legal alien prvotno napisa
Mimi I Bab cestitam, bas super vijesti.
Ja cekam punih 12 tjedana da se "sluzbeno" prijavim na ovaj pdf iz nekog glupog praznovjerja. Medjutim u petak sa 11+1 krene krvarenje, ona glupa friska crvena krv. Mali ulozak se napuni odmah, prijateljica mi da veliki always I dok dodjem do bolnice (5 min) I on je poprilicno pun. Hitno odlazim u bolnicu I na uzv malci su dobro, srca kucaju. Doc kaze da nastavim sa terapijom ali da pijem utrogestane I da uvedem normabel 3 x 1.
Strogo mirovanje 10 dana pa kontrola. Meni se to cini kasno, pa mislim otici ranije. Odabrala mirovanje kuci jer se u bolnicama zbog proslih iskustava sa gubitkom ranih trudnoca osjecam tako jadno. Sada lezim I dizem se samo na wc I jesti.
Jucer popodne izadje jedan ogroman smedji ugrusak I nakon toga jos nesto krvi. Sada se situacija smirila, odnosno samo smedji tragovi.
Moram jos napomenit da od srece kad sam vidila malce na uzv samo sto nisam poljubila doca I zaboravila ga pitat od cega je onda krvarenje.
A sada moja pitanja:
Ima li netko sa slicnim iskustvom a da je sve dobro zavrsilo?
Ako je hematom on bi se vidio na uzv-u zar ne?
Trebam li se javiti svom mpo docu u petrovu? (iskreno strah me da ce me traziti da dodjem u zgb kao u biokemiskim trudnocama a ne znam kako preci 600 km I strogo mirovati).Ipak u petrovoj su puno strucniji nego u maloj du bolnici.
Imate li kakav savjet?