To je to 100% !!!!:ghug:
Printable View
To je to 100% !!!!:ghug:
Hvala.
Samo nek krvarenje barem postane smedarenje, i nitko sretniji.
Sad me najvise strah biokemijske,sto ce beta pokazati u subotu.
Necu vaditi sutra,jer mi bolje taman 2 dana imati sub-pon
Jel stalo?
Ne,isto je kao i jucer. Zivcira me jako
A mogu misliti.. uh.. Izvadi betu čim prije i mirna si.
Gravignost mini negativan. Znaci nista od svega...
Vrci :(
Rasplakala se jutros...muz nije bio daleko da se i on. Ne kuzim zasto nece...
Evo vadim betu da se rijesim mirovanja jer mi dosta uzaludnog lezanja, samo mi je gore
Vrci, bas mi je zao :-(
Izvadi betu za svaki slucaj
Bas sam ljuta i tuzna,jel previse sto trazim jos jedno dijete?
Sve bude super,a opet nista.
Jedino mi lakse sto imam 2 smrzlica.
Inace,jucer sam bila jako jako napuhnuta,danas nisam..
Vrci zao mi je:(
Čekamo betu!
Nije previse Vrci, da zelis i jos pet!
Sunce mu bem, bas mi je zao da se tak mucis :-(
Draga Vrci, ne odustaj, možda je test lažno negativan, izvadi betu, držim palčeve :)
Ispod 2. To je to
Žao mi je :(
Žao mi je Vrci...nemam što drugo reći....
Vrci draga zao mi je jako i sama isto prolazim i pitam se zasto nece,jednostavno se sve mora poklopit.Mi smo vec 5 puta isli po drugo i nece a uvijek savrsene blastice....ko ce znat.Odtuguj izbaci to iz sebe nema druge i glavu gore i za koji mj po smrzlice!!!grlim jako jako!
Vrci zao mi je:(
Ne kužim samo od kud pozitivna lh i cb test?
Clearblue je ocito los test,kao sto se za njega i kaze
A lh i sinoc bila ultra tamna
Bas mi je tesko i nije fer
Vrci, jako mi je žao, stvarno nije pošteno. Mene najviše živcira što je kod tebe i mene sve bilo savršeno, a opet ništa.
Ja sad danas vadila betu da mogu javiti u Ri. Jučer stigla vještica, prvi put da sam dobila dok još koristim Crinone.
Što se tiče lh trakice, i meni je bila pozitivna i sve tamnija kako su dani prolazili. Mislim da to ima veze s time što imam pcos. Čini mi se da sam jednom pročitala da u tom slučaju lh trakice baš i nisu najtočnije.
I ja imam pcos,al do sad su uvijek pokazale pozitivu samo na trudnocu.
Kaze dr da ako cu ovulirati mogu vec sad na FET.
Bas mi je tesko. Drugima se zalomi i po x djece, mi zelimi samo po 1, 2 i nista i moramo se muciti
Vrci grlim
cudno mi za clearblue, on je obicno negativan ili slabo pozitivan kad se na ostalim testovima vec dobro vidi :-/
meni se na njemu jeeeedva vidjelo, dok je na ostalima bila vec jaka crta
Vrci,jako mi je zao. Sad u nove pobjede. Glavu gore,nema drugo šta. Ja jut našla trag na gaćicama i test - ,znaci gotovo je i za mene. Kakvo jutro. Al koš to rekoh,glavu gore,imam i ja smrzlica još,samo ja ću malo odmorit i tijelo i glavu i očistiti se od sveg ovog pa onda dalje. A zašto ne ide,Bog zna.. ja nemam djece, imam tri postupka insem.i 3 ivf iza sebe,s mojim mužem sve i vise nego dobro,samnom također osim niskog amh,al uvik sam imala lipi br folikula,jajasaca i embrija ko u priči,sve ostalo školski i savršeno,pa eto... nikad ništa. Ja ne mogu ni do tog jednog doći,a kamoooli dvoje ili vise. Tako da Vrci,i ostale koje imate već djecu,neka vam to bude snaga i utjeha za dalje...kao i znak da će sigurno uspit prije ili kasnije!!!:ghug::ghug:
Ajme žao mi i za tebe :( sami minusi se zaredali
Nama je za malca bio uspješan 4.postupak, za drugo dijete ovo je bio 2.
Ali ja ne želim raditi veliku pauzu, imam 2 smrzlića, htjela bih što prije dalje
I ja bi najradije sutra hehe. Al moram malo mislit i na sebe. Očistiti se od svih ovih hormona,glavu malo odmorit jer koliko god se ja ok držala sve je ovo psihički kao i fizički jako iscrpno. Pricekat ću barem jedan ciklus ili dva,da sve dodje na svoje,pa onda hladne glave dalje. Tako mi je i moj dr uvik preporučivao ka Napravit malo pauze.
Vrci, Stipka, zao mi je jako :-(
Uza lh trakice, cb, sve simptome, kak je krenulo...stvarno nimalo ocekivano, sve je djelovalo super :-( ne mogu ni zamisliti kako ti je :-(
Radim u takvom okruzju da se cesto pitam (i strasno se krivo zbog toga osjecam, ali eto), vidim zene na heroinu, alkoholicarke, radjaju jedno za drugim bez problema...a mi se tu pucamo lijekovima, vitaminima, stvaramo savrsena okruzja za nase js, pa embrijice da postanu bebice i tako se mucimo i jedva jedva nesto :-(
Meni je najgori dio svega povratak na posao :(
I ja se isto osjećam krivo, ali baš sam sad i ljuta i ljubomorna na cure koje bez problema ostaju trudne :( znam da je ružno, ali ne mogu si pomoći, preteško mi danas
Cure bas mi je zao. Neznam sto bih rekla. Isto kao i Stipka nemam jos djece, spremam se za treci ivf i pitam se hoce li uopce ikad doci moje vrijeme. Kao i tebi Vrci najgori mi je povratak na posao kad su svi puni pitanja. Zato sam odlucila ovaj put raditi. I isto me ljuti kada se okrenem oko sebebi pogledam kako sve ostaju lako trudne, ne planirano, desilo se slucajno. Najvise me ljuti kada mi iste te govore vidjet ces koja je to sreca a ja se pitam hocu li???
Eto zao mi je svih nas koje smo ovdje, mucimo se i prolazimo sve te silne postupke.
Vrci, Stipka, žao mi je... :-(
Cure su već sve rekle..
Cure, žao mi je!
Baš tužan dan
Hvala cure. Novi je dan,glava gore i idemo dalje:ghug:
Žao mi je....
Cure bas mi je zao znam kako se osjecate... ja sam u 8. mj imala biokemijsku i bas me bilo slomilo. Evo u četvrtak popodne du nam vračene 2 mrvice na čuvanje. Samo se nadam da če im ovaj put biti dobro kod mame pa da če se i zadržati...
11.2. U subotu vracena 1 mrvica u trbu,mislim da je blastocita jer je vracena 5 dan, umjesto utrogestana sam dobila crirone gel. Jel itko koristio taj gel i kad bi mogla radit test na trudnocu? Betu vadim tek 24.2
Pa ako nisi primala hcg,možeš test već tjedan dana nakon transfera ako je 5 ti dan bio transfer. Znaci za vikend ,sub - ned. Nemoj prije da se ne bi bezveze razočarala. Držim fige da + :-)
Mirelaj ja sam imala transfer 9.02 i isto betu vadim 24.02 necu prije. Sad se pratimo. Kako se osjecas?
Nemam nikakvih simptoma, niti imam probadanja niti me grudi bole, bas nista. Ne mirujem vec radim.
Ni ja ovaj put nemam nikakvih simptoma. Ja sam doma jer imam dosta stresan posao pa cu postupak iskoristit i malo odmorit zivceke ali sto se tice simptoma lagano tonu ladje. Dapace toliko dobro se osjecam da se i zalaufam pa krenem da cu nesto napravi pa se sjetim i onda laganini...
Evo ja sam 09.02. imala transfer odmrznutih zametaka, blastociste. Doktor mi je rekao da vadim betu 22.02. i da mogu ići raditi od ponedjeljka (13.02). Ne osjećam ništa posebno, sinoć kao neki pritisak koji osjećam i pred menstruaciju.
Marijaxy drzim figice da bude uspjesan. Mene buni to sto ni pritisak ne osjecam. Prosli put sam imala sve simptome i bolne cike i ledja i grcevi znaci apsolutno sve i bila je biokemijska.