.
Slažem se s Apsu, ovaj topic je poguban za novčanik. :drama: :psiholog: :lool:
(Ali svejedno hvala Tanči na obavijesti za DM i AdioMare za Esprit. :sing:)
Ovakve sam vidjela:
http://www.amazon.de/edc-ESPRIT-Dame...rit+play+jeans
u veličini 33/34. Bilo je još traperica po policama, ali nisam gledala veličine, ove su bile na vješalici, pa sam zapamtila.
Daj ajde, ja sam se danas vratila tamo po još troje hlače :predaja: .. Šestero ako računamo i moju mamu.. Odlučujem da više ne idem u grad 8-)
Edit: A ni na ovu temu :mrgreen:
:lol:
Meni je daleko, kladim se da bih se inače i ja vratila još prošnjofati.
Jesu to bile one na policama? Ja sam vidjela da na nekima piše "skinny", pa ih nisam dalje ni gledala. :mrgreen: Ove su bile na štenderu sa plavim stvarima na vješalicama, lijevo od ulaza, ali samo te jedne u toj veličini. Doduše, možda su bile još koje negdje drugdje, zbunilo me to što na više mjesta imaju iste stvari.
(Inače pazite prije kupnje - ja sam isprobala jednu majicu i tek onda na njoj vidjela mrlju od krvi. :-o Što rade te žene dok isprobavaju odjeću po kabinama? :unsure:)
Peko ima sniženje ruksaka -50%.
Imaju u ponudi Nike i Converse ruksake.
Cijene su s popustom od 80 kn.
Ta akcija vrijedi do 04.09.
Također imaju dobrih sniženja obuće.
Ja sam si kupila šlape snižene s 65kn na 20kn Diokijeve (kupujmo hrvatsko)
Za Peko piše na njihovoj stranici prodajna mjesta u Zagrebu su: CC1 east i west, Arena centar i Vlaška 91 outlet.
Zna li netko postoji li neki Ciciban outlet (onaj u Ilici kod Medulićeve se zatvorio prije ljeta) ?
Od četvrtka Milke u Mulleru po 3,90 kn :-)
c&a popust 40 kn na potrošenih 200 do 10.9.
Nije to baš outlet u Prečkom, ali ima jedan dućan na prvom katu koji drži Ciciban i ima na popustu više modela po 30%, a po 50% možda koji par.
Sad ovisi kako naletiš.
u bivsoj Romi u Dubravi na prvom katu je Djecji svijet: jako puno ljetne odjece po stvarno pristupacnim cijenama
plus zimske cipele Ciciban u pola cijene
rasprodaja dječje opreme do isteka zaliha: peg perego, cam, brevi,...
https://www.facebook.com/media/set/?...4765778&type=1
bas me zanima ako je itko od vas išao po Sisley i Benetton-u, u Du je to takva prevara...kao 50-70% popusta, gledam neke hlače ko fol sa 500kn i nešto sad su 300 i nešto (wow,neš ti,to mi je i realna cijena za tu robu,ma i to je previše)...a vidim da je naljepnica sa deklaracijom i cijenom sa popustom naljepljena preko još jedne iste takve,malo sam noktom zagrebala i vidim da je ispod isti tip deklaracije...nažalost nisam uspjela isparat više da se vidi iznos,garant je original cijena bila niža...
U Splitu je stvarno 70 posto - Benetton. Ali je izbor nikakav. Prije bi znala djecu opremiti za slijedeću godinu, sada nažalost ne.
u tezenisu 80% na ono što je ostalo, ja sam našla grudnjak i badić za curku po 16 kn
u MANI počelo sniženje 70% na svu odjeću iz kolekcije proljeće-ljeto.
Danas naletjela u Metro. Imaju zgodan izbor Legića u pola cijene. Ne znam dokad traje akcija, ali žena na blagajni kaže da misli da je vikend akcija u pitanju.