Vatra Alt Gr + 1 za nedjelju.
Frćka sretno.
Curke, mogle bi neku terasicu okupirat...?!
Printable View
Vatra Alt Gr + 1 za nedjelju.
Frćka sretno.
Curke, mogle bi neku terasicu okupirat...?!
Hvala cure što mislite na mene! Vatra, ti dobro govoriš, ali malo je specifičnije jer se može desit da M ne dođe jer sam sad bila u postupku, pa nisam sigurna kako bi sestre reagirale da naručim inekcije prije nego znam, a one znaju da sam sad bila na transferu. A što kaže MM, ne mogu radit test 7 dana prije, neće ništa još pokazati, testić je Sneki predložila zbog uputnice, a srećom imam najbolju sestru kod ginekologa, pa će mi dat (mislim ginekolog) i prije M. Da sam u pauzi jedan ciklus, dr. bi mi sve objasnio, on me vjerovatno zapisao, ja bi se javila sestrama pa ko šta kaže... jedino da se pravim blesava jer mi je dr. napisao nalaz za sljedeći put pa bi i mogla ih možda zvrcnut... Kad trčim pred rudo... Juče(3dnt) mi se pojavila krvava smeđkasta žilica, danas malo bljeđa! Oprostite na sliovitosti, valjda nije gotovo?:-(
s obzirom da se žilica pojavila 3 d.n.t. mislim da to nije loše, meni obično ne bi bilo nikakvih naznaka za m. 2 tjedna od punkcije ili transfera
Mislila sam da nije možda mrvica otišla, prošli put mi je isto bilo, ali 2dnt!:-(
Vidim da je specificna situacija..ne sekiraj se jer ti stimulirani neces dozivjeti..nego malog smotuljka.. kad se situacija razcisti, tj.ili velika beta ili M zovi sestre na humanu i to je to..sad si s tim ne razbijaj glavu nego mazi busu.. :-*
Frćka, to obično bude dobar znak...
Draga Frćka meni je u dobitnom postupku bila žilica na 3dnt,i druga na 4dnt...i meni sve lađe potonule kao odu moje mrve...i eto čekamo naš smotuljak...sretno!!!:-D
frćka :-D da nam javiš lijepu betu!!!!
vatra sretno na transferu!!!
mali mimi kako ste vi???
tigrical za terasu....spremni!!!!!!!!! :-)
baš mi fali naša mala klinika!!!
:-* svima
kameleon dobro smo hvala, a ti?
Cure, vi ste divne! MM nadam se da je tako! Vatra svidja mi se taj mali smotuljak, imas pravo, malo da se ja sad smirim i mazim busu!TIgrical nadam se da je! Rado bi s vama svima negdje na kavu! Vulkan da se scenarij i samnom ponovi! Kameleon hvala!:)
Frćka...fige do neba....sretnooo
Pooozzzzzzz cure, kakva je ovo tisina danas, sta odmarate malo po ovoj vrucini !!!
Nema tisine!! Cuvam malu 8-stanicnu mrvu..beta 1.7. :-D :-D
Vatra86, suuuupeeer :-D za malu mrvu.i veliku betu
vatra super, a što je bilo s ostalim j.s.?
Buterfly to je i dr rekao da mi je namjerno stavio na dan ulaska u eu..:lol:
MM 2 su bile nezrele i jedna "trula"tako su mi preveli sa strucnog naziva, 1 se jos krcka do 5 dana pa ce je zamrznut ako bude ok i jedna u meni.
Frćka kakvo je stanje kod tebe,hoćeš pasti kakav test,ili ćeš čekati betu?
Paty- kako je na kraju kod vas zavrsilo? Nisam skuzila...jel bila punkcija?
Vatra kao prvo nemoj me oslovljati sa Vi,punkcija mi je bila u subotu
čekam sutra da vidim dali će biti transver.
Imala sam 2 folikule po jednu sa svakom jajniku budući da sam imala cistu taj folikul je bio prazan.
Paty mislila sam na tebe i partnera.. ;-) drzim fige da se ova jedna ali vrijedna lijepo oplodila pa da skupa odbrojavamo i s frckom naravno.. A meni je folikul gdje je bila cista bio pun..valjda nema pravila..obavezno se javi sutra.
ajte se cure please upišite ovdje:
da i ovdje dignem, please cure ako se još niste upisali, molim Vas da upišete svoje stimulacije, broj dobivenih jajnih stanica, embrija, smrzlića i to na ovom linku:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...=1#post2414241
HVALA!
CURE MOJE!EVO I MENE !!! sutra i ja počinjem idem po svoje smrzliće!!!
vatra86, super za transfer; evo malo ~~~~~~~ do bete
frćka, paty :fige::fige:
A ja 7 dnt imam seđkasto lagano krvarenje i gčreve u trbuhu i sad čekati i vidjete jel se pojačava ili smanjuje! Uh1
fala nina70
suzy.s dali imaš sutra transver ili folikmetriju?
Nema transvera,ije se oplodila JS.Više sreće idući mjesec.
Bez žaljenja ipak ja imam već bebu.
Svim curama u postupku i isčekivaju bete želim punoooo sreće.
A kad imas takav stav onda ti zelim puuuno srece slijedeci put..
paty :love2: i :fige: za dalje!!
suzi.s ,neka FETbude dobitni!!!
betočekalice da nam javite lijepe brojčice!! :-D
trudnice i mame :-* vama i dječici!
a čekalicama redom želim trudnoće u idućim postupcima!!!!!
Trebali su me zvati danas iz kbc da mi kazu da li je preostali embrijic prezivio do 5 dana.jel zovu i ako nije ili samo ako je?
bome ne znam, ali znaju čekati i 6. dan ako je lijen
ma zovi ti njih sutra
Vatra,meni je biologica rekla da zovu samo ako ga zamrznu. Ali kako kaze Argente, znaju cekati i do 6. dana.
a jadan, vjerovatno je odustao...
paty :love2: a za dalje :fige:!!
vatra, jesi zvala za svog embrijića?