Mene je proslo u 2 dana. Sad sam opet svoja i vrtim po glavi dal da ujutro otrcim taj propusteni trening (17,5 km) il da se ne zezam i radije omogucim organizmu oporavak pa odem na trening u pon ???!!!
Printable View
Mene je proslo u 2 dana. Sad sam opet svoja i vrtim po glavi dal da ujutro otrcim taj propusteni trening (17,5 km) il da se ne zezam i radije omogucim organizmu oporavak pa odem na trening u pon ???!!!
Lili, ja glasam za odmor.
Zhabs, welcome :)
Mi smo dosle s Orasara, bas je bilo dobro. I jos sam slucajno naletjela na jednu meni prepredragu forumasicu.
Cure moje, sto sam ja zadnjih dana stavila u sebe to nije normalno :roll:
Ubi me ovaj advent i landranje po gradu.
Tang :lool: na dezinhibirano vjezbanje :D
Neka si se opustila, super je to.
:lol: 50 kn DM. Ali jedine koje imam i to me baš onako presjeklo - kap koja je prelila čašu. I nisu naočale uopče bitne. Uf al sam plakala. Onako sa ridanjem, drhtanjem, grcanjem. Kad me vidio kako plačem, rasplakao se i sin. Još ujutro su me bolili sinusi. Sad mi je pred malo mm dao neke očale ... valjda iz Lidla, okviri i mjenjaš stakla (čitaj plastike). 8-):škartoc:
Strašno mi je žao svih bolesnih. vibram!!!!! ~~~~~~~~~~~
A sad o vježbanju.... ful mi je žao što ne uspjevam vježbat ujutro, rijetko kad tokom dana. Sad sam odradila kickboxing i yogu (koja kombinacija) i baš sam nabrijana. Ko će sad spavat? Mogla bih vrt prekopat.
bravo trkačice
bravo aktivni
bravo skulirana
o sebi danas ne bih :škartoc:
Eh da i dobila sam m. danas a muzic dobio nasu crijevnu iju ju
promjena plana, idem s djecom u City kupit jos 2 poklona, rucak a popodne do mojih i na Krasevu bajku.
nadam se da ce ove godine bit bolja nego prosle kad su podbacili.
Odradjen jutarnji zwow#8( moj favorit). Na rucak idemo kod sveki, popodne do prijatelja... Sve je kako treba a ja neka naspanana, bas nervozna.. i sve vrtim po glavi pa sto bi me moglo muciti,i nemam pojma, sve je ok..provela par super dana, lijepsi jos pred nama a ja jutros nabrijana ko azdaja. Valjda bu me proslo do rucka.
Da nisu hormoni i mozda pms...moja m jos nije stigla od trudnoce....
Hug nenaspavanima, bolesnima pa i bolesnim muzevima- ti su najgori :D
Ja sam neka raspolozena, bilo nam je super i na orasaru i poslije smo dugo sjedili u onoj cokoladnoj slasticarni gdje je nekad bila Zvecka. Cijelo vrijeme je pjevao Johnny Stulic pa mi je stalno u usima Izmedju krajnosti i Jesi li sama veceras :heart:
Sad pravim juhu i lasagne i cekam necake. Muz baca girju :lool: a djeca sviraju klavir. Svatko svoje.
Ja ne znam sto cu, ali nesto hocu :mrgreen:
I bila sam i na placu i na misi i na post-misnoj kavi. I jos onaj petominutni cardio koji nekad prijavimo :škartoc:
A tek je 11 :dancing:
Volim ovakve dane.
Anci super <3
Ja cu vjv na trcanje dok cimavica bude na break dancu :)
wow, anci, šta je sve stalo, divno!
ja sam neki dan tila prijavit petominutni (ili možda malo duži) cardio ali nisam bila sigurna prijavljujemo li to više :lool: znači može!
tigrić, ja sam isto jutros bila sva puna grrr aždajaste energije
možda ima veze s tim što me mala digla jutros u 5
mada inače je sve stvarno super i nemam razloga za šizit, pms? lako moguće.
ali onda sam je spremila u krevet i odradila beginner strength #9 sa utezima od 3kg, a prije njega za zagrijavanje jedna runda beginner cardio #9
koljeno mi je ko novo sad
pa tuširanje, pa napravila dvije vrste kolača, sad ću s mužem i malom u šoping, velikog smo poslali na selo
ajme Anci kod tebe nema sta nema jutros od placa crkve rucka vjezbe kave ...super ti to.
Ja shoppingirala s klincima po Citiju, rjesila zaostatke od poklona, novi fen + fini rucak da ne kuham danas :prakticna: :-) jer muz ionako ima crijevnu pa ne jede.
Sad malo odmaram pa idem s djecom malo posjetit svoje na istocnoj strani grada a onda Kras.
Ima da legnem u krevet veceras samo tako.
Vjerojatno cu odradit vjezbe snage prije lijeganja, al s manjim utezima nego inace da se ipak oporavim kako treba.
Jedva cekam Badnjak skraceno radno vrijeme u cetvrtak, Bozic s uzom i sirom obitelji :heart: odmor, laganini....
Super mi je sto nismo posustale u ovom blagdanskom raspolozenju, svi nesto imamo prijavit :-)
Jrc ktb#5 i 5'#43. Na kraju sam isla probat c&p sa 12-icom. Dugo nisam radila, samo s 8-icom. Ljetos sam mogla 2-3 s desnom i jedva jedan s lijevom. Danas napravila po 4 sa svakom.
lili treba i odmorit ponekad ;)
tangerina, ivana bravo :klap: vrijedne ste :klap:
ja sam polagano 5 km za 32 min
I ja sam danas u svemu i svačemu
Imali smo goste ne ručku pa sam od jutra u pogonu
Uspjela sam odraditi neki zuzin za beginnere, s girjom i plankom naizmjenice....
dakle, sasvim je jasno da sam se navukla na girju
čim u 6 ujutro u krevetu planiram što ću danas s njom odraditi :-D
posebno mi se sviđaju figure 8 squats
bitno da ja pravim popis vježbi a od kolača ni traga...
čitam na receptima da je Ginger 8 vrsta spekla, pa još duple ture :drama:
ja sam dvije i to su ispale osrednje, ali možda još dvije danas osvanu
no, zuzi pa sve drugo :mrgreen:
ispravak
14 vrsta, ne 8
Ginger draga, moj naklon!
Flopi super :klap:
Sta se tice kolaca ove god pravim samo dvi vrste i tortu za nas, nema obiteljske proslave pa nema smisla pec kolace koje niko nece jist.
I to planiram pec u sri i cet jer nisu suhi kolaci. Valjda cu stic sve.
dijana dobro dosla
žabs dobro nam se vratila, ili bolje ajmose zajedno vratiti.
spajka, hvala.
zhabice, ti si, čini mi se, stara sportašica? Znači, samo se trebaš pokrenuti, možda je bolji trenutak nakon blagdana..
Ja nemam još niti jedan jedini ispečeni kolač:škartoc:, a imala sam velike planove..ne da mi se nekako ove godine..
lili, kako je bilo na krašu?
Ja jučer nekakav kućni trening u vlastitoj režiji:
zagrijavanje
2x25 jednoručnih svingova girjom (8 kg - samo tu imam)
10 polumarinaca
2x15 jednoručnih veslanja girjom
10 polumarinaca
10 sklekova
10 polumarinaca
10 sklekova
10 polumarinaca
10 sklekova
10 polumarinaca
15x2 bugarski čučanj s utezima 2x4 kg
10 sklekova
10 polumarinaca
15x2 jednonožni bugarski čučanj s utezima 2x4 kg
hip bridges s jednom podignutom nogom do otkaza
Gluteus zateže danas, najviše od bugarskog čučnja, taj nikad ne omane..
bome dijana svaka cast, super trening :klap:
dijana, šta su polumarinci? :nepričamhrvatski: :lool:
flopi :klap: znala sam da će ti se svidjet! jel da je moćan osjećaj?
daj baci link na taj wo koji si radila
ja sam jučer kupila vijaču, pa sam malo skakala. ode puls u nebo za tren! ali moram još vježbat da uvatim mot sa high knees,tu nekako zapinjem, zasad me samo basic bounce ide
danas imam upalu u gluteusima i stražnjoj loži i malo bicepsi. ne bih nikad rekla da je jučerašnji trening bio za upalu, još sam se čudila tim njenim intervalima 20 secundi rada-10 sec odmora, prekratko mi je bilo, neke vježbe bi napravila samo 4-5 puta. možda je do toga što sam jučer prvi put radila sve sa utezima od 3kg.
što se tiče kolača, jučer sam napravila kekse s narančom i snowballse. i to ponešena histerijom na forumu, gdje su svi napravili po 6 do 14 vrsta kolača. Sad mi je bezveze da ti snowballsi stoje sami kao da ih nitko ne voli :lool: Dogodine se vraćam svom običaju: ništa prije 23.12. Ionako ne radimo previše vrsta kolača, a i to se podijelimo: mama, sestra i ja i neka svaka napravi po dva to je više nego dovoljno.
a dok sam sinoć mutila bjelanjke za preljev za kekse - pregorio mi mikser. samo je počelo smrdit i dimit se iz njega. (da ostanemo on topic, dok je mikser miksao, ja sam džamproupala)
Tako da sam na kraju napravila preljev od soka od naranče i šećera u prahu.
Mikser imam jedan rezervni što sam dobila za vjenčanje, ali bez stalka, tako da više neću moć skakat dok se mute bjelanjci, damn :lool:
Tangeeina,mislim da su polumarinci oni bez skoka. Neka me ispravi dijana.
Ja jos ni jedan kolac, danas se spremam na keksice.ionako me svekrva i mama zatrpaju svojim da se necu uopce zamarati previse. Bolje mi je zavrsiti ciscenje kako spada. A i to je upitno....
ahaaaa, googlala sam, burpees bez skoka :lool:
ja mislila da su to oni bez skleka... aj bez neceg jesu :lool:
tang i ti si vrijedna :klap: i u vjezbanju i pravljenju kolaca :klap:
ja cu tek u sridu i cetvrtak pravit, valjda cu imat vrimena za sve sta sam planirala
polumarinci su bez skleka, sa skokom..half-burpees..
tang, vijača je odlična, jedna od najboljih cardio vježbi..od toga mi je bolje samo trčanje na otvorenom..
Jel ovo: https://www.youtube.com/watch?v=d7pucTZ5rtk?
ili bi se i uspravila pa skočila?
tang, ovo drugo, uspraviš se i skočiš..
tang ovo je taj od jučer
https://www.youtube.com/watch?v=OyRxeAZZ0qY
danas sam opet onaj što mi je Anci nekidan linkala za beginnerse https://www.youtube.com/watch?v=nIh1hJ9_T80
sad odoh napravit kolače
još dvije vrste :mrgreen:
a kako mi ovo kinky zvuči...:mrgreen:
i ja isto ovako, da mi nije moje lani otvorene LCHF Božićni teme ne bi ni to...
svi su kod nas na objedu ali svako ima zadatak što donosi,mami sam rekla da svoje suhe donese,LCHF ne šmekaju svima...
moj prijavak od jučer: ujutro bazen i plivanje, pa 5km žustre šetnje (prva 2km uzbrdo po makadamu) i popodne još 3km....
khm,a onda kobase,kuhano vino,prikle i slajić na Stradunu...:škartoc:
kuću okitili u petak popodne,ala mi se sve šljašti....ove smo godine počeli kititi i izvanka,našli na e-bayu neke solarne LED-ice,sama se pale kad se smrači....
jutros sam u 7h odradila plivanje,sad opet idemo van u djir na suuuunce....:-D
ajme, daj link na solarne ledice, molim te :) super ste to uboli, vrijeme je stvarno vrlo solarno :lool:
kod mene ništa ne šljašti, nismo stavili svjećice na bor radi male, i ne fale mi uopće. ali kad nam je fora, popalimo nekoliko svjećica po kući, ugasimo svjetla i uživamo u atmosferi
voila,bili smo skeptični jer je FOC šiping iz Njemačke jaaaako neuobičajen....stiglo u mislim roku 7dn....
http://www.ebay.co.uk/itm/1218179661...%3AMEBIDX%3AIT
MB je, treba nekad i odmorit, al to mi teže ide :D
Jel ti čuješ sebe polagano sam istrčala 5 km za 32 min, super to tebi ide kad ti je to postalo lagano :-)
dijana odličan trening, ja ti volim te izraze na HRV, te jedine razumijem.
Bilo je dobro u Krašu, klinci su zadovoljni, djedica se spuštao sa stropa, pjevali Grašo i Škoro (di njih nadju :roll: ) i tako..
Ostale cure bravo za treninge i kolače, kod mene se još ništa ne peče, moram organizirat ova 3 dana do u detalj da sve stignem obavit.
Zhabica i Kosjenka dobrodošle!
Fora su te solarne, mada se mi u ovoj magli ne bi previše usrećili :-)
Kod mene šljašti i bor i stubište i vani mali borić. Mala uglavnom brlja po jaslicama i slaže ovčice.
Skulirana kad ti je dan D?
Spajka, i ja sam slavonsko dijete pa sam totalno cijepljena na takva pretjerivanja :traumeizdjetinstva:
Rijetko kad kuham za dva dana, ne volim kad mi se hrana povlaci po kuci. Kolace sam narucila 2kg, i to mislim da je pretjerivanje.
Ako im se nesto bude jelo, to cu napraviti.
Kod kicenja kuce sam otprilike isto takva. :mrgreen:
Ali sam odradila super trening sa bugarskom vrecom i popodne vodim samuraje na klizanje. Ne znam tko se ledu vise veseli, oni ili ja. :-)