Još jednom hvala.:-)
Morala sam obići cijeli grad (jedno 6 Kozma), ali našla sam jedan crveni i jedan crni sa bijelim cvjetićima.
Sada čekaju motanje.:mrgreen:
Printable View
Metalne ili plastične posude za vodu koje se objese na radijatore? Keramičke su mi sve šprungirale ...
Molim sve vas koje idete u Konzume malo češće ili su vam usput:
ako vidite negdje plastične boce za vodu sa Štrumfovima (plave su i roze boce) da javite.
U Travnom SuperKonzumu ih nema.
Gdje se može nabaviti nekakva karta i veliki poster svemira , planeta , galaksije il kako se već kaže, naš klikerić poludio za svemirom i nebeskim tijelima.
Zna li netko gdje ima za kupiti zlatna prehrambena boja a da nije e-bay?
Zlocko, probaj profil ili algoritam... Prije je znalo biti...
A za zlatnu boju možda nazvati onu trgovinu Torte i to pa pitati jel imaju... Čini mi se da se tako zove trgovina. Oni su negdje kod Samobora a inače imaju stvarno svega za kolače i torte.
U VBZ knjižarama ima divnih dječjih karata, između ostalog i sunčevog sustava. Vjerojatno ima i drugdje, ali ja sam baš tamo vidjela (VBZ Rijeka)
"Sve i svašta" u Stupniku.
http://www.sveisvasta.hr/component/a...-15-45-09.html
zgodnu zensku pidzamu?
i da nije preskupa?
gledala u c&a,ono,nisu lose,ali 150-180 kn mi je puno previse.
a opet ne bi neke bapske,pa ako tko zna..
pričekaj još malo pa će biti sniženja u intimissimi i tezensisu
U Lidlu zna biti jako zgodnih po 80-100 kn
da,znam,ali nisam bas redovna u lidlu,a i kad nesto zapikiram,nema vise mog broja kad dodem..
budem bas pratila kataloge ovih dana
tezenis mi je drag,al nisam iz zg,pa bi bas trebalo potrefit da je snizenje kad smo tam 1xmj
hvala za info za boje
za piđame meni su najdraži iz golednpointa (arena centar) jer se mogu kupiti kao komplet ali imaju i odvojeno hlače i gornji dio - kupujem kad je sniženje jer nisu jeftine ali se ne razvuku i ne deformiraju
white board flomasteri?
Da li je neko negdje vidio salice s likovima iz Cars crtica.upravo mi je sin razbio zadnju i tuli pored kante za smece
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
Znaci sutra pravac u interspar.thx
Gdje u Zagrebu kupiti vanjske prozorske klupčice a da uspijem nekako proći najjeftinije.. Mogu biti i od lima, ne znam, svejedno, da su bilo kakve, trebam 2 klupčice po 2,60 metara i izgleda da će me koštati više nego zlato..
Opet ja :mrgreen::
ako negdje vidite plastične boce za vodu sa Štrumfovima (0,5L, plave/roze boce) javite.
pidžame imaju u venera-rublje web shop-u
http://www.webshop.venera-rublje.com...=naziv&search=
imaju stalno raznih nekih akcija, pa se isplati kod njih kupovati
Aha, trebam naljepnicu za auto - beba u autu. Imam ih par doma ali na njima su imena koja ne zelim reklamirati, u par ducana sa djecjom opremom sam vidjela samo naljepnicu- baby on board, pa gdje kupit normalnu naljepnicu na hrvatskom jeziku ?
Gdje povoljno kupiti (deblje) pamucne potkosulje s dugim rukavima, velicina za 12-14 godina?
Samo me nemojte slati u Kik, tamo nikad ne nadjem nista....
Prije sam ih kupovala u Upimu, no sad ne nalazim te velicine....
A Devic?ja sam znala tamo naci takve stvari
Mtč?
gdje da nađem onu vrećicu candy mia i ja?to mora sv. nikola donijeti a ja nemam pojma gdje da ga uputim..
Nas 4 i pol godišnjak jako jako želi auto na daljinski..ali je fora u tome da on sve pokvari, pogotovo ako nije kvaliteteno. koji da mu kupimo a da je kvalitetan i da izdrži barem malo (dobio je prošle godine jedan od dide, pokvario ga u jednom danu :-()... ja sam mu pokušala objasniti da je još maleni za takve igračke ali ne ide. to je sve što zeli....
tanku potkošulju dugih rukava? u Intimissimi su po 159,00 kn. to mi je too much.
Gdje ima za kupiti paus papira? Ali neka veca pakovanja? A4, moze i veci format, samo ne manji.
Do sad smo uzimali u knjizari, ali mali ih trosi brzinom munje, pa mi to nije bas isplativo.
u koju školu ide,
inače nema manjeg formata od a4 za kupiti
bilo je toga na metre za kupiti, u cvjetno prolazu kad je još tam bila knjižara.
si pogledala u Nn
U Teslu.
Nisam jos nigdje gledala, tj jesam po obicnim knjizarama, ali tamo imaju samo komadno.